demostene Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 O mica revelatie avuta dupa ce m-am suit din nou la volan! Prea am condus numai motor in ultima vreme. Cand trb sa acorzi prioritate si vezi ceva in departare... Nu te astepti ca acel ceva sa fie glont si sa aiba 150 la ora!!! M-am uitat in dreapta, stanga si din departare se vedea ceva... Aveam timp sa trec de 15 ori! Insa pt siguranta m-am mai uitat odata... Deh! M-am obisnuit de la motor sa ma tot uit in dreapta si-n stanga. Au trecut cateva vitezane de nici n-am apucat sa vad culoarea! A cui era vina daca inaintam? In mod normal aveam timp sa trec, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Condoleante. M-am saturat de cate mesaje de condoleante am scris anul asta.E tragic........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpatianwolf Postat Iulie 4, 2004 Share Postat Iulie 4, 2004 IMI PARA ROU !!! Motorcyclist don´t kill, they are killed!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Nu mai am nici cuvinte.........Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shobolanu19 Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 cu tote ca sunt de prisos acum ... sincere condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 ..nu l am cunoscut pe ALEX.... dupa poza ,parea un tip de treaba! CONDOLEANTE RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 RIP ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Sa-i fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 e un accident vechi de 2 ani. lasati-l sa se odihneasca in pace, nu mai zgarmati in topicuri vechi si triste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate