asdfghjk Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 Am vandut BMW-ul. Vreau un cruiser frumos. Imi plac astea. Ce sa iau? Cea verde e Kawa. Difera doar aripa spate. Mie parca asta imi place mai mult. Or fi mai bune ca Yamaha Drag Star? In orice caz motocicleta e Kawa dar se fabrica sub ambele brand-uri. Alte idei in circa 10,000 CIP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 Nu au prea mare legatura una cu alta in afara de faptul ca sunt choppere.Plus ca Meanstreak-ul e de 1500 iar cel mai mare Marauder e de 800.E adevarat ca Marauder-ul are un motor foarte nervos derivat dintr-unul din motoarele de viteza de la Suzuki dar nu stiu care.Daca vrei totusi sa le compari incearca aici..http://www.motorbikes.be/en/compare/3516/2752/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 Nu au prea mare legatura una cu alta in afara de faptul ca sunt choppere.Plus ca Meanstreak-ul e de 1500 iar cel mai mare Marauder e de 800.E adevarat ca Marauder-ul are un motor foarte nervos derivat dintr-unul din motoarele de viteza de la Suzuki dar nu stiu care.Daca vrei totusi sa le compari incearca aici..http://www.motorbikes.be/en/compare/3516/2752/ tu vorbesti de cele vechi. e aceeasi motocicleta facuta in cooperare de suzuki si kawasaki cu motor kawa. ma refer la cele din foto adica modelul 2004. motorul e de 1600. vezi aici: http://www.motorcyclecruiser.com/newsandup.../2004SuzVZ1600/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 vezi daca transmisia la suzi este tot pe cardan... io as recomanda moto-guzzi, parerea mea personala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 vezi daca transmisia la suzi este tot pe cardan... io as recomanda moto-guzzi, parerea mea personala sunt identice. nu-mi trebuie guzzi. am avut bmw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Salut. Eu ti-as recomanda Honda VTX1800 la 11.350 CIP-ul. Cred ca e mai tare ca toate si are si cardan parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 Salut. Eu ti-as recomanda Honda VTX1800 la 11.350 CIP-ul. Cred ca e mai tare ca toate si are si cardan parca. stiu e tare dar cica vibreaza iar astea nu, au motorul montat pe cauciuc. nu-mi plac nici cum arata. as fi luat warrior daca era pe cardan. o fi o prostie dar nu-mi place cureaua aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Ok ,my bad.Dar daca am retinut eu bine Kawa se va vinde din sept 2004 prin State iar de Suzi nu se stie.Credeam ca vrei acuma repede.Si daca vrei sa te hotarasti intre astea doua care sunt practic identice eu zic sa mergi pe traditia Kawasaki mai bine decit pe inovatia Suzuki.Parerea mea.BTW,am vazut un warrior pe strada in Bucuresti si mi s-a parut al naibii de mic ca bicicleta.din nou,parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 Ok ,my bad.Dar daca am retinut eu bine Kawa se va vinde din sept 2004 prin State iar de Suzi nu se stie.Credeam ca vrei acuma repede.Si daca vrei sa te hotarasti intre astea doua care sunt practic identice eu zic sa mergi pe traditia Kawasaki mai bine decit pe inovatia Suzuki.Parerea mea.BTW,am vazut un warrior pe strada in Bucuresti si mi s-a parut al naibii de mic ca bicicleta.din nou,parerea mea. daca scrii in alte limbi scrie corect. nu e adevarat, se vind din stoc si in sua si in eu. da, warrior e mica, m-am urcat pe ea. cele 2 sunt aceeasi, nu e diferenta decit putin estetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Daca tot dai un ban ca lumea de ce nu iei un model mai nou? Kawasaki VN2000 de exemplu. Nu te-ai gindit si la un Harley? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Draga net,te rog sa ma corectezi tu,daca am gresit ceva .Si daca te deranjeaza comentariile mele ,doar spune si nu o sa te mai deranjez.Oricum se pare ca esti hotarit si atunci noi geaba mai vorbim.Cel putin eu.La revedere dom` profesor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 @alex_400: Nu mai fi si tu asa sensibil. Colegul net e putin derutat poate pentru ca nu a mai avut chopper/cruiser si poate e putin excitat de idee. Si eu am fost, pina mi-am luat motorul. Hai sa-l ajutam daca vreti, ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Sigur,asta am incercat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Atunci e totul ok, nu? Hai cu sfaturi si idei ca stiu ca ai de unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Si totusi un Harley... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 10, 2004 Autor Share Postat Iunie 10, 2004 ar fi frumos harley dar nu-mi place decit fatboy si e peste 20,000, nu dau atit pe un motor, 10-12,000 max. cip. o sa vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate