Motzoi Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Salut!As dori sa aflu si eu daca exista vreun magazin cu stickere sau unde pot gasi hartie lucioasa..ca am gasit hartie pt autocolant dar simpla...astept raspunsuri...multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 si eu am aceeasi dilema... in afara de abtibilduri cu Michelin la piata altceva nu am gasit... de unde se iau astea... vreau si eu cu Suzuki... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 daca ai $$$ cumperi de la www.louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 hai da-o naibii nici de-alea nu se gasesc la noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 bai uameni buni, astea se fac pe comanda, la un cut ploter. Uite aici fosta mea motoreta cu stickere facute pe comanda. Revin mai tarziu si cu un nr. de telefon. Cum se fac? Se pot fotografia cele vechi dupa care se prelucreaza sau se iau de aici (ex. Suzuki): http://www.brandsoftheworld.com/search/?qu...;brand_id=82061 La louis sunt f scumpe, alea ale mele toate au costat vreo 300.000 toate, se pot face si in mai multe culori, bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Salut!As dori sa aflu si eu daca exista vreun magazin cu stickere sau unde pot gasi hartie lucioasa..ca am gasit hartie pt autocolant dar simpla...astept raspunsuri...multumesc unde ai gasit si cu cat? dimensiuni mari? as avea nevoie de ceva 1.5/1.5 sau pe cineva care imprima la dimensiunea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 face la comanda id mes bruneticabv este si pe motociclism daca mai vreti pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate