solo Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 super tare calatoria asta a ta, e de apreciat ca ai mai avut si forta sa faci si poze, nu ti-au inghetat mainile?, nu a inghetat aparatul? nu aveam nici incalzire la mane nu au inghetzat...si aparatul era un sony dsc s40 ...rezistent la socuri si temperaturi extreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 No comment... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Tare de tot! Pe mine nici 100 km pe -2 grade m-au rebegit dar vad ca Solo are ardere interna cu randament maxim. Poze si texte care iti dau fiori. Keep up the good work Solo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Mai....deci daca voi va numiti motociclisti insemna ca eu sunt cel mult un simplu posesor de cat A Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 FELICITARI!!!!!!!!! Frumos si plin de adrenalina...cred ca asta v-a ajutat sa mergeti in astfel de conditii,daca mi-ati fi povestit as fi zis ca fabulati,dar vazand pozele.....felicitarii aveti grija de voi si de motoare(v-au ajutat la nevoie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Fratilor.....fara cuvinte. Sunteti nesanatatosi de tari. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmu Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 se mai da omu cu motoru...dar ca voi....fara cuvinte...bravo....asa ceva cam rar o sa mai vedem .... multa bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristina Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Sunteti nemaipomeniti. Unora le este teama sa mearga pe ploaie, iar voi faceti turul Romaniei prin viscol. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Bai nene voi nu sunteti intregi la cap.Oricum.felicitari.Cred ca se poate conta pe voi la orice calatorie.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Turu' romaniei reloaded? poate te imbatam si nu te mai trezesti in timp util sa te apuci si anul asta de nebuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 ÂŞi cât mai repede ca să mai prinzi zăpadă. Frig ai destul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 12, 2008 Autor Share Postat Februarie 12, 2008 Turu' romaniei reloaded? poate te imbatam si nu te mai trezesti in timp util sa te apuci si anul asta de nebuni pai am planuri mai mari...sa merg pana in germania la intalnirea de la munchen "elephantrophen"... de pe 22-26....dar sa vad cum stau cu banii --- Mesaj completat în 12 Feb 2008 18:51 ------------- Turu' romaniei reloaded? poate te imbatam si nu te mai trezesti in timp util sa te apuci si anul asta de nebuni pai am planuri mai mari...sa merg pana in germania la intalnirea de la munchen "elephantrophen"... de pe 22-26....dar sa vad cum stau cu banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 cuvintele sunt de prisos ! la mai mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Turu' romaniei reloaded? poate te imbatam si nu te mai trezesti in timp util sa te apuci si anul asta de nebuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Storm_Rider Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 am plecat la intalnirea de la cincis /index.php?showtopic=80345 cu o parte din gasca Seth...si nu m am mai putut oprii...pozele vorbesc de la sine de la hunedoara la bucuresti cu demostene si cristina....la mare frumos si cald.....dar pana cand...pana la roman de acolo zapada si viscol cat incape ....: 150km de mers cu lantzuri pe roata....pacat ca am fost singur sa ma bucur de distractie acest tur al romaniei il dedic tuturor motociclistilor care dintr un motiv sau altul acum tzin pasul cu noi pe 3 rotzi (sa nu uitam ca trebuie sa i ajutam sa le acordam sprijinul nostru) Demostene tata cum ai reusit sa mergi cu cauciucurile alea pe ghiata aia fara sa te tavalesti? Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadu_ Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Felicitari, Felicitari, Felicitari !!!!! Asa ceva vedem mai rar, dar se pare ca totusi sunt oameni care nu se sperie de putina zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoo_in Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 pai am planuri mai mari...sa merg pana in germania la intalnirea de la munchen "elephantrophen"... de pe 22-26....dar sa vad cum stau cu banii 1.) "elephantrophen" = "Elefantentreffen" 2.) "de pe 22-26" ??? 3.) ...uitete aici... si aici !!! See you later! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Bravoo,frumoasa tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Felicitari! Sunteti de admirat! Iar faza cu lantul antiderapant chiar a fost marfa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate