rroxana Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Primiti in grup si chiomperiste plecate de acasa amu vreo 9 ani printre mitici? Va tzuc.....fain de voi ca v-ati adunat Va pupez si abia astept sa dau o tura pana acasa. Asfalt uscat si.......no stress:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Primiti in grup si chiomperiste plecate de acasa amu vreo 9 ani printre mitici? Va tzuc.....fain de voi ca v-ati adunat Va pupez si abia astept sa dau o tura pana acasa. Asfalt uscat si.......no stress:) hoho...bine ai venit!!!......sper sa ne intalnim cat de curand.....un tur prin romania nu te intereseaza prin 3 septembrie?.....numa bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Barbarosa la 19:00 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Groaznic!!!! /index.php?showtopic=251092 Barbarosa la 19:00 ... 19:15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Groaznic!!!! /index.php?showtopic=251092 19:15 taci mah, la si 10 am fost acolo, tu la cat ai fost ieri prezent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) taci mah, la si 10 am fost acolo, tu la cat ai fost ieri prezent? Nu-i stres!!! Noi sa fim sanatosi Editat August 7, 2008 de Buggy12000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 domnilor motociclisti///nu va mai bagati nici unul in tur?...haideti haideti sa ne stragem o gasca sa nu fim imprastiati........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 domnilor motociclisti///nu va mai bagati nici unul in tur?...haideti haideti sa ne stragem o gasca sa nu fim imprastiati........ Sa ne spulbere pe vreo 10 dintr-o lovitura....sunt destui manelari dintr-astia cu BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Sa ne spulbere pe vreo 10 dintr-o lovitura....sunt destui manelari dintr-astia cu BMW Nu-i stres... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Sa ne spulbere pe vreo 10 dintr-o lovitura....sunt destui manelari dintr-astia cu BMW manelari????criminali is astia trazniar!...ca m-apuca groaza cand ma gandesc la drumul ce urmeaza..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 bai aici ii forum nu chat !!! terminativa povestile astea pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 te baji si scrii ce scuter ai...ce manelar eshti...eh.stai ca si io... bah!!!!!!!!!terminati odata mah!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 daca va putem ruga frumos sa incetati cu atatea post-uri.....daca doriti creati un nou topic sau vizitati "Scuteristi Maramures" si scrieti acolo discutiile dorite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 astea nu sunt scutere...sunt animale... creati un topic cu numele "animalele" sau cum doriti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Stiti pe careva din Baia Mare sa plece in Ungaria - Cehia saptamana asta cu motoarele? Nu stiu pe unde am auzit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 lasa ca vb io cu adminu sa termine cu voi am impresia ca mitica si mitica 2 ii acelasi user Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 nu e acelasi user, are dubla personalitate, ca si Gollum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 gresit....mitica ii un prieten deal meu din certeze iar eu is din viile apei. Neam gandit sa vb si noi aici pe motociclism si am intrat. Sun ceva probleme? ok da va rog terminati povestile pe mess ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 bah......cine o fi,io banuiesc..dar nu are importanta.dar opriti-va ca ne sterge forumu asta adminu..asa ca nu face-ti bine care sunteti....in fine....sanatate maxima si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Azi ii vreme buna. Se iese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Azi ii vreme buna. Se iese? am fost in ferneziu la inmormantare ......ne-am adunat peste 20.....apoi cred ca unii s-au dus la o mestecaneala ...noi ne-am grabit acasa ca ne-o chemat:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Ce inmormantare? Accidentul ala cu BMW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Ce inmormantare? Accidentul ala cu BMW? aha:(.....am vazut si motoru lovit.....janta spate injumatatita, l-o compactat mult.....in rest cateva julituri pe partea dreapta am stat si in ploaie si dupa oameni dar totusi am fost acolo:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 A fost multa lume... Articol revizuit ...eMARAMURES Hmm...sa speram ca va avea ceva efect... E GATA SI AFISUL PENTRU AEROPORT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate