12adu Postat August 19, 2003 Share Postat August 19, 2003 Se poate ca indicatorul de ulei de pe bord sa functioneze la jupiter? Sau merge doar la planeta? Io n'am gasit nici un contact. Poate stitzi voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
12adu Postat August 19, 2003 Autor Share Postat August 19, 2003 V.x vine de la Vlad VMax? Ca sa stiu si io cine intreaba. E bine, tre' sa schimb bucsile la biele si nu stiu cu ce sa le scot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 20, 2003 Share Postat August 20, 2003 12adu, nu ai la ce sa folosesti becul ala de ulei la Jupiter, ca e in 2 timpi si deci nu ai ce presiune/temperatura sa masori la ulei La Planeta la fel...probabil i-ai pus bord de Nipru si de aia ti-au iesit becuri in plus:)) Pentru scos bucsele ai 2 variante: 1.(stiintific) iti trebuie o presa .Poti sa faci o improvizatie cu un surub care trece printr-o teava cu diametrul interior cat sa incapa bucsa, care la strangetre sa iti forteze bucsa afara.Teava se propteste in biela,surubul trece prin bucsa si o trage. 2. (ciobaneste).Iti vor trebui 2 bucati de teava si un ciocan MARE. Eu am folosit cu succes 2 chei tubulare ,una in care sa intre bucsa cand iese din biela, pe post de contra, si una care sa intre prin biela si sa iti impinga bucsa.In asta mai mica bati cu ciocanul...atentie la cum asezi contra astfel ca batalia cu ciocanul sa nu forteze in biela.Eu am operat chestia asta cu motorul dat jos si pus pe o parte. Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
12adu Postat August 20, 2003 Autor Share Postat August 20, 2003 Merci Axo, am rezolvat. Bai, am luat un set de garnituri de clingherit de la Cristi si cele de evacuare sint prea mici. Ati mai avut si voi asta problema? Asa ca am luat o placa din mai sus numitul material si o sa confectionez unele bune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate