Antistress Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Saltare oameni buni. Am o arpilika pegaso 2 din 95 cu care am facut deosebita gresala de a o baga un pik la hard. Nu stiu cum am reusit dar, am spart suportul care tine etrierul fata fixat pe jamba si de aici rezulta... ca akum fac stoppie cu troleibuzu'. Poate are cineva pacasa rahatul ala de suport sau poate ma sfatuieste cineva unde l-ash putea confectiona. Multzam fain shi sper sa ne vedem pe drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Saltare oameni buni. Am o arpilika pegaso 2 din 95 cu care am facut deosebita gresala de a o baga un pik la hard. Nu stiu cum am reusit dar, am spart suportul care tine etrierul fata fixat pe jamba si de aici rezulta... ca akum fac stoppie cu troleibuzu'. Poate are cineva pacasa rahatul ala de suport sau poate ma sfatuieste cineva unde l-ash putea confectiona. Multzam fain shi sper sa ne vedem pe drum... Baga si tu o poza sa vedem despre ce e vorba.Asa ca sa avem ce sa-ti recomandam. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Baga si tu o poza sa vedem despre ce e vorba.Asa ca sa avem ce sa-ti recomandam. Spor! Chiar asa Adi bine zis. Da man baga si tu o poza cand "faci stoppie cu troleibuzul" "sa vedem despre ce este vorba Asa ca sa avem ca sa-ti recomandam." Edit: vezi ca era un baiat meserias Radu pe forum care sudeaza in orice vrea muschiul tau mai bine ca de fabrica sigur te rezolva. Maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate