KATANA Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Maine e sambata, vremea se prezinta bine si vreau sa-mi pregatesc si eu moto de iesire , mai exact trebuie sa-i curat si sa-i gresez lantul. Intrebarea este: UNDE GASESC SPRAY DE CURATAT LANTUL ??? Cumparam la un moment dat Shell care ma costa undeva in jur de 150.000 lei vechi/ spray. De la Louis inca nu vreau, ca dureaza. Multumesc pentru raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Aveau la United Motors si spray de lant si spray de curatat lantul. La Mario Plaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Mai e un magazin pe Calea Calarasi, altul pe la Dristor, la Casa Poporului (Moto One), altul in Cotroceni, cum cobori de la Palat spre splai,etc. Cred ca gasesti astfelo de sprayuri in orice magazin moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 scorpio-az motors, calarasi 85, spray motorex chainclean 29ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KATANA Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 rezolvat multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 In Cluj nu stie nimeni unde gasesc. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 In Cluj nu stie nimeni unde gasesc. Mersi ...cu o juma'de litru de motorina ai rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate