Clasic Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 cam racoare...astazi mai mult a stat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 (editat) cam racoare...astazi mai mult a stat Cam racoare .. bine zis ,dar vantu doboara tot ... nu si pe mine azi mai toata ziua ma plimbai ,observai mai multi colegi in trafic .. poate din cauza soarelui care se oglindea foarte putin in asfalt ,oricum la ce vant fu .. nu imi placu deloc plimbarea ,in rest ,inca mai exersez la primul wheelie vreau sa-l imbunatatesc ) Ceva recomandari in privinta acestei probleme ? Editat Decembrie 7, 2008 de Digweed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 eu cel putin stau rezervat cand este vorba de giumbuslucuri de astea, nu le am cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 eu cel putin stau rezervat cand este vorba de giumbuslucuri de astea, nu le am cu asa ceva Ma faci de ras ) la ce giubuslucuri ? "wheelie" ? e usor ca buna ziua .. da si aici tre sa ai ceva reflexe ,ca risti enorm de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 risca-te tu cu atzele alea la wheelie sa vezi ce te aduna astia de pe jos cand o exploda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 risca-te tu cu atzele alea la wheelie sa vezi ce te aduna astia de pe jos cand o exploda ai dreptate ,de maine ma si apuc sa ii schimb cauciucul spate si fata "daca explodeaza ala de spate la 120kmh ce se intampla ? " Da stai linistit .. ca explodeaza si ala nou la fel desi sunt mai putine sanse la el .. cunosc cazuri in care a fost nou si a explodat ..Eu sincer il cam verific la umflare sa nu aibe deformari .. "galci" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 risca-te tu cu atzele alea la wheelie sa vezi ce te aduna astia de pe jos cand o exploda ai dreptate ,de maine ma si apuc sa ii schimb cauciucul spate si fata "daca explodeaza ala de spate la 120kmh ce se intampla ? " Da stai linistit .. ca explodeaza si ala nou la fel desi sunt mai putine sanse la el .. cunosc cazuri in care a fost nou si a explodat ..Eu sincer il cam verific la umflare sa nu aibe deformari .. "galci" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 chestii din astea faceam prin '98-99 cand am luat biscuitu si aveam genunchii raniti pe fiecare seara, dar dupa ce am avut contact cu solul la viteza mare si am zacut 5 min fara sa fiu constient am lasat-o mai moale ( asta era in vara lui '02) si "alergam" pe IJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 chestii din astea faceam prin '98-99 cand am luat biscuitu si aveam genunchii raniti pe fiecare seara, dar dupa ce am avut contact cu solul la viteza mare si am zacut 5 min fara sa fiu constient am lasat-o mai moale ( asta era in vara lui '02) si "alergam" pe IJ tu aveai genunchi beliti de la altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 (editat) dap, musai si o poza, ca n-am mai postat vreo poza de la pag 1 a acestui topic.... Editat Decembrie 15, 2008 de BodoR1redline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 dap, musai si o poza, ca n-am mai postat vreo poza de la pag 1 a acestui topic.... frumoasa culoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 dap, musai si o poza, ca n-am mai postat vreo poza de la pag 1 a acestui topic.... marfa ... o vreau ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hysaf Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 (editat) Salut, Alin ...Incepator...Craiova...Honda mea: PS: accept orice sfat din partea voastra,si sper sa auzim numai de bine! Editat Ianuarie 1, 2009 de hysaf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Salut, Alin ...Incepator...Craiova...Honda mea: PS: accept orice sfat din partea voastra,si sper sa auzim numai de bine! Sa te bucuri de ea sanatos !.Daca nu ma insel, te cunosc . Tu ai cumva echipament uvex ? combinezon casca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hysaf Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Sa te bucuri de ea sanatos !.Daca nu ma insel, te cunosc . Tu ai cumva echipament uvex ? combinezon casca ? Nu ne cunoastem(inca).Sunt nou man,acum imi caut si eu echipament. Nu mai vine odata primavara asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bora Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 si eu...si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 si eu...si eu Wau .. bravo bora ,grija mare cu ea ,si sa o stapanesti sanatos !! ) Nu ne cunoastem(inca).Sunt nou man,acum imi caut si eu echipament. Nu mai vine odata primavara asta... pai sa vina mai rpd oricum eu cred ca o sa mai dureze o luna juma sau 2 maxim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 (editat) pt mine nu exista iarna.... Editat Ianuarie 17, 2009 de BodoR1redline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 pt mine nu exista iarna.... Numai pt tine ? iauite aici poza )) eu am si cazut acum 2 zile .. in curba .Asta e ,mai invatam pas cu pas ca nu ne grabeste nimeni . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bicious Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 A plouat cumva aseara?! Ca era asfaltul foarte alunecos la 8 jumate de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 pt mine nu exista iarna.... cred ca nici pt ei nu exista iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 A plouat cumva aseara?! Ca era asfaltul foarte alunecos la 8 jumate de dimineata Get use to it ! asa e dimineata in anotimpul asta . Dimineata cea mai friguroasa impreuna cu noaptea ,apoi ziua in amiaza mare daca mai poti sa mergi cat de cat normal cu moto ... eu zic ca ziua de marti spre exemplu a fost numai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) salutare. s incepator- yamaha fz6 '98 (black pearl ) Abia astept primavara!!! Editat Februarie 2, 2009 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hysaf Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 salutare. s incepator- yamaha fz6 '98 (black pearl ) Abia astept primavara!!! So stapanesti sanatos..Toti asteptam primavara asta...ma mananca palmele de mor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate