Barna Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Oameni buni de ce va bagati strambe unul altuia --- mici impungeri ??? --- ce rost au ?? ar trebui sa incurajati cati mai multi sa isi ia motor ... puteti sa dati si in mine ca eu comentez --- e drept ca inca nu am motorul ca abia acum am luat hotararea sa trec pe motor --- acum fac scoala --- fratilor trebuie sa va uniti ! Sal ,era doar o gluma ,cam proasta dar cine il stie si a urmarit posturile lui @otto.tun stie ca e un baiat glumet Asfalt uscat si bafta la examen Barna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LastDevil Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Sal ,era doar o gluma ,cam proasta dar cine il stie si a urmarit posturile lui @otto.tun stie ca e un baiat glumet Asfalt uscat si bafta la examen Barna sar'na! sa fie ... si sa fie intr-un ceas bun ! sa fim cu totzi sanatosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
out3law Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 tot din sm...dar mai rar in sm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barna Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 tot din sm...dar mai rar in sm Sal,team mai vazut in SM.Bine ai venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
out3law Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 tot din sm...dar mai rar in sm Merci...sper ca sezonul urmator o sa am mai mult timp sa stau pe acasa.... ..... si sa impreuna cu biker-i de acasa. Numai bine tuturor si asfalt uscat!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barna Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Merci...sper ca sezonul urmator o sa am mai mult timp sa stau pe acasa.... ..... si sa impreuna cu biker-i de acasa. Numai bine tuturor si asfalt uscat!! Pai sper si eu Pe unde esti ca vi asa de rar acasa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
out3law Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Stau in Timisoara,dar mai trag cate o fuga acasa( ) daca e vreme buna, dar nu cred ca o sa-mi permita vremea drum asa lung....ehh mai vedem cine stie om avea iarna ca anul trecut. Oricum mai merg eu pe la SM si sper sa ne vedem nu numai cu motoarele ci si la o chiar....Daca aveti nevoie de ceva de aici din tm: casti, manusi, accesorii etc... va aduc cu cea mai mare placere, aici sunt cateva magazine moto si preturile sunt bunicele.... Asfalt uscat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barna Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Stau in Timisoara,dar mai trag cate o fuga acasa( ) daca e vreme buna, dar nu cred ca o sa-mi permita vremea drum asa lung....ehh mai vedem cine stie om avea iarna ca anul trecut. Oricum mai merg eu pe la SM si sper sa ne vedem nu numai cu motoarele ci si la o chiar....Daca aveti nevoie de ceva de aici din tm: casti, manusi, accesorii etc... va aduc cu cea mai mare placere, aici sunt cateva magazine moto si preturile sunt bunicele.... Asfalt uscat Ok e de inteles ca nu e vorba de 10 km intre Timisoara si SM. La o chiar si dou putem sa ne intalni.... Asfalt uscat Barna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mugur_sm Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Poze cu motocicleta mea: Din pacata eu nu am posibilitatea sa va salut cu farul. (fiindca nu am far ) Misto scula, misto de tot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barna Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Acesta este frumoasa mia ..a fost frumoasa ta ..... .Pune niste poze noi .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furian Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 (edited) Honda Cpi Motoru` meu Edited January 20, 2008 by Furian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naked Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 hai Furiosule ca vine in vara gixxerul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furian Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 (edited) Nume : Petrean Motocicleta : Aprilia RS Edited January 20, 2008 by Furian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosport Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 (edited) Busa asta e de-a voastra? Eram vreo 6 mopedisti in centrul seiniului , la inchiderea sez, si ne-a salutat Ne-a crescut inima Edited January 20, 2008 by cosport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naked Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 Busa asta e de-a voastra? Eram vreo 6 mopedisti in centrul seiniului , la inchiderea sez, si ne-a salutat Ne-a crescut inima cred ca e a lui Dan dar nu-s sigur oricum e super motorul. asfalt uscat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Busa asta e de-a voastra? Semnalizari albe fata - spate, tobe Remus ovale, invelite in carbon, numar in lateral dreapta jos, rezervor imbracat in piele ? Daca da, e din SM. Cunosc motocicleta bine, 3 luni a stat zilnic la 3 m de mine, in magazin. Este editie limitata, cu cadrul negru, are sistem automat de ungere a lantului, scarite din titan si altele. Pentru cine e interesat, este de vanzare, informatii si datele de contact ale propritearului pe PM. In SM, la capitolul vaci, mai sunt : inca o Busa, un Superblackbird, un ZZR 1400 si un ZZR 1100 (astea-s ambele ale aceleiasi persoane) cred ca e a lui Dan dar nu-s sigur Tu de unde te cunosti cu Dan ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naked Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 (edited) nu ma cunosc cu Dan,dar stiu ca e motorul lui. Edited January 21, 2008 by razvanheres Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furian Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Semnalizari albe fata - spate, tobe Remus ovale, invelite in carbon, numar in lateral dreapta jos, rezervor imbracat in piele ? Daca da, e din SM. Cunosc motocicleta bine, 3 luni a stat zilnic la 3 m de mine, in magazin. Este editie limitata, cu cadrul negru, are sistem automat de ungere a lantului, scarite din titan si altele. Pentru cine e interesat, este de vanzare, informatii si datele de contact ale propritearului pe PM. In SM, la capitolul vaci, mai sunt : inca o Busa, un Superblackbird, un ZZR 1400 si un ZZR 1100 (astea-s ambele ale aceleiasi persoane) Tu de unde te cunosti cu Dan ? Hmmm ... ce informat esti Radu Superba busa ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosport Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Tipul obisnuieste sa poarte vesta reflectorizanta? In aceeasi zi l-am vazut cu vesta si nu era chiar noapte. Acuma fara gluma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barna Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Tipul obisnuieste sa poarte vesta reflectorizanta? In aceeasi zi l-am vazut cu vesta si nu era chiar noapte. Acuma fara gluma care tip poarta vesta reflectorizanta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosport Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Cel cu busa aia neagra. Ma credeti sau nu , l-am vaz cu vesta pe el la inchiderea sezonului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barna Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Cel cu busa aia neagra. Ma credeti sau nu , l-am vaz cu vesta pe el la inchiderea sezonului. Poate lai confundat cu cineva....sau a vrut sa se faca omu vizibil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosport Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Poate lai confundat cu cineva....sau a vrut sa se faca omu vizibil Noi sa fim sanatosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balogh_marti Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Sall Barna Da ai dreptate fosta mia frumoasa Dar aici este cea noua tot frumoasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Tipul obisnuieste sa poarte vesta reflectorizanta? In aceeasi zi l-am vazut cu vesta si nu era chiar noapte. Acuma fara gluma Nu e vesta reflectorizanta, sunt niste chingi tip bretele, verzi, reflectorizante, si da, poarta asa ceva. care tip poarta vesta reflectorizanta ? Poate l-ai confundat cu cineva....sau a vrut sa se faca omu vizibil E proprietarul Busei, nu l-a confundat. Motocicleta e toata neagra, costumul negru cu gri, cizme negre, si casca neagra. Stie el de ce le poarta, si bine face. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts