asdfghjk Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 plecam la 10 la veliko tarnovo, ne intoarcem dupa amiaza. amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 nu am cartea verde si oricum e mai frumos la noi avem multe trasee mai frumoase decat un drum pana in bulgaria care nu are nici atractie decat ca iesi din tara si atat am prieteni care au iesit de doua ori pana in bulgaria anu asta si mi-au confirmat ce stiam eu am traversat toata bulgaria de 5 ori si stiu cat de' frumos' e la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Salut, as fi venit si eu, dar acum e inca un pic frigut, hai mai incolo, mergeti voi in cercetare, sa-mi spuneti si mie cum a fost si daca aveti drum prin Tzar Kaloyan (e in drumul spre Razgrad, dar poate va abateti daca aveti timp) poate aflati nr. de telefon al magazinului moto de pe strada principala, era acolo o Yamaha Serrow de 250 azi vara, dar ca fraierul n-am oprit. Daca nu, poate vedeti ceva asemanator pe unde mergeti-magazine cu second handuri(s-ar putea sa fie si la Ruse), ca era full azi-vara sau website-uri bulgaresti de vanzari motoare (in afara de mobile.bg). Drum bun, distractie placuta, orasul e superb ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 (editat) Am fost. Poze aici - http://www.forumbmw.ro/index.php?topic=189.msg1715#msg1715 Maine Buc- Silistra- Ruse- Buc. Plecarea 9:30 Editat Februarie 10, 2007 de net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Doru pozele nu se vad din pacate. Doru pozele nu se vad din pacate. Corect nu aveam cont si din cauza asta nu le vedeam. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Si unde-i adunarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 Si unde-i adunarea ? la inceputul autostrazii cum urci de pe centura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 to late... Drum bun si sa va intoarceti intregi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Drumul Silistra - Ruse e rupere, prost ca dracii, dar pentru voi va fi numa' bun hihihi. Io cu CBR ul mi-am rearanjat rinichii pe drumul ala.. Alimentati in Silistra ca pe drum nu exista decat benzinarii cu 92 si 95 cu plumb ambele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 (editat) Drumul Silistra - Ruse e rupere, prost ca dracii, dar pentru voi va fi numa' bun hihihi. Io cu CBR ul mi-am rearanjat rinichii pe drumul ala.. Alimentati in Silistra ca pe drum nu exista decat benzinarii cu 92 si 95 cu plumb ambele. da a fost numai bun am mers cu 140-180. peisaj nasol, cap-uri in paragina si sate f. sarace. ma duc in bulgaria sa scap de stress-ul astora care tot vaneaza carnete. am stat 2 luni fara nu va pot spune cat afost de nasol. poze aici: http://www.forumbmw.ro/index.php?topic=191.msg1722#msg1722 Editat Februarie 11, 2007 de net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Vad ca ati prins o vreme super frumoasa si ati fost si in echipa mai mare. Imi pare rau ca nu am putut veni. Next time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate