sunnyboy Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Am si eu malaguti phantom f12 dar al meu fuge maxim 70-75, e vreo problema pe undeva? Sau atat fuge, are vreo limitare. Are demaraj dar, burnout nu face Si e aproape nou are 1 an! Ps. e modelul cu racire pe aer! Astept sugesti! aproape orice scuter face burnout pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 aproape orice scuter face burnout pe asfalt mda..face burnout , da fara sa stai pe el Cate cerinte pt un scuter , viteza , burnout , sa nu se strice , cox e scuter mai frate !! incearca la un BMW si sigur nu o sa te dezamageasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 mi-am cumparat de curand un malaguti f 15 firefox ,toba leo vice,role polini si carburator del orto de 70 cmc cric buzetti ,fuge 95-100 e din 2003 , dar am o problema am un bec ars dar merge super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ybres Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Sa-l stapanesti sanatos Din poza asta arata impecabil... mai pune niste poze in viitor. Sigur e 2003? Stiu ca cele din acel an nu mai au plasticul acela negru deasupra farurilor Anyway poate ne vedem vreodata..vad ca esti din Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Au si la paneuro, pe titulescu! Mi-am luat eu astazi pt f12! Asta in bucuresti, dar poate au magazine si prin tara! M-au costat 50 ron setul, sunt marca ferodo! 50 ron ? Inseamna 500.000.. imi iau si eu vreo 10 bucati sa le am de rezerva 500 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 mi-am cumparat de curand un malaguti f 15 firefox ,toba leo vice,role polini si carburator del orto de 70 cmc cric buzetti ,fuge 95-100 e din 2003 , dar am o problema am un bec ars dar merge super nu exista carburator de 70 cmc mai incearca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Sa-l stapanesti sanatos Din poza asta arata impecabil... mai pune niste poze in viitor. Sigur e 2003? Stiu ca cele din acel an nu mai au plasticul acela negru deasupra farurilor Anyway poate ne vedem vreodata..vad ca esti din Ploiesti sal am auzit de tine de la cretz cel cu aprilia sr si as vrea sa ne intalnim toti nu exista carburator de 70 cmc mai incearca nustiu asa mi-a zis un baiat k pe carb e o chestie pe kre scrie del orto si a zis k e de 70 io nu ma prea pricep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 sal am auzit de tine de la cretz cel cu aprilia sr si as vrea sa ne intalnim toti nustiu asa mi-a zis un baiat k pe carb e o chestie pe kre scrie del orto si a zis k e de 70 io nu ma prea pricep cine stie ce faruri se potrivesc pt malaguti f 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 malaguti centro SL sunt extrem de multumit de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 malaguti firefox f15.....foarte multzumit ....motorul merge perfect....pacat de carene k le-am cam spart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 am si eu un malaguti fifty de 50 cmc si nu stiu unde are limitator.ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) sal am auzit de tine de la cretz cel cu aprilia sr si as vrea sa ne intalnim toti nustiu asa mi-a zis un baiat k pe carb e o chestie pe kre scrie del orto si a zis k e de 70 io nu ma prea pricep poate de 17.5  ...vezi ca scrie pe el doar cilindrul poate fi de 70cmc,nu carburatorul Editat Mai 2, 2008 de the_doctor_46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raulyto Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Salut prieteni de astazi am intrat si eu in lumea motociclistilor mai bine zis a scuterisrilor cu un malaguti f12 deocamdata numai pozele astea le am dar revin cu altele mai bune Salut am o intrebare: cam cat cosat o curea pentru malaguti f12 phantom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) Salut prieteni de astazi am intrat si eu in lumea motociclistilor mai bine zis a scuterisrilor cu un malaguti f12 deocamdata numai pozele astea le am dar revin cu altele mai bune Salut am o intrebare: cam cat cosat o curea pentru malaguti f12 phantom O curea RMS obisnuita am dat 60 ron, eu am una si nam ce face cu ia ca nu prea imi merge cu ia, e putin uzata am mers maxim 150 km cam asa, doar curea e marimea standard ptr F12 (16.5x747) dar la mine nu stiu ce are ca nu merge e putin mai mare decat cea originala, ciudat, scuter ciudat ce am Si la cat am intrebat pe forum nimeni nu mia dat un raspuns cat de cat Caut sa o vand sau schimb cu alta mai mica cu 2 dinti decat asta. Editat Mai 14, 2008 de cosx25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trilulilu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Salut! Cine este interesat in a lucra ca livrator de pizza pentru "PHD by Pizza Hut" este invitat sa depuna CV la magazinul din Calea Vitan nr.23D sau in Calea Dorobanti 5-7 (Pizza Hut). Ne puteti contacta si pe www.PHDpizza.ro sau la telefon 021 201 17 60 sau 0749 099 041. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Salut baieti.. are cineva un senzor pentru temperatura pt Malaguti F12 LC Digit ? PS : Cel care vine in capatul cilindrului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Salut baieti.. are cineva un senzor pentru temperatura pt Malaguti F12 LC Digit ? PS : Cel care vine in capatul cilindrului. cel care vine in capul chiuloase poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 da.. acolo .. plm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 da.. acolo .. plm... plt..acolo poti pune un surub...nu are nevoie neaparat de senzor...trebuie doar acoperita gaura...eu am un ditam'ai surubul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raulyto Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 O curea RMS obisnuita am dat 60 ron, eu am una si nam ce face cu ia ca nu prea imi merge cu ia, e putin uzata am mers maxim 150 km cam asa, doar curea e marimea standard ptr F12 (16.5x747) dar la mine nu stiu ce are ca nu merge e putin mai mare decat cea originala, ciudat, scuter ciudat ce am Si la cat am intrebat pe forum nimeni nu mia dat un raspuns cat de cat Caut sa o vand sau schimb cu alta mai mica cu 2 dinti decat asta. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Se poate monta bord digital pe un F12 Phantom din '98? si cam cat ar costa unul si unde as putea gasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 plt..acolopoti pune un surub...nu are nevoie neaparat de senzor...trebuie doar acoperita gaura...eu am un ditam'ai surubul Si surubu joaca rol de senzor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Si surubu joaca rol de senzor? Da daca legi un fir de el iti zice si ce ai mancat azidimineata... CUm sa joace rol de senzor . Ala il pui ca sa astupi gaura. La ce ai nevoie tu de senzor. Pui direct mana sa vezi daca e cald sau ba.Si daca te arde il asvarli in Dunare sa se racoreasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Da daca legi un fir de el iti zice si ce ai mancat azidimineata... CUm sa joace rol de senzor . Ala il pui ca sa astupi gaura. La ce ai nevoie tu de senzor. Pui direct mana sa vezi daca e cald sau ba.Si daca te arde il asvarli in Dunare sa se racoreasca. corect aa si vezi ca Dunarea e la mine...e departe de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 peei lu ala.. ii trebe senzor nui trebe surub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate