Sari la conținut

Dro

Membru
  • Număr conținut

    118
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dro

  1. Salut, am reusit si eu sa intru din nou in trafic cu ZZRu meu dupa o pauza administrativa de 2 ani. Adrian, n-am cuvinte, bine ca ai scapat! Ma doare sufletu pentru motorul ala, am exact acelas model, sa il vad asa rupt ... Mesaj completat Nu stiu de toti dar si eu am avut aceeasi problema, am tot cautat carene si pana la urma am facut eforturi mari sa le repar pe alea vechi. Daca se simte vreun dealer de carene de zzr ar fi super . Era in Bucuresti un atelier care toarna carene pe comanda, din pacate nu mai stiu al cui, fu de mult.
  2. Bine zis, nu, nu sunt sigur ideea e ca am distributie si trebuie schimbata candva, intrebarea ramane valida, cand? @Dan Cata: nu am manual, de-asta intreb
  3. Salut, nu se prea vorbeste de transmisii la motoare, am avut de curand de schimbat la masina si azi mi-a atras cineva atentia ca si motocicleta are asa ceva. Intrebarea este, pentru un Kawasaki ZZR 600 model 1993 la cati Km trebuie schimbata transmisia? Multumesc.
  4. Da, si nu seamana din pacate. Skywalker, m-ai linistit, nu mai caut codul, o sa merg la ochi. Multumesc.
  5. Salut, am un zzr 600 din 1993 si nu gasesc vopsea pentru el. Am incercat pe Grivitei la Policolor si nu semana nimic din cataloagele lor, pe Avram Iancu am mai mers la 2 magazine cu vopsele de masini cautand ceva pe-aproape si nu am gasit. Am mai cautat dupa cod de culoare pe net si gasesc doar poze, nu un cod. Mi s-a spus sa ma uit sub sa - am numai un ghid de siguranta acolo, nu sunt coduri de culoare. Vreo recomandare unde as putea sa gasesc asa ceva? PS asta e motocicileta, caut culorile originale Kawa http://www.albatrosmt.narod.ru/temi/oboi/K...ZZR600-1993.jpg
  6. Salut, pentru transport moto in Brasov, la cine se poate apela? Am sunat la FLR-BV si e ocupat, mai stiti pe cineva cu o remorca dispus sa plimbe mobra contra cost? Multumesc. PS: scop imediat ar fi un transport din SanPetru la UTB poarta 8 (icco) joi(11/09/2009) la 10:00.
  7. Salut, stiti unde se pot repara carene de plastic? Multumesc PS: am mai postat intrebarea acum un an, numerele de tel pe care le-am primit atunci nu mai sunt valinde.
  8. Salut, stiti vreun service in bv care sa lucreze bine in plastic, reparatii carene ? Merci
  9. Dro

    A Venit Fiara!

    s-o stapanesti sanatos, nu stiam ca exista asa ceva, super !
  10. Subscriu, ar trebui sa existe asa ceva sa stie omu unde nu ia tzapa cand se intampla evenimentul neplacut.
  11. Am facut 4 poze in Pitesti sa nu vin cu mana goala.
  12. Salut daca apuc si daca pot rupe secunda necesara. Nu iau in nume de rau cand nu mi se raspunde; poate are treaba, poate doarme, poate se uita la imbecilul care ma depseste pe contrasens cand merg in coloana (am patit-o) sau poate e needucat si am irosit un gest. Dar sa ma supar ... nu.
  13. Salut, mi se pare super ideea si as merge, mai e valabil ? s-a demolat ? inca o problema, noroaiele sunt mari ? ca am cauciuc cam uzat pe spate.
  14. Legal ai fi incasat-o penal probabil, dar parerea mea e ca motociclistul ar fi avut 90% vina. Stim foarte bine ca suntem aproape invizibili in trafic, ca e foarte greu sa apreciezi cat de tare merge un motor si ca peste viteza legala se moare. Totusi unii aleg sa isi incerce caii. Ma gandesc la un sofer incepator care ajunge cu conserva in intersectie la STOP, se uita stanga vede o luminita la juma de kilometru, se uita dreapta vede liber, baga in a 1-a si porneste. Ce poti sa-i ceri ? asa e invatat in scoala si parerea mea e ca procedeaza corect. Limitele de viteza sunt puse pentru ca participantul mediu la trafic sa poata ajunge joi seara obosit de la servici acasa intreg. In exemplul de mai sus cu incepatorul, acesta se poate trezi cu picioarele rupte in inchisoare. Care e greseala lui ? ca nu are radar pentru torpile ? Poate ar fi o idee buna ca pe langa detectorul de radar sa se puna in masini detector de vehicule care merg prea repede, sa iti bipaie ceva daca in vecinatatea ta merg unii prea tare; dar pana sa existe astfel de avertizari motocilcistii vitezomani trebuie sa se considere invizibili si sa actioneze ca atare. E vorba nu numai de pielea lor, desi ar trebui sa ajunga asta. Legea mi se pare incorecta in sensul ca vitezomanul ar trebui sa poarte mult mai mult din vina, mai ales daca depasirea de viteza este peste limita de luat carnetul. parerea mea.
  15. Dro

    De-a Dreptu Incredibil.

    Insanatosire grabnica !! La partea cu intelesul cu soferul loganului nu sunt de acord. Stiu pe cineva care s-a urcat beat la volan si a stricat 6 masini, mergea cu de 3 ori viteza legala, a avut pile si s-a scos fara dosar penal. Zicea "pentru atata lucru sa ajung la parnaie?" DA ! pentru ca atata lucru inseamna iresponsabilitate si pentru ca daca ar fi pedepsit cum trebuie vestea ar ajunge la tot neamul lui si la toti prietenii prietenilor si poate ca ei s-ar gandi inca o data inainte sa faca o chestie iresponsabila cu masina (STOP, alcool, trecut pe rosu, viteza ...). Oricat de naspa ar suna, stiu multa lume care nu se urca la volan dupa ce beau ca sa nu li se ridice carnetul, nu din alte motive. Ignoranta/iresponsabilitatea se plateste, victima plateste prima, vinovatul plateste imediat dupa sau plateste urmatoarea victima pentru el.
  16. Salut, trebuie sa parchez motorul pana luni in bucuresti, mai oriunde e bine dar sa fie un pret ok (in unirea mi-au cerut 3M), ma poate ajuta cineva ?
  17. Superb, felicitari ! Intrebari: ce ti-au cerut in vami ? Cat timp te tin acolo ? Am fost cu autocarul si am inteles ca la bulgari se trece in mai putin de 8 ore doar cu spaga. S-a schimbat ceva ?
  18. Merci fain de raspunsuri DCSAN20 : nu am incercat sa tin de pedala, sare doar la efort, adica daca e un pic vale nu sare deloc. o sa incerc faza cu pedala. Wizzie : da, pare a fi abuzata in linie dreapta (cauciuc spate tocit fix pe centru, restul mult mai putin uzat), burnuri, liniute si ridicat pe o roata. Andora: Am avut mai mult noroc decat tine, a 2-a se poate folosi bine pana in 5000 rpm dupa 6000 km. Ok, o sa incep sa umblu dupa un pinion, multumesc din nou de ajutor.
  19. Daca dau gaz in a 2-a (efort) sare pe liber la 5500 - 5700 RPM. Are 6000 km pe mana mea si defectul nu a evoluat, e tot acolo. In rest merge super, am testat cu celelalte viteze. Am cateva intrebari : 1. Cat de grav e defectul si la ce costuri sa ma astept. 2. Avand in vedere ca e un ZZR 600 va trebui sa desfac tot ca sa ajung la cutie ? Merci.
  20. A agatat usa, a pierdut controlu si a atins o basculanta inainte sa cada. el era ok, dar am inteles ca a plecat pasagera cu salvarea. Am intrebat pe unu care statea pe langa, deci tot din auzite vorbesc.
  21. Dro

    Cine Ar Fi De Vina?

    Eu vad chestia ca o treaba de prioritate, si aici prioritate avea motocicleta pentru ca era deja in intersectie. Nu se pune problema de blocat intersectia in cazul unui accident. Cauza accidentului nu poate fi blocarea intersectiei. Legea spune sa acorzi prioritate pe baza regulilor aferente chiar daca ai verde. Daca motociclistul se chinuia sa iasa din intersectie cand a fost lovit conserva e de vina.
×
×
  • Creează nouă...