wallower Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 nu neaparat, de ce spui asta? uita-te ce choppere adevarate sa fac din triumph-uri sau din bsa-uri etc. un chopper este cand iei o motocicleta stoc si o modifici tu cum te taie freza, nu? un custom este de obicei de la ''ground up'' facut ditr-un amalgam de piese de la diferiti producatori. oricum arata bine dar din pacate se cam pierde in'' marele ocean de alte customuri'' neavand nimic iesit din comun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 24, 2007 Autor Share Postat Februarie 24, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Ai dreptate intr-un fel, numai mie imi place mai mult optica si sunetul de la un motor de "2 in V". Nu are dreptate intr-un fel. Are dreptate pe bune. Si mie imi place V2 cel mai mult. Dar asta nu inseamna ca ala cu 4 linie nu este chopper. Si chopper-ul meu are motor 4 in linie. Chestia cu exclusiv V2 chopper a aparut in ultimii 20 de ani. Pe vremuri se chopperea orice. Si se faceau choppere adevarate nu panoplii de vitrina. Si nu uita ca cel mai chopperit motor dupa Harley ,este un motor cu 4 cilindri in linie. Honda CB clasic. Mai mult decat atat,este prima motocicleta pentru care diferite firme au scos linii de accesorii custom, celebrele cataloage de piese si accesorii din anii `70 ,etc. Deci chestia cu chopper cu motor in V este preconceputa chiar daca V2 are un spirit aparte. Apropo,chopperul din poze este un Bandit. P.S. - Ganditi-va ce ar fi fost daca unul dintre motoarele din Easy Rider ar fi fost un Triumph sau o Honda. Probabil ca chopperul de baza ar fi fost patru sau doi cilindri linie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Intreb si eu ca prostul: unde-si tine motorul asta bujiile? Ca la cilindrul din stanga, pozat din toate directiile, nu am vazut sa aiba asa ceva. Sau o fi motor Diesel? Si nici mecanismul de schimbat vitezele nu-mi dau seama cum functioneaza. Sau nu o fi gata, de-i legat cu cordeluta aia verde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Bujiile nu se vad pentru ca nu le-a montat, or sa fie in gaurile alea din capul chiulasei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 24, 2007 Autor Share Postat Februarie 24, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 azi am fost la o expozitie de motociclete unde am dat de aceasta constructie destul de curioasa. Dar poze cu restul chopperelor de pe acolo nu postezi sau asta era singura de genul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 io cred ca are si bujii, dar sunt infipte adanc in chiulase.nu-i in lateral ca la vulcan. se vede bobina si fisele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 io cred ca are si bujii, dar sunt infipte adanc in chiulase.nu-i in lateral ca la vulcan. se vede bobina si fisele. Vulcanul nu le are laterale, ci chiar infipte adanc in chiulasa. Dar cred ca nu sunt prezente la moto de fata si in locul lor sunt dopuri de cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata 2 Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 am spus ca voi pune ceva poze cu chopper-e fara v-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate