parintele_ciprian Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Am un Ij din 1961 de 350cc, vreau sa-i pun o aprindere electronica(nu stiu care s-ar potrivi), si sa-l trec pe 12 volti, nu stiu exact ce presupune aceasta si nici cat o sa ma coste . Multumesc celor ce vor raspunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 iti trebuie o aprindere electronica de minsk sau voshod sunt pe 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 pai cel mai simplu - 2 dinmtr-o lovitura - pui o aprindere de minsk sau de voshod sau de planeta noua (sunt rare) si ai lumini pe 12v si aprindere fara platini. te costa cam 1800.000 aprinderea completa si inca niste sute flansa la intelegere cu strungaru. instalatia o cablezi singur. Eu am pe ijul meu aprindere de minsk (cea mai slaba din cele 3) si merge super beton in felul ast scapi si de baterie. varianta cu al ternator de ij te duce mai scump la final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 poate gasesti la Gaspar 0744472055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Pe mine m-ati pierdut. Adica nu mai umbla la alternator? Daca aprinderea este pe 12V, merge si alimentata cu 6?...ca alternatorul atat scuipa. Alternatorul schimbat si cu flansa aia duce pe la 2 mil. In buc. stiu ca este un tip "Bebe", la care te duci cu motorul, lasi 5 mil. pe masa si motorul pe cric, iar dupa asta te intorci si-l gasesti cu 6 V mai vesel. Am inteles ca merita, dar si costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 pe 6 v ai dinam, ala dispare. Solutiile mentionate de imine includ atat generator cat si cutia electronica in banii aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Salut.Nu te supara ca intervin,parinte,asculta-l pe ZIDU ai nr. Gaspar,suni,te intelegi,cumperi alternator si"napolitana"deVoshod(are90W)gasesti strungar bun nu gutuie(facute masuratori la fata locului pt. flansa intermediara)si trebuie sa iasa.Scuza-ma e foarte simplu pe banii altuia.DAR,!!!elimini-1-bateria,2-releu incarcare.3-dinamul.4-6VOLTI.Absolut toate sint cu problemele lor.Procedezi cum poti s-au de cuvinta.Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate