Sari la conținut

to45

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

to45's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. to45

    Piese Kymco

    Piese origine Kimco NIBA SERVICE str. Bradesti 10 *Lizeanu
  2. to45

    Kymco? Merita?

    Modelul Grand Dink 2290 E. cauta dealeri la www.kymco.ro
  3. Fiind o toba cu catalizator nu cred ca este indicat sa o arzi si sa o ciocanesti.Ideal ar fii sa o inlocuiesti. Daca o tai,trbuie sa stii configuratia ei ,sa nu spargi cartusul catalizator.A nu se nodifica constructiv toba,se schimba parametrii motorului. Solutiile chimice,nu ajung sa dizolve calamina,ci doar uleiul nears. calamina ramane pietrificandu-se, mai ales in catalizator, care este o structura ceramica poroasa.
  4. De la 16 ani are dreptul sa conduca mopede cu sau fara pedale.
  5. Nu pot intelege,de ce unii dintr noi se comporta precum "africanii". Daca legea a devenit permisiva cu acceptarea scuterului(moped)ca vehicol, unii incearca sa "fusareasca" legea, facand oameni pe unii care le vand ideea ca actele facute pe genunchi vor devenii legale. Actele ce insotesc vanzarea unui scuter nou , sunt: Carte de identitate(emisa de RAR) Factura de vanzare sau contract de vanzare- cumparare Copie Declaratie Vamala de Import (legalizata) Certificat de Origine si Conformitate(emis de fabricant) In cazul in care cumparati un scuter SH , pentru a nu pica in "plasa",cereti: Acte de provenienta : factura externa,DVI, Carte de Identitate(obligatia Vanzatorului) Nu au relevanta actele de inmatriculare(ex. Targa ,care de obicei se gaseste in orice scuter furat din Italia) Nu fiti tentati de oferte ieftine,cu preturi "exceptionale",ceva se ascunde in spatele lor!!! Pedeapsa pentru circulatia pe drumurile publice ,cu scutere ce nu sunt inscrise, va fii dura(avand in vedere ca este penala). Daca din plictiseala ,sau necunoastere, unii politisti tolereaza anumite nereguli,vine vremea in care unii politisti mai isteti si mai corecti va vor cere actele de care unii dintre voi ezitati sa le aveti.
  6. to45

    Ajutat-ma Va Rog!

    ApriliaRS 50 este un scuter cu motor in 2 timpi,deci amestecul de ulei se face prin intermediul unei pompe de ulei. La o stationare indelungata a motorului se recomanda ca un specialist sa vada daca amestecul se face corect.goleste rezervorul de benzina de benzina veche,curata filtrul de benz.,incearca sa pornesti motorul cu benzina proaspata. Daca nu porneste ,cauta un mecanic,daca porneste,verifica sistemul de racire (daca este cu lichid,atentie la nivel,eventual completeaza cu antigel de buna calitate) daca este racit cu aer verifici daca paletele ventilatorului se rotesc. Daca ai reusit toate acestea verifica nivel ulei transmisie. Daca ai probleme cere-mi un sfat la 0722430191
  7. Pentru bateriile uscate ,folosite la inst. de alarma sau ca sursa de ajutor la calc. recomand incarcarea cu un redresor de 12 V si curent de 2A/h , timp de cel mult 2 h sau cu un redresor de ultima generatie ,cu reglaj automat.
  8. De reviziile periodice , nu scrie nimic in certificatul de garantie?
×
×
  • Creează nouă...