redeye Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 seamana bine cu peugeout 103.. mie unu mi-ar place asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 seamana bine cu peugeout 103.. mie unu mi-ar place asa ceva mie unu miar place:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 Mi-ar placea. Cam asa este corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 a fost intalnire de scutere in week.end? cum a fost?am vrut si eu sa vin ca nu am fost niciodata,dar nu am putut sa ajung week.end.el asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Intalnirea are loc in fiecare duminica la ora 2,mai multe detalii afli din topicul de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Mi-ar placea. Cam asa este corect. bine mai inteligentule .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 bine mai inteligentule .. nu ma da asa eee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 nu ma da asa eee stiu ca asa e.. o simpla greseala mai sus scria cineva ca se scrie miar )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 stiu ca asa e.. o simpla greseala mai sus scria cineva ca se scrie miar )) same guy ... mama ei de gramatica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 va place spoileru de la mbku asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 taran...reising Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 taran...reising cine e ma taran? ti-am zis tie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 cine e ma taran? ti-am zis tie ceva? alooooo sezi potol , ziceam de scuterul pus de tine in poza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 alooooo sezi potol , ziceam de scuterul pus de tine in poza ... bine.. si scrie si tu intr-un fel sa inteleaga si ceilalti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 bine.. si scrie si tu intr-un fel sa inteleaga si ceilalti... punem pariu ca au inteles toti mai putin tu?! repede te-ai simtit tu ofensat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 punem pariu ca au inteles toti mai putin tu?! repede te-ai simtit tu ofensat.... punem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 punem hai fa sondaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 reverse zicea de spoiler man k e taran raising tu ai intrebat ce parere avem. mie mi se pare degeaba pus acolo..cel mai frumos e simplu si cu gust cat despre pejo 103 am avut eu .. pacat k era turcesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 reverse zicea de spoiler man k e taran raising tu ai intrebat ce parere avem. mie mi se pare degeaba pus acolo..cel mai frumos e simplu si cu gust cat despre pejo 103 am avut eu .. pacat k era turcesc cat ai prins cu peugeotu maxim ? avea demaraj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 baieti vreau sa.mi vopsesc si eu scuterul.am cumparat vopseaua si tot ce trebuie pt tipul care urmeaza sa.l faca,dar cand il intreb cat imi ia pt paintjob imi spune"lasa ca ne intelegem noi".ori eu vreau sa.mi fac o idee despre preturi ,sa nu imi dea teapa...am un mbk nitro si ii vopsesc masca si spoilerele(4 piese in total). va rog dati.mi si mie niste pareri... va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 (editat) cat ai prins cu peugeotu maxim ? avea demaraj? maxim la el pe bord 75 .. iar dupa motocicleta cam 65 .. cu totul stock demaraj .. hmm la plecare de pe loc nu prea zvacnea .. dar crestea repede dupa ce trecea de 10-20 pana in 50-60 (era si 2t) iar k sa prinzi viteza maxima iti trebuie o strada luungaaa Editat Mai 30, 2007 de kidmeister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 baieti vreau sa.mi vopsesc si eu scuterul.am cumparat vopseaua si tot ce trebuie pt tipul care urmeaza sa.l faca,dar cand il intreb cat imi ia pt paintjob imi spune"lasa ca ne intelegem noi".ori eu vreau sa.mi fac o idee despre preturi ,sa nu imi dea teapa...am un mbk nitro si ii vopsesc masca si spoilerele(4 piese in total). va rog dati.mi si mie niste pareri... va multumesc! sall!!!!pai yo am o gilera typhoon si am vopsito de curand!!tin saty zic k ma ajuns la 3,5 milione cu vopsea cu tot(cumparata de mine!!!!!+k mie mia facutnijte indreptari la carcasa cu fibra!!!) cred k cel mai bn ar fii sa e duci la un service sau vopsitorie auto!!!!!!e cel mai bine!!oricum nu cred k o sa te ajunga mai mult de 3 milioane sau kiar mai pootin!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 baieti vreau sa.mi vopsesc si eu scuterul.am cumparat vopseaua si tot ce trebuie pt tipul care urmeaza sa.l faca,dar cand il intreb cat imi ia pt paintjob imi spune"lasa ca ne intelegem noi".ori eu vreau sa.mi fac o idee despre preturi ,sa nu imi dea teapa...am un mbk nitro si ii vopsesc masca si spoilerele(4 piese in total). va rog dati.mi si mie niste pareri... va multumesc! Maxim 70Ron manopera...maxim... Eu cu 80Ron am vopsit tot scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 (editat) Editat Iunie 8, 2007 de robbyvl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 super scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate