LastDevil Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 frate,iti sta destul de bine cu casca, da ti-ar sta si mai bine cu motor... Oameni buni de ce va bagati strambe unul altuia --- mici impungeri ??? --- ce rost au ?? ar trebui sa incurajati cati mai multi sa isi ia motor ... puteti sa dati si in mine ca eu comentez --- e drept ca inca nu am motorul ca abia acum am luat hotararea sa trec pe motor --- acum fac scoala --- fratilor trebuie sa va uniti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Oameni buni de ce va bagati strambe unul altuia --- mici impungeri ??? --- ce rost au ?? ar trebui sa incurajati cati mai multi sa isi ia motor ... puteti sa dati si in mine ca eu comentez --- e drept ca inca nu am motorul ca abia acum am luat hotararea sa trec pe motor --- acum fac scoala --- fratilor trebuie sa va uniti ! Sal ,era doar o gluma ,cam proasta dar cine il stie si a urmarit posturile lui @otto.tun stie ca e un baiat glumet Asfalt uscat si bafta la examen Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LastDevil Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Sal ,era doar o gluma ,cam proasta dar cine il stie si a urmarit posturile lui @otto.tun stie ca e un baiat glumet Asfalt uscat si bafta la examen Barna sar'na! sa fie ... si sa fie intr-un ceas bun ! sa fim cu totzi sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
out3law Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 tot din sm...dar mai rar in sm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 tot din sm...dar mai rar in sm Sal,team mai vazut in SM.Bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
out3law Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 tot din sm...dar mai rar in sm Merci...sper ca sezonul urmator o sa am mai mult timp sa stau pe acasa.... ..... si sa impreuna cu biker-i de acasa. Numai bine tuturor si asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Merci...sper ca sezonul urmator o sa am mai mult timp sa stau pe acasa.... ..... si sa impreuna cu biker-i de acasa. Numai bine tuturor si asfalt uscat!! Pai sper si eu Pe unde esti ca vi asa de rar acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
out3law Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Stau in Timisoara,dar mai trag cate o fuga acasa( ) daca e vreme buna, dar nu cred ca o sa-mi permita vremea drum asa lung....ehh mai vedem cine stie om avea iarna ca anul trecut. Oricum mai merg eu pe la SM si sper sa ne vedem nu numai cu motoarele ci si la o chiar....Daca aveti nevoie de ceva de aici din tm: casti, manusi, accesorii etc... va aduc cu cea mai mare placere, aici sunt cateva magazine moto si preturile sunt bunicele.... Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Stau in Timisoara,dar mai trag cate o fuga acasa( ) daca e vreme buna, dar nu cred ca o sa-mi permita vremea drum asa lung....ehh mai vedem cine stie om avea iarna ca anul trecut. Oricum mai merg eu pe la SM si sper sa ne vedem nu numai cu motoarele ci si la o chiar....Daca aveti nevoie de ceva de aici din tm: casti, manusi, accesorii etc... va aduc cu cea mai mare placere, aici sunt cateva magazine moto si preturile sunt bunicele.... Asfalt uscat Ok e de inteles ca nu e vorba de 10 km intre Timisoara si SM. La o chiar si dou putem sa ne intalni.... Asfalt uscat Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur_sm Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Poze cu motocicleta mea: Din pacata eu nu am posibilitatea sa va salut cu farul. (fiindca nu am far ) Misto scula, misto de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Acesta este frumoasa mia ..a fost frumoasa ta ..... .Pune niste poze noi .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 (editat) Honda Cpi Motoru` meu Editat Ianuarie 20, 2008 de Furian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2008 hai Furiosule ca vine in vara gixxerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 (editat) Nume : Petrean Motocicleta : Aprilia RS Editat Ianuarie 20, 2008 de Furian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 (editat) Busa asta e de-a voastra? Eram vreo 6 mopedisti in centrul seiniului , la inchiderea sez, si ne-a salutat Ne-a crescut inima Editat Ianuarie 20, 2008 de cosport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2008 Busa asta e de-a voastra? Eram vreo 6 mopedisti in centrul seiniului , la inchiderea sez, si ne-a salutat Ne-a crescut inima cred ca e a lui Dan dar nu-s sigur oricum e super motorul. asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Busa asta e de-a voastra? Semnalizari albe fata - spate, tobe Remus ovale, invelite in carbon, numar in lateral dreapta jos, rezervor imbracat in piele ? Daca da, e din SM. Cunosc motocicleta bine, 3 luni a stat zilnic la 3 m de mine, in magazin. Este editie limitata, cu cadrul negru, are sistem automat de ungere a lantului, scarite din titan si altele. Pentru cine e interesat, este de vanzare, informatii si datele de contact ale propritearului pe PM. In SM, la capitolul vaci, mai sunt : inca o Busa, un Superblackbird, un ZZR 1400 si un ZZR 1100 (astea-s ambele ale aceleiasi persoane) cred ca e a lui Dan dar nu-s sigur Tu de unde te cunosti cu Dan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) nu ma cunosc cu Dan,dar stiu ca e motorul lui. Editat Ianuarie 21, 2008 de razvanheres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Semnalizari albe fata - spate, tobe Remus ovale, invelite in carbon, numar in lateral dreapta jos, rezervor imbracat in piele ? Daca da, e din SM. Cunosc motocicleta bine, 3 luni a stat zilnic la 3 m de mine, in magazin. Este editie limitata, cu cadrul negru, are sistem automat de ungere a lantului, scarite din titan si altele. Pentru cine e interesat, este de vanzare, informatii si datele de contact ale propritearului pe PM. In SM, la capitolul vaci, mai sunt : inca o Busa, un Superblackbird, un ZZR 1400 si un ZZR 1100 (astea-s ambele ale aceleiasi persoane) Tu de unde te cunosti cu Dan ? Hmmm ... ce informat esti Radu Superba busa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Tipul obisnuieste sa poarte vesta reflectorizanta? In aceeasi zi l-am vazut cu vesta si nu era chiar noapte. Acuma fara gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Tipul obisnuieste sa poarte vesta reflectorizanta? In aceeasi zi l-am vazut cu vesta si nu era chiar noapte. Acuma fara gluma care tip poarta vesta reflectorizanta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Cel cu busa aia neagra. Ma credeti sau nu , l-am vaz cu vesta pe el la inchiderea sezonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Cel cu busa aia neagra. Ma credeti sau nu , l-am vaz cu vesta pe el la inchiderea sezonului. Poate lai confundat cu cineva....sau a vrut sa se faca omu vizibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Poate lai confundat cu cineva....sau a vrut sa se faca omu vizibil Noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Sall Barna Da ai dreptate fosta mia frumoasa Dar aici este cea noua tot frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate