Road Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Tipul obisnuieste sa poarte vesta reflectorizanta? In aceeasi zi l-am vazut cu vesta si nu era chiar noapte. Acuma fara gluma Nu e vesta reflectorizanta, sunt niste chingi tip bretele, verzi, reflectorizante, si da, poarta asa ceva. care tip poarta vesta reflectorizanta ? Poate l-ai confundat cu cineva....sau a vrut sa se faca omu vizibil E proprietarul Busei, nu l-a confundat. Motocicleta e toata neagra, costumul negru cu gri, cizme negre, si casca neagra. Stie el de ce le poarta, si bine face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Sall Barna Da ai dreptate fosta mia frumoasa Dar aici este cea noua tot frumoasa Misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Nu e vesta reflectorizanta, sunt niste chingi tip bretele, verzi, reflectorizante, si da, poarta asa ceva. E proprietarul Busei, nu l-a confundat. Motocicleta e toata neagra, costumul negru cu gri, cizme negre, si casca neagra. Stie el de ce le poarta, si bine face. Bine-bine ,dar tot nui vesta, este diferenta .... --- Mesaj completat în 24 Jan 2008 08:32 ------------- Sall Barna Da ai dreptate fosta mia frumoasa Dar aici este cea noua tot frumoasa Sal,era si timpul sa bagi o poza proaspata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 un nou motor in Satu Mare... azi,15.02.2008 Tunsu Sergiu(varumeu) si-a cumparat un Kawasaki ZZR 600 din '92. postez doua poze,una cu el si una cu mine. cati mai multi km. fara probleme ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 un nou motor in Satu Mare... azi,15.02.2008 Tunsu Sergiu(varumeu) si-a cumparat un Kawasaki ZZR 600 din '92. postez doua poze,una cu el si una cu mine. cati mai multi km. fara probleme ! Nice bike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 un nou motor in Satu Mare... azi,15.02.2008 Tunsu Sergiu(varumeu) si-a cumparat un Kawasaki ZZR 600 din '92. postez doua poze,una cu el si una cu mine. cati mai multi km. fara probleme ! mishto manushi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 mishto manushi lasa mishtourile mai da-ti cu parerea despre motor mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) lasa mishtourile mai da-ti cu parerea despre motor mai bine. ok.... motoru' (din spate ) arata ca o lopata Sorry dar e nashpa designul la motocicleta... In rest asfalt uscat si sa o stapaneasca, ca are 96 calutzi nervosi... Sa ne vedem cu bine la intalnirea din SM si nu numai... Numai bine si asfalt uscat, Raul Editat Februarie 15, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 un nou motor in Satu Mare... azi,15.02.2008 Tunsu Sergiu(varumeu) si-a cumparat un Kawasaki ZZR 600 din '92. postez doua poze,una cu el si una cu mine. cati mai multi km. fara probleme ! Sal razvan arata bine Sal stapiniasca sanatos fara incidente Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) un nou motor in Satu Mare... azi,15.02.2008 Tunsu Sergiu(varumeu) si-a cumparat un Kawasaki ZZR 600 din '92. postez doua poze,una cu el si una cu mine. cati mai multi km. fara probleme ! Misto Ar avea nevoie de niste modificari la design insa e okay [p.s razvan varu`tau si`a luat motor dar al tau ? :>] Editat Februarie 15, 2008 de Furian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 mai intereseaza-te de puterea motorului. eu stiam ca are 98 cai dar pe site-ul asta zice ca are 100 cp. http://www.motorbikes.be/en/Kawasaki/1992/ZZR%20600/ fiecare cu parerea lui...gusturile nu se discuta. in rest asfalt uscat si numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 mai intereseaza-te de puterea motorului. eu stiam ca are 98 cai dar pe site-ul asta zice ca are 100 cp. http://www.motorbikes.be/en/Kawasaki/1992/ZZR%20600/ fiecare cu parerea lui...gusturile nu se discuta. in rest asfalt uscat si numai bine ! sorry, greseala mea, are intradevar 98 cai, sa aiba mai multa grija atunci Exact, gusturile nu se discuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 Sal razvan arata bine Sal stapiniasca sanatos fara incidente Asfalt uscat mersi la fel si tie sa vina odata vremea buna --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 20:35 ------------- Misto Ar avea nevoie de niste modificari la design insa e okay [p.s razvan varu`tau si`a luat motor dar al tau ? :>] nu prea ai ce modificari sa-i faci....da tu niste idei sper sa vina si al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 iNCET INCET VA VENI SI VREMIA BUNA Dar trebe sa avem radare stiu ca este greu findca simt pe pielia mie Eu am riscat putin saptamina trecuta cu niste prieten Dar a iesit cu bine soare vin si distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 iNCET INCET VA VENI SI VREMIA BUNA Dar trebe sa avem radare stiu ca este greu findca simt pe pielia mie Eu am riscat putin saptamina trecuta cu niste prieten Dar a iesit cu bine soare vin si distractie am vazut ca v-ati distrat acolo fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_srg Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 vere ,nu te mai tot certa tu pt mobra mea......lasa sa scrie fiecare ce vrea.... numa bine ......ms celor care au postat in legatura cu zzr'ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 vere ,nu te mai tot certa tu pt mobra mea......lasa sa scrie fiecare ce vrea.... numa bine ......ms celor care au postat in legatura cu zzr'ul meu Bine ai venit pe forum si printre randul oamenilor seriosi Sergiu :huh: cat mai multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_srg Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Bine ai venit pe forum si printre randul oamenilor seriosi Sergiu :huh: cat mai multi km fara incidente ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Februarie 20, 2008 Autor Share Postat Februarie 20, 2008 vere ,nu te mai tot certa tu pt mobra mea......lasa sa scrie fiecare ce vrea.... numa bine ......ms celor care au postat in legatura cu zzr'ul meu da nu m-am certat eu cu nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 vere ,nu te mai tot certa tu pt mobra mea......lasa sa scrie fiecare ce vrea.... numa bine ......ms celor care au postat in legatura cu zzr'ul meu Sal ,bine ai venit pe Forum sal stapanesti sanatos ZZR-ul si cati mai multi KM fara evenimente neplacute.In caz ca ai nevoie de consumabile ma gasesti ,te ajuta Razvan Bafta Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Sal SERGIU Bun venit pe forum zzr ul sal satapinest sanatos si multi KM fara incidente Daca ai ceva probleme cu incredere te poti intoarce la Domnul DR: BARNA Asfalt uscat Sa nentilnim cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_srg Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Sal ,bine ai venit pe Forum sal stapanesti sanatos ZZR-ul si cati mai multi KM fara evenimente neplacute.In caz ca ai nevoie de consumabile ma gasesti ,te ajuta Razvan Bafta Barna sal,ms mult daca o sa am nevoie de ceva te caut --- Mesaj completat în 20 Feb 2008 20:19 ------------- Sal SERGIU Bun venit pe forum zzr ul sal satapinest sanatos si multi KM fara incidente Daca ai ceva probleme cu incredere te poti intoarce la Domnul DR: BARNA Asfalt uscat Sa nentilnim cu bine sal, ms de de urari ....sa vina permisul si vremea buna si sa ne intalnim pe asfalt asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toni.ack Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Trei Satmareni --- Mesaj completat în 24 Feb 2008 05:53 -------------Personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Motoarele Mele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Martie 22, 2008 Autor Share Postat Martie 22, 2008 @Jock3r69 lasa pozele sa se incarce,ca nu se vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate