Sari la conținut

Digweed

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dolj
  • Carnet moto din
    2008
  • Numar Moto
    ESTE
  • Club
    Eu

Digweed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am piese R1 fab.98 care doreste suna: 0761016509 Apopo` ce e acel motoras de sub rezervor , e prins pe un suport are la capat o rotita pe care ar intra 2 cabluri cu capat de cablu de acceleratie ,daca nu ma insel atunci cand pui contactu se aude rotind .Nu vo de pomba de benzina stiu care e aia .. putin mai sus de ea e un motoras ... nu stiu ce`i ala
  2. M-am intors defapt nu plecasem tot aici sunt cu
  3. Am uitat de .... Telefon: 0761016509
  4. Dezmembrez Yamaha R1 fab 98 furtune racing pe fata cu tot cu etrieri ,instalatia electrica, motorul, ambele roti ,scarite,contact ,aripa spate ,bascula ,radiator ,evacuare, manere ,relee ,...etc.
  5. 3 sfaturi utile Incearca sa te acomodezi incetul cu incetul la ea ,(sa o cunosti ),(sa o simti ) Nu te crede profesor prea devreme gandeste ce faci pe ea Incearca orice dar in limita riscului cel mai mic Am r1 si le-am incalcat pe toate :| iaca incepator am strans 11000 km sezonul asta cu mici tavaleli si cam atat im ready now for the big event season.
  6. Viteza mare 120 ,140 kmh mixata cu denivelari ,aterizari ale rotii bruste fiind in alta pozitie decat dreapta ,bruscarile ghidonului de regula sunt foarte usor interceptate de roata spate,, si franarea foarte brusca (fatsa) astea ar fi motivele care imping ghidonul violent in stanga si in dreapta eu era sa ma fac kkkt stay out of this soon !!
  7. multa bafta cu Ivan` poate ne vedem pe drumuri eu propun la urmatoarea iesire sa ne anuntam toti aici care vrem sa iesim cum ar fi incepand cu luna viitoare nu asta ... si eu am treaba la a mea o pregatesc de vara si sa`i rezolv problemele cu actele
  8. ce sa mai astepti ca ane si cu inca unii nu sunt forumisti .. sau mai stii cum intra si aia ardeti cauciucul pana se face slick ca pare mai tanar decat ala care are riduri..
  9. ati vazut cumva niste motociclisti pe aici ? ati vazut cumva niste motociclisti pe aici ?
  10. Mda si se vinde si o geaca moto pentru detalii ym: nickusor_2005
  11. sanatate baieti ,azi sambata prognoza meteo suna bine: soare mult ,combinat cu cauciucuri calde ,cine nu iese azi e ....... in fine ziceti trasee azi ca vreau sa va dau fum ..Eu propun Centura sau un drum catre Tg-Jiu sau un drum catre Slatina cu oprire la saru .
  12. Asa e .. hai pe afara Hai care iese pe afara sa ridice mana .. azi duminica ,maine e alta oferta !!! propun ceva plimbare pe centura !!!
  13. Get use to it ! asa e dimineata in anotimpul asta . Dimineata cea mai friguroasa impreuna cu noaptea ,apoi ziua in amiaza mare daca mai poti sa mergi cat de cat normal cu moto ... eu zic ca ziua de marti spre exemplu a fost numai buna
  14. Numai pt tine ? iauite aici poza )) eu am si cazut acum 2 zile .. in curba .Asta e ,mai invatam pas cu pas ca nu ne grabeste nimeni .
  15. Wau .. bravo bora ,grija mare cu ea ,si sa o stapanesti sanatos !! ) pai sa vina mai rpd oricum eu cred ca o sa mai dureze o luna juma sau 2 maxim .
×
×
  • Creează nouă...