stefanmatryce Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 pot procura piese de minsk originale mi le aduce un rus spuneti ce va doreste inima si vad dak va pot ajuta preturi dau la cerere;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NAZY Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Sal Eu am nevoie de magnetou (rotor +stator)pe 12v cam cit costa? Eu am un K-55 de 125 e pe 6v si vreau sa fac niste modificari. Astept raspuns. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_mondialu Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 pot procura piese de minsk originale mi le aduce un rus spuneti ce va doreste inima si vad dak va pot ajuta preturi dau la cerere;) piese de voshod modelul cu o toba nu are rusul ala, ca pe la noi nu se prea gasesc. m-ar interesa la un set un pretz informativ, ca as vrea sa am unul de rezerva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Sal Eu am nevoie de magnetou (rotor +stator)pe 12v cam cit costa? Eu am un K-55 de 125 e pe 6v si vreau sa fac niste modificari. Astept raspuns. ohooo....sa traiesti ombreee ce te-am prins tot nu ai rezolvat aprinderea aia?daca need help, stii unde sunt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) miercuri merg si ma intalnesc cu el..... dar un pret informativ e de 120 ron (pentru magnetou) aduce si piese de voshod numai zi ce piese ti-ar trebui ca nu stau acuma sa scriu toate preturile pe forum si asa nu le stiu pe toate (si nici nu ma prea pricep la voshod) Editat Februarie 12, 2007 de stefanmatryce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Magnetou de Voshod la ce pret ar fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neri Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 salut....ma intereseaza sabotii pt frana fata , la minsk... cat ma costa si cat dureaza pana ii primesc? mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 melcul de la ambreiaj , ala care este pe partea magnetoului filetul ala , zi-mi un pret Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Segmentii,cat sunt segmentii??Nu ca mi-ar trebui,doar asa,din curiozitate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 segmnentii sunt 4 lei bucata dar din nefericire rusul nu mai vine .......sory.... am incercat sa-l caut dar mi-a zis cineva ca nu mai trece prin RO asa ca puteti inchide topicul pt ca nu va mai pot fi de folos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate