mishu_dexter Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Salut , As avea nevoie de un sfat unde as putea sa imi chituiesc si eu niste carene de f2 si eventual sa pun o plasa la codita pe dinauntru. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 pai e important de unde esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dexter Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 vina mea:)) din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Salut , As avea nevoie de un sfat unde as putea sa imi chituiesc si eu niste carene de f2 si eventual sa pun o plasa la codita pe dinauntru. mersi acasa,e usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dexter Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 @puya e usor cand te pricepi si cand ai si timp sa le bibilesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 @puya e usor cand te pricepi si cand ai si timp sa le bibilesti APELEAZA CU INCREDERE T REZOLV EU NP 0723446040 MSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Kit carena(5 piese) HONDA CBR 600 / 3,49 kg (poliesteri armati cu fibra de sticla), cam 330euro. asta in cazul in care nu tzi se pare prea scump shi nu potzi repara ce-ai stricat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate