Buggy12000 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Un grav accident rutier a avut loc azi in Baia Mare, mai exact in Ferneziu. Un motociclist a fost grav accidentat de catre un "idiot" cu BMW, care circula cu peste 120 de km/h in localitate. Motociclistul era oprit langa axul drumului pentru a intra in propria curte cand a fost spulberat, dupa cativa zeci de metri de frana, acesta fiind aruncat peste BMW, iar motorul a fost dus pe capota cca 50 de m. Politistii au masurat 80 de m de frana.....iar conducatorul BMW-ului spunea f convins ca avea 60-70 km/h . Motociclistul, in varsta de 30 de ani, a fost dus de urgenta la spital cu dubla fractura de coloana si contuzii craniene, iar momentan se afla in operatie. In momentul impactului casca a zburat de pe capul motociclistului.... Sansele de supravietuire sunt minime. Motorul, Yamaha Fazer, nou, avea janta spate rupta in 3 bucati, rezervor indoit, scarite rupte, carene sparte, cadru avariat, spatele spart. Groaznic....sange pe drum, manusi, casca..... Sa speram ca Ionut o sa-si revina. PS: Idiotul cu BMW-ul nu avea permis de conducere in Romania, politia facea demersurile necesare pentru a verifica "permisul irlandez" al nemernicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 ce mama naibii sa mai zici... prostia nu are limite ! Insanatosire grabnica, e nasol rau cu faza cu coloana, sa speram ca trece bine peste aceste momente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Trist si revoltator. Cu dubla fractura de coloana si daca va trai, nu stiu cat va mai fi de om fazeristul nostru. Nu imi explic cum i-a cazut casca, probabil a desfacut-o in momentul de asteptare premergator impactului. O leziune in minus ar fi fost cu siguranta un mic avantaj in astfel de moment. BMW-istului ii doresc sa se numeasca Marinela, in puscarie, acolo unde ii e locul pentru multi ami! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Exact asa am patit-o si eu, la mn in curte am vrut sa intru. Eu am avut mai mult noroc, am ramas pe capota. Sanatate motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) Motociclistul l-a depasit pe gagiul cu bmw-ul si acesta s-a luat dupa el, iar dupa cativa km motorisul a semnalizat stanga si s-a incadrat sa intre in curte, oprindu-se deoarece din fatza venea mashina...bmw-muistul nu a reusit sa opreasca la timp si ....nashpa... Aceasta a fost precizat de catre martorii evenimentului, au fost si de la televiziunea locala...am sa postez cat de repede link-ul cu stirea... Acu sa speram ca va scapa colegul motociclist... Editat August 7, 2008 de Raul_R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 se vede foarte clar ce o facut individu cu bmw , frana incepe inspate bine de tot de unde am parcat ( honda galbena cu alb ) si in fata inca vreo 10 metrii . din pacate am ajus prea tarziu ca sa mai vad motociclistul . din ce au relatat cei de la spitat e grav de tot si se pare ca nu va scapa bietu om . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 incredibil cum unii ne pot lua dreptu' la viata,la munca,la fotbal la tot ce vreti voi ....viata e nedreapta uneori ...Doamne fereste si eu sper din suflet nu numai sa isi revina,dar Dumnezeu sa faca si o minune sa poata sa mearga bietu om.nu mai am chef de nimik . :drums: :drums: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Dobitocul cu BMW nu ar trebuii sa mai aiba carnet niciodata. Sa speram ca s eva face dreptate. MULTA SANATATE MOTOCICLISTULUI! desi e grav de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 Dobitocul cu BMW nu ar trebuii sa mai aiba carnet niciodata. Sa speram ca s eva face dreptate. MULTA SANATATE MOTOCICLISTULUI! desi e grav de tot. Inca nu-i sigur ca are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Dobitocul cu BMW nu ar trebuii sa mai aiba carnet niciodata. Sa speram ca s eva face dreptate. MULTA SANATATE MOTOCICLISTULUI! desi e grav de tot. nu ar mai trebui sa aibe carnet????ar trebui sa infunde puscaria cativa ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 nu ar mai trebui sa aibe carnet????ar trebui sa infunde puscaria cativa ani Din pacate cu suspendare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 nenorocitul ala cu bmw trebuie tras dupa motor pe asfalt si apoi cand nu mai are piele, sa i se puna sare... Dumnezeu sa-l ajute pe motorist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 trebuia linsat jegosu.... incredibil in ce tzara de maimute.a facut spume ca nu merge beamveu mai tare ca motocicleta si acum intra si omoara oameni .. criminal.Asta trebuie taiat si pus pe stalp, sa il scuipe toata lumea. mama lui de jegos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 foarte trist,eu unu nush ce sa mai zic,cuvintele oricum sunt in plus in momentu de fata.nu ramane decat sa speram ca se va face bine si v-a avea o viata normala ca si inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kyky Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Astea cu ...conservaru..nu mai au nici o importanta acuma....politia sa-si faca treaba....important e sa scape omul ...D-zeu sa-l ajute ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Doamne" ai grija de el..fara cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 dumnezeu sa-l ajute.......doamne fereste!!!..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 fara cuvinte ... sa il ajute Dumnezeu ... cat despre BMW ...OMOR DEOSEBIT DE GRAV ... NU DIN CULPA!!! cum ar zice americanul CRIMA CU PREMEDITARE ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 taiat, spanzurat, omorat........ fariseilor...... sper sa nu ajungeti niciodata in situatia celui cu BMW-ul... niciodata!............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedygonzales Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 phoaiii... ce ura incep sa am pe BMW-uri turb... sanatate si recuperare rapida... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 taiat, spanzurat, omorat........fariseilor...... sper sa nu ajungeti niciodata in situatia celui cu BMW-ul... niciodata!............... Dar nici in situatia motociclistului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioroi Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 07.08.2008 ora 00:00 Ma numesc Dumitru Borota, fratele cel mai mic a lui ionel de 27 ani . Fratemio era casatorit acum 1 an, avea nevasta insarcinata.Din cate am auzit de la nepotul meu, au fost martorii oculari la biserica din ferneziu ce au vazut pe fratemio.Fratemio la depasit pe la biserica din ferneziu( sat) a ajuns la cariera de piatra unde la salutat pe un vecin. la care el trebuia sa vireze stinga sa intre pe str. padurarilor nr 4( ce reiese ca era deja oprit ) A asteptat sa treaca autobuzul ce vinea din sens opus, dinspre baraj(firiza) La care BMW a venit din spatele lui si politia spune ca ar fii treb sa aiba cam 200Km/ora prin faptul franelor de 70m.Din impact casca ia zburat din cap . si la proiectat cu capul( ceafa) pe dunga de sus al parbrizului la mijloc ( ia sfarimant ceafa)la spital doctorii au zis ca sunt sanse foarte minime sa traieasca. Pe la ora 11 nu stiu exact minutele . am primit un tel de acasa .. cu vestea ca fratemio a decedat. ( Eu nu vad motivul de ce sa mearga nebunul cu 200Km/ora prin ferneziu, numai daca ia crescut orgoliul in el, pentru ca are BMW tuningat incat sa mearga cu asa viteza pe acolo. Nu.i strada si loc.. .. pentru asa viteze.Tipul ii din ferneziu il stia pe fratemio are si el virsta de 33 de ani cu nevasta a 2 copii.A stat la spital pana ce a primit vestea ca a decedat. A inceput sa planga amarnic ( fapta ii consumata ).Eu aicia in germania am ramas surprins cum se conduce in circulatie .. si cu cata atentie si relacxsare se poate conduce si sunt sute de motociclete in orasul Plauen. Sa speram ca de aicia o sa luati aminte ceilalti conducatori de trafic, sa nu puneti in fatza orgoliul, ci legea circulatiei. Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe iubitul meu frate Ionel 07.08.2008 ora 00:00 Ma numesc Dumitru Borota, fratele cel mai mic a lui ionel de 27 ani .Fratemio era casatorit acum 1 an, avea nevasta insarcinata.Din cate am auzit de la nepotul meu, au fost martorii oculari la biserica din ferneziu ce au vazut pe fratemio.Fratemio la depasit pe la biserica din ferneziu( sat) a ajuns la cariera de piatra unde la salutat pe un vecin. la care el trebuia sa vireze stinga sa intre pe str. padurarilor nr 4( ce reiese ca era deja oprit ) A asteptat sa treaca autobuzul ce vinea din sens opus, dinspre baraj(firiza) La care BMW a venit din spatele lui si politia spune ca ar fii treb sa aiba cam 200Km/ora prin faptul franelor de 70m.Din impact casca ia zburat din cap . si la proiectat cu capul( ceafa) pe dunga de sus al parbrizului la mijloc ( ia sfarimant ceafa)la spital doctorii au zis ca sunt sanse foarte minime sa traieasca. Pe la ora 11 nu stiu exact minutele . am primit un tel de acasa .. cu vestea ca fratemio a decedat. ( Eu nu vad motivul de ce sa mearga nebunul cu 200Km/ora prin ferneziu, numai daca ia crescut orgoliul in el, pentru ca are BMW tuningat incat sa mearga cu asa viteza pe acolo. Nu.i strada si loc.. .. pentru asa viteze.Tipul ii din ferneziu il stia pe fratemio are si el virsta de 33 de ani cu nevasta a 2 copii.A stat la spital pana ce a primit vestea ca a decedat. A inceput sa planga amarnic ( fapta ii consumata ).Eu aicia in germania am ramas surprins cum se conduce in circulatie .. si cu cata atentie si relacxsare se poate conduce si sunt sute de motociclete in orasul Plauen. Sa speram ca de aicia o sa luati aminte ceilalti conducatori de trafic, sa nu puneti in fatza orgoliul, ci legea circulatiei. Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe iubitul meu frate Ionel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Odihneasca-se in pace! Sincere condoleante familiei indurerate. Deci l-as lua pe ala cu BMW si l-as pune pe motor si as repeta faza accidentului...dar sa fie el cel de pe motor. Nu pot sa cred ca exista atatia tampiti care nici nu imi dau seama cum pot sa isi treaca testul psihologic...dapoi sa-si mai ia si examenul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedygonzales Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Odihneasca-se in pace! Sincere condoleante !!! ratatu' naibii cu Bmw-ul lui cu tot!! figurantu' draq... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sohei Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 odihneasca-se in pace ! si pt criminal nu pot decat sa ii doresc sa ii dea Dumnezeu ce merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate