alihet! Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 despre care alex e vorba? este vorba despre cv accident sau ce s-a intamplat? despre mine ii vb:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Cum esti? Esti ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Cum esti? Esti ok? sunt bine.... stie cineva ceva de accidentu de azi? luk sau luc avea numaru, motor rosu... cine stie mai multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 intre cernesti si copalnic, motor rosu, cv speed.....a intrat se pare in curba cu viteza prea mare si a lovit frontal, sau in fine, a lovit o dacie care a zburat in sant, motoru spart rau, mai mult nu stiu zice, nu am fost acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Salut,este cineva din borsa? sau daca stiti pe cineva de aclo,am nevoie de niste informatii. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Baieti as avea si eu nevoie de niste informatii in legatura cu pista de kart de pe drumul Baia Mare - Satu Mare , ma refer la cel prin Balta Blonda , cu intrare pe la ATP respectiv METRO in Baia Mare , daca stie cineva ce e cu ea sa ma ajute , as dori sa duc un kart acolo , insa nu stiu daca functioneaza sau nu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 merge cineva la nyirabrany? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 In traducere libera, cin ce consta show-ul si cat e pretul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Cati km is pana acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 In traducere libera, cin ce consta show-ul si cat e pretul? asaaa sa vedem ce putem face oi fi eu mai ungur da mna tre sa recunosc ca ma descurc foarte greu deci in idee afisul spune ca intalnire moto cu concerte drift streetfight show striptisintrarea fiind undeva la 30 lei binentele platiti in forinti 2500 pe ambele zile bla bla chiar mi-ar place sa inteleg ce spune acolo ca e gratis (csontkovacsolas)? aham si locatia e cam la 100 km de petea? asa ceva vedeti pe harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Pai Nyirabrany e chiar pe granita, langa Valea lui Mihai nu? Din BM pana acolo sunt cel mult 130 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 accidente http://www.emaramures.ro/Stiri/22137/ACCID...jlocul-strazii- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 motoreste careva azi? pe unde ? cand? as merge la o gutineala pe la 4, k nu am fost demult :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 noh ma, azi iesiti domnilor? orice ora :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Daca se opreste potopul la ora 6 punem de o gutineala. Care se baga? haisictir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Din motive personale azi nu mai scot motorisca, eu ies numai maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Salut In baia mare gasesc un servis autorizat moto...care sa imi faca un deviz calumea la motocicleta dupa aciident? daca da puteti sa imi dati pe pm un numar de contact o adresa ceva.... Merci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 LA 19:30, trecute fix, ne vdm la Barbarosa. Motorim pe undeva....Nu va trageti pe fese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 LA 19:30, trecute fix, ne vdm la Barbarosa. Motorim pe undeva....Nu va trageti pe fese. eu nu pot sa vin ca am de lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Mai anuntati si aici iesiri, intalniri... Azi nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Buna baieti, sunt in BM- vizita - si vreau sa ma dau cu un moto si nu am casca. pls help ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Buna baieti, sunt in BM- vizita - si vreau sa ma dau cu un moto si nu am casca. pls help ! Sry, abia acum am vazut postul. daca te mai pot ajuta....cu cea mai mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 VAND YAMAHA VIRAGO 250 -1700 EURO SERVICE LA ZI, CAUCIUCURI NOI CONTINENTAL http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...994-218997.html 0748997347 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Evenimentul anului in Maramures, din punct de vedere motociclistic . Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze pe site (www.spiderbikers.com) sau la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 nu se baga nimeni la o mica tura dupamasa asta????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate