mocanupompiliu Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 salut o iesire duminica buc ,macin,doritori plecare 9 fix sint aproximativ 450km dus intors loc de intilnire agip colentina nu vreau plingaciosi ci baieti hotariti care la urma sa spuna fericiti am facuto si pe asta garantat traseul e superb lam facut de mai multe ori dar singur in grup e mai placut sa nu veniti ca ploua ninge etc cu stima si respect Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinnion Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 daca mai merge careva si hondutza mea ar iesi, dar macar sa fim 5, si cu viteza nu am pb asa ca poate facem un drum frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 A VENIT AZI CINEVA DE LA bRAILA LA MINE SI DRUMUL E NINS MACINUL E SPRE TULCEA PARCA...POATE DAM DE ZAPADA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 a nins f putin dar s-a topit toata si asfaltu la ora asta e uscat daca veniti ies si eu o sa va anunt cum e vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 salut, mai merge cineva, ma bag si eu ! suntem hotarati ? astept urgent relatii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanupompiliu Postat Februarie 24, 2007 Autor Share Postat Februarie 24, 2007 salut, mai merge cineva, ma bag si eu ! suntem hotarati ? astept urgent relatii !!! salut eu merg sigur ramane stabilit la 9 la agip colentina astept sfertul academic duapa aia o iau din loc ca e de mers te astept salutare Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 la BR vremea a fost super azi ....soare etc.....pe la ce ora preconizati ca ajungeti aci ?sa stiu poate iesim si noi cu voi la o mica plimbarica ,ca daca e va asteptam la intrare in oras sau la bac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanupompiliu Postat Februarie 24, 2007 Autor Share Postat Februarie 24, 2007 la BR vremea a fost super azi ....soare etc.....pe la ce ora preconizati ca ajungeti aci ?sa stiu poate iesim si noi cu voi la o mica plimbarica ,ca daca e va asteptam la intrare in oras sau la bac. salut plecind la 9 din buc cred ca la 10 sa fim la bac salutare Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 salut plecind la 9 din buc cred ca la 10 sa fim la bac salutare Pompiliu baaaaaaaaaa dar cu cat mergeti? ...cu 200 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 baaaaaaaaaa dar cu cat mergeti? ...cu 200 ? cred cu 300 km/h ...ca is 200 km, sunt si localitati si mai circula si alte vehicule....si...fuck...e si -2 grade...cred ca ati facut cel putin 3 ore... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 (editat) pai eu o sa ies pe la bac la ora 11 si stau cat oi rezista la frig doar sa va vad si eu (si ce motoare aveti) aveti grija la drum ok? Editat Februarie 24, 2007 de marian m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanupompiliu Postat Februarie 24, 2007 Autor Share Postat Februarie 24, 2007 pai eu o sa ies pe la bac la ora 11 si stau cat oi rezista la frig doar sa va vad si eu (si ce motoare aveti) aveti grija la drum ok? ss salut am exagerat putin dar la 11 sigur sintem la bac eu de fel sint din galati si pina la galati nu am sarit de 3 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi 5 Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 asa mai da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 ss salut am exagerat putin dar la 11 sigur sintem la bac eu de fel sint din galati si pina la galati nu am sarit de 3 ore ok va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanupompiliu Postat Februarie 25, 2007 Autor Share Postat Februarie 25, 2007 salut o iesire duminica buc ,macin,doritori plecare 9 fix sint aproximativ 450km dus intors loc de intilnire agip colentina nu vreau plingaciosi ci baieti hotariti care la urma sa spuna fericiti am facuto si pe asta garantat traseul e superb lam facut de mai multe ori dar singur in grup e mai placut sa nu veniti ca ploua ninge etc cu stima si respect Pompi salut baieti si multumesc celor ceau intrat pe forum si au fost interesati de iesire cea depins de mine am facut dar timpul na tinut cu noi o so facem we urmator sint dispus sa merg oriunde va doresc tot binele din lume sa fiti iubiti cu stima Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 bai aveti grija ca a nins azi dimineata de sa pus cat unghia asa nu cred totusi ca pe asfalt sa pus dar.....eu v-am anuntat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanupompiliu Postat Februarie 25, 2007 Autor Share Postat Februarie 25, 2007 bai aveti grija ca a nins azi dimineata de sa pus cat unghia asa nu cred totusi ca pe asfalt sa pus dar.....eu v-am anuntat salut multumesc frumos pentru imformatie si aici ninge deci renuntam asa a fost sa fie si fratele meu mia confirmat ca la galati ninge osa fie altadata Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 salut multumesc frumos pentru imformatie si aici ninge deci renuntam asa a fost sa fie si fratele meu mia confirmat ca la galati ninge osa fie altadata Pompiliu ok pe altadata ..abia astept.....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 pompi oricum tu si d-l constantin sunteti cei mai tari. sper sa ma alatur imediat ce vremea permite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate