18dany Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 (editat) As vrea si eu un capac de scule pt hoinar ca pe al meu l-am pierdut(sa rupt incuietoarea aia),va dati seama ca nici la drum mai lung nu mai am curaj sa plec cu ea,si tare imi e frica,ca nu o sa mai gasesc! Care aveti vreunu aruncat prin garaj?? Contra cost bineinteles! Editat Februarie 20, 2007 de 18dany Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Cand am avut Hoinar si eu l-am pierdut...Asta e..mai bine prinde-l cu un fir ceva in caz ca se desprinde sa nu cada jos!!! de gasit altul este putin probabil...dar cine stie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 (editat) As vrea si eu un capac de scule pt hoinar ca pe al meu l-am pierdut(sa rupt incuietoarea aia),va dati seama ca nici la drum mai lung nu mai am curaj sa plec cu ea,si tare imi e frica,ca nu o sa mai gasesc! Care aveti vreunu aruncat prin garaj?? Contra cost bineinteles! Cred k pot sa te ajut daca mai e valabil cererea,am unu,fara incuitoare da tre` sa`l caut in arhiva.Defapt am toata cutia daca te satisface....cotacteaza-ma!(seara) Editat Februarie 21, 2007 de ioska tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 e la fel cu ala de Mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 (editat) e la fel cu ala de Mobra? Capacu?Nu e la fel are alta forma si alte dinensiuni(ala de mobra e patrat si ala de hoinar e in triunghi)Am si din alea 4 capace cu tot cu cutii! Editat Februarie 23, 2007 de ioska tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 Capacu?Nu e la fel are alta forma si alte dinensiuni(ala de mobra e patrat si ala de hoinar e in triunghi)Am si din alea 4 capace cu tot cu cutii! Da,e valabila cererea,lasa un ID d mess ca sa stabilim cum facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Aprilie 2, 2007 Autor Share Postat Aprilie 2, 2007 Da,e valabila cererea,lasa un ID d mess ca sa stabilim cum facem. Cererea este inca valabila!!! Am pierdut legatura ioska tm si nu am mai putut rezolva,asa ca cine are....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 dragi motociclisti vreau sa imi cumpar 1 bucata mobra 50S cu 4 mil voi ce ziceti i scump sau ieftin este din anu 67' , vopsea originala , prinde 60-70 ora , dar sunt nou cu motoare nu am mai avut contact cu motocicleta si de acea as dori sa stiu cateva chesti despre ea daca drestre cineva sau daca i cineva din bistita ne vedem la o sau la o betie si sa imi explice si mie va las ID meu de mess poate ma contactati si mai vb ironmaiden_eddie18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate