k4r4m Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) welcome Editat Iunie 2, 2008 de k4r4m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thel3g3nd Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 bun venit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafiotu_vale2000 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 sal all. intru si eu in lumea motociclistilor din satu mare !!!!!!! nume: VALI locatie: SATU MARE motor: APRILIA RS 50 (deocamdata) asfalt uscat !!!! sa auzim de bine !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Bun Venit , si noi iti dorim numai bine , si asfalt uscat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thel3g3nd Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Bun Venit , si noi iti dorim numai bine , si asfalt uscat . welcome ...mnoh deja se aduna cateva rs in sm ... ar fi fain odat toate prin sens ... si fara scheme ca unu ii mai nou sau mai tare ... asa turu rs in sm ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafiotu_vale2000 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 welcome ...mnoh deja se aduna cateva rs in sm ... ar fi fain odat toate prin sens ... si fara scheme ca unu ii mai nou sau mai tare ... asa turu rs in sm ) :laugh: eu sunt deacord !!!!!!!!! doar spuneti cand, cum si unde ne intalnim si s-a facut sa auzim de bine!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 WTF ? :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thel3g3nd Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 WTF ? ...ce wtf ... nu ar suna bn ) ... ar fi tare cateva rs-uri prin sm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Eu zic ca ar fi mai bine sa mergi afara , sa inveti sa te dai cu motocicleta aia ( de ex cum sa iei o curba , etc. ) decat sa dai sensuri , nu crezi ca ar fi mai bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thel3g3nd Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Eu zic ca ar fi mai bine sa mergi afara , sa inveti sa te dai cu motocicleta aia ( de ex cum sa iei o curba , etc. ) decat sa dai sensuri , nu crezi ca ar fi mai bine ? fratzica ... iate tu si te du ... ca io de pe la 7 ani mi se plimba curu pe motoare ... si curbe invatza sa le iei tu ... si dak nu te intereseaza nu inteleg ce te baj ... te manca ... scarpinate is taci ... ce foc ! mai invatza sa vb si mai vedem ... cik viraj hai lasa-ma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Bai desteptule , nu ti-am zis-o cu intentie rea . Vai , ma uimesti , tu la 7 ani aveai Fireblade te pomenesti , hai lasa vrajeala ca nu tine . Dute da sensuri cu Rs-u tau sa vada lumea ca tu esti cineva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thel3g3nd Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) Bai desteptule , nu ti-am zis-o cu intentie rea . Vai , ma uimesti , tu la 7 ani aveai Fireblade te pomenesti , hai lasa vrajeala ca nu tine . Dute da sensuri cu Rs-u tau sa vada lumea ca tu esti cineva . ma bucur ca gandim la fel ... nam chef de tine ... scuze de fitze ) si scuzama cred ca aveai intentie mai rea ... si nu fratzica nu cu fireblade ... mio ajuns si cros de 49 si oricum dah ... tu potzi u esti cineva ... scz de deranj Editat Iunie 8, 2008 de thel3g3nd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Parca topicul era Poze cu motoarele satmarenilor nu discutii/certuri O zi placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 ma bucur ca gandim la fel ... nam chef de tine ... scuze de fitze ) si scuzama cred ca aveai intentie mai rea ... si nu fratzica nu cu fireblade ... mio ajuns si cros de 49 si oricum dah ... tu potzi u esti cineva ... scz de deranj Du-te ma vezi-ti de treaba ... ca te-am vazut cum conduci ) SCI , tu erai mai demult pe botizului , ai avut tu cross in vise .. Du-te vezi-ti de treaba ta tinere , da sensuri , cumparati casca flip-up sa te vada lumea ca tu esti pe motor , etc. etc . etc . Nu stiu cum poti gandi asa . Hai salut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thel3g3nd Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 bn mah ... io miam vazut de treaba numa tu batman ... da nu cont ... oricum tu esti pui de rossi ... vezi de curbe asphalt uscat ... hai ca nare rost ... oricum nu ma intere cum conduci sau ce faci sau ce motor am avut io sau cum sau ce e... sincer ... fiecare cu treaba lui ... dak nu erai interesat puteai sa nu postezi nimik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldy007 Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Nava amiral Vikingmc satu mare,cistigator cea mai frumoasa motocicleta la intilnirea RebelsMc Hajdudorog ,Ungaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k4r4m Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 nici nu ma mir ca a castigat cu gagica aia pe ea... > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Nu mah...e din cauza sfarcurilor din prima poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k4r4m Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 la asta m-am referit implicit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imre Szilagyi Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) x Editat Iulie 24, 2008 de Imre Szilagyi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminvaida Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Salutare fratilor!!! inca un satmarean, nomad prin cluj domiciliat in tasnad M-am gandit sa ma bag si eu pe forum ca pana acuma numai v-am "pandit". Sunt si eu freerider de ceva vreme am avut o viroaga dar de ceva vreme am schimbato cu un marauder fff frumos! Va arat si ceva poze dar nu inainte sa il felicit pe Barna pt viroaga lui. superrrr Asta e micuta! Distractie placuta la petresti, eu di motive muncitoresti nu pot sa ajung Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 E frumoasa ... Sa ai noroc la ea si asfalt uscat iti doresc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminvaida Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 E frumoasa ... Sa ai noroc la ea si asfalt uscat iti doresc . Merci Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laci KTM Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Prima poza e facuta cumva in curte la KTM ? Sa ai noroc la ele , daca sunt ale tale amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate