Seven Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 atunci propuneti alta ora si loc de intalnire eventual traseu - eu pot sa vin oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Care sunt vitezele agreate ? Localitate / afara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 eu in special agreez viteza legala - daca vrei sa alergi e posibil sa nu mergi cu grupul potrivit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivin Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 daca o luam spre Giurgiu, 10.30-11.00, la ĂMV de la City Mall, la intrare pe Giurgiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 10.30 la City Mall - voi fi acolo soseaua Giurgiului era in constructie, se poate circula pe acolo acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivin Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Se circula, dar relativ prost... E un pic nashpa in Piata Eroilor, dar apoi merge destul de rezonabil, daca faci abstractie de mizeria bucuresteana de zi cu zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 ok, ramane stabilit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivin Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 ne auzim pe la 9-9.30 la un tel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 ne auzim la telefon - eu vin din cartierul Baneasa (langa Antena 1) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 eu in special agreez viteza legala - daca vrei sa alergi e posibil sa nu mergi cu grupul potrivit Easy ... am fata de ghost rider ? Si eu sunt legal, ai vazut ce motor am ? Poate vin si eu o data cu voi, daca nu sunteti prea multi sau ... exclusivisti. Maine nu pot, dar data viitoare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 salut, din pacate cam tarziu am ajuns sa citesc topicul asta. Data viitoare cand se mai lasa de o plimbare, contati si pe mine. Cristi - 0726 333 888 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 Easy ... am fata de ghost rider ? Si eu sunt legal, ai vazut ce motor am ? Poate vin si eu o data cu voi, daca nu sunteti prea multi sau ... exclusivisti. Maine nu pot, dar data viitoare ... nu suntem nici multi si nici exclusivisti asa ca ce zici de maine duminica 3 Martie - deocamdata nu stiu destinatia dar mai e pana maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 nu suntem nici multi si nici exclusivisti asa ca ce zici de maine duminica 3 Martie - deocamdata nu stiu destinatia dar mai e pana maine Tin sa te anunt ca maine (duminica) este 4 martie si mai suntem un grup care ne intalnim la ora 10 dimineata la arc, daca vreti sa veniti cu noi. O seara placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 da, 4 martie - mersi pt invitatie dar deja am o destinatie - Bg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 da, 4 martie - mersi pt invitatie dar deja am o destinatie - Bg OK, cum a fost excursia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kicsi_Kukio Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Vreau sa vad si eu Intruderul, daca ieshitzi azi pe undeva dati un semn am vazut anuntul deci in jur de 15 milioane... modelul nu il cunosc - pe google ce am vazut e ca ar arata ca minskul - dar sigur ma insel ma interesaza o motocicleta care sa mearga - in jur de 10 milioane (salariul meu pe 2 luni). imi trebuie o moto asa pentru mine, fara impresii si fara alte dealea - desi ma atrag choperele si cred ca o sa ma bag dator in banca daca nu gasesc ceva ieftin si frumos trimite te rog un email pe chegewara@persoanl.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 4, 2007 Autor Share Postat Martie 4, 2007 am avut parte de o vreme foarte buna, veliko tarnovo nu cred ca mai are nevoie de prezentare este un orasel foarte frumos - merita sa petreci cateva zile acolo au fost 3 motoare: Dragstar Intruder Shadow 4 persoane: Robert cu sotia Olga si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 poze? numic altceva? . . . plescoi aveau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 poze nu, de fapt au fost cateva cu tel mobil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Las' ca "o descos" eu pe Olga... Eu tre' sa-mi scot nenorocire de C.I.,ca mi-a expirat buletinul...si cu asta stiu ca nu merge sa ies din tara...Next time,I'm in! Intre timp,fac si motoru' sa traga bine!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Georgica propune o excursie Veliko cu cazare sambata seara pe 17 martie. E ca un fel de antrenament pentru Grecia? daca e cald eu merg sigur, sunt multe de vazut pentru un dus-intors nu se merita. va poop! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 OK, 17, 18 martie 2007 weekend la Veliko Tarnovo Sambata plecare din Bucuresti 17 martie ora 9 de la Podul Jilava si duminica 18 martie plecare din Veliko pe la ora 16. Aceasta excursie reprezinta un antrenament pentru Grecia (urmatoarea destinatie a grupului). Cazarea se face cu rezervarea hotelului sau pensiunii in cursul saptamanii viitoare. Vizitare Veliko Tarnovo si imprejurimi - Buget aproximativ 100 Euro de persoana. Detalii despre cazare la inceputul saptamanii viitoare. Viteza de croaziera = viteza legala (daca vreti sa depasiti recorduri nu suntem grupul potrivit pentru voi) Lista cu inscrieri: florin_zzr faneman seven andrei (plescoi) va asteptam numai daca sunteti siguri ca puteti veni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivin Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 parca datele alea mi-ar placea si mie...ma intorc in tara pana atunci, mai vorbim.. SEVEN : Am rezolvat la Louis cu genuncherele, poti schimba si pad-ul dar ai nevoie de bonul original.. PLESCOI : Astia n-au plescoi... Vrei ceva? Ochelari, etc? Zi-mi pana duminica aseara cel tarziu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 as vrea frate dar n-am timp sa ma uit si nici nu stiu nemteste, ia-mi si mie o pereche de ochelari din aia cum am vorbit, mai mari si nichelati, las la aprecierea ta, sa nu fie foarte expensive, si neaparat un combinezon de ploaie, poti sa-l probezi pe tine ca suntem aproape la fel de statura si de volum. multumin frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivin Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 PLESCOI : ochelari de care vrei pana la urma. Din aia cum erau ai mei sau vrei din cei mari, care se pun peste casca? Combinezon incerc, te sun sa-ti zic cum e....Cred ca luni dimineata ajung din nou pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate