bh99mes Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 salut everybody! am si eu o rugaminte! vreau sa cumpar un motoras pentru verisorul meu de 13 ani. ceva mai modern, mai frumusel, dar cu pedale! pe care nu are nevoe de acte si permis... deci vreau un motor cu pedale cu o forma si estetic totusi frumos (nu romet sau babeta ), si bineinteles calitate buna (sa nu aiba dureri de cap cu reparatul zii si noapte...daca merge la scoala sau undeva sa nu ramane pe drum cu ea). care sunt modelele pe care m-i le puteti recomanda. mersi frumos anticipat la toata lumea toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Viziteaza www.scuterul.eu Un model mai mic ar fi http://www.motowell.com/scooter/index.php?...2=1&color=1 , dar la asta mic nu stiu pretul. Cred ca este cam mic la 13 ani si legal nu are voie sa circule pe drumurile publice pana la 14, nici chiar cu bicicleta (dupa noul cod rutier). In plus ii tb un atestat ca a facut ceva cursuri de legislatie rutiera (stiu pe cineva care face astfel de cursuri). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
to45 Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 De la 16 ani are dreptul sa conduca mopede cu sau fara pedale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 De la 16 ani are dreptul sa conduca mopede cu sau fara pedale. Ai dreptate: Art. 70. - (1) Pentru a conduce un moped pe drumurile publice, conducatorul acestuia trebuie sa aiba varsta de cel putin 16 ani. (2) Pentru a conduce o bicicleta pe drumurile publice, conducatorul acesteia trebuie sa aiba varsta de cel putin 14 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 mersi pentru raspunsuri si ajutor. nici nu am stiut ca doar de la 16 ani se poate....am stiut 14... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 mopeduri deastea cu pedale poti sa vezi AICI mie imi plac tomos-urile astea parca motoland le distribuie in romania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate