sanyes Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 (editat) O sa gasesti detalii pe facebook. Editat Aprilie 22, 2016 de sanyes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seherezadul Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 Fiind primul an de cand detin motor a fost si prima data cand am participat la deschiderea de sezon si trebuie sa va spun ca am ramas placut impresionat de toata manifestatia. Felicitari organizatorilor. Iar celorlalti, sa ne vedem cu bine prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Gata, m-ati descurajat/facut sa-mi schimb planurile. » Post actualizat in 14 Apr 2016 19:24 Sau, Baia -Mare> Negresti-Oas> Sighet. Salutare, Inca o intrebare, legat de zona respectiva. Cum e drumul Targu Lapus-Baiut-Ocna Sugatag-Sighet? Dorim sa facem un tur in zona cu niste choppere, cruisere si nu stim exact pe unde sa mergem. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Targu Lapus -> Baiut - drumul este cam rau catre foarte rau. Eu nu recomand drumul asta pentru plimbari pentru niciun tip de motocicleta.Baiut -> Ocna Sugata - de la Baiut pana in Cavnic drumul este dezastru si aici. De la Cavnic incolo, citeste in postarile de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Salutare, Inca o intrebare, legat de zona respectiva. Cum e drumul Targu Lapus-Baiut-Ocna Sugatag-Sighet? Dorim sa facem un tur in zona cu niste choppere, cruisere si nu stim exact pe unde sa mergem. Multumesc anticipat! Targu Lapus -> Baiut - drumul este cam rau catre foarte rau. Eu nu recomand drumul asta pentru plimbari pentru niciun tip de motocicleta. Baiut -> Ocna Sugata - de la Baiut pana in Cavnic drumul este dezastru si aici. De la Cavnic incolo, citeste in postarile de mai sus O sa vorbesc doar de tronsonul Baiut-Cavnic,care,in comparatie cu Baia Sprie-Cavnic-Ocna Sugatag,da,se poate spune ca-i dezastru,dar lasand asta la o parte,mie nu mi se pare a fi chiar asa rau,cel putin pt un mers peisagistic.acu depinde ce inseamna rau/bun pt fiecare.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Da,ii o portiune de drum, de cativa km care ii bun,dar restul ii drum tipic romanesc, cu gropi si denivelari.Daca cineva vrea neaparat sa mearga pe acolo, cine sunt eu sa il opresc? Eu definesc un drum bun,fara gropi/denivelari care nu te scutura si te arunca ca si cum ai fii intr-un malaxor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 (editat) bai @sanyes,acum ai pretentii de drumuri bune?aaaaaa,cu Bomba nu mai merge pe orice denivelari.bine ai venit in clubul celor cu figuri in cap. Editat Mai 4, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Asa am fost si inainte,cu celalalt moto. Din pacate toate drumurile care duc/aduc spre tg lapus,sunt praf,exceptie facand drumul spre cj,pe la Rohia,chiar daca nush cat timp va mai fii bun si ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 deci ai fost figurant ca si noi restul si inainte? pare-se ca cine se aseamana se aduna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Cateva ture de "off-road" cu bolidul si dispar si figurile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Ionut...scoate moto din garaj...ca vine caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Ionut tot face pe interesantul,comenteaza gratuit. ) » Post actualizat in 07 May 2016 09:17 @ionut:las' ca-l ducem odata pe un drum cum doar noi stim sa gasim in Vatra si se linisteste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 (editat) Targu Lapus -> Baiut - drumul este cam rau catre foarte rau. Eu nu recomand drumul asta pentru plimbari pentru niciun tip de motocicleta. Baiut -> Ocna Sugata - de la Baiut pana in Cavnic drumul este dezastru si aici. De la Cavnic incolo, citeste in postarile de mai sus Nu - Cavnic -> Baiut -> Lapus, cu GS-ul, acum 2 saptamani, in scarite si cu 60-100 la ora, mergea... ca uns! Editat Mai 7, 2016 de robert_bobariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Salutare! Nu dezmembrati voi sau ceva cunostinte un hornet 2000-2003 pe zona Maramu'? Am nevoie de mecanismul care blochează șaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 nici o sansa mister la noi in zona. vezi la userul @disabled_cata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Mersi de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 @RRS: cum era treaba aia cu, caldura?! @george05: om ca mine sa mai tii pe la casa, daca tot nu cer bani pt comentarii ...referitor la drumuri, chiar avem un "dar" de a le gasi, ceva de speriat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 Bine ca nu m-ai cunoscut mai repede,pe vremea cand bateam tara-n lung si-n lat,sa vezi ce dumnezei imi dadeai si de cate ori ai fi servisat furca. ) » Post actualizat in 10 May 2016 18:45 Cat despre comentarii,tocmai de aia mi-esti drag,ca nu ceri bani pe comentarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 da halatu? cat e halatu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 @george05: nu degeaba nu le ajung unora o servisare de furca pe sezon @RRS: ieftin, domnule, ieftin. Dincolo era mai scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Cand ne vedem la o placinta sau ceva? Ca tare mult tastam si nu ne prea dam ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 @sanyes: de cand ai doua tobe sub sa si nu in lateral, parca altfel vezi lumea...dar sa stii ca ploaia este cam la fel peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 @sanyes:iti dau cheia de la garaj? @ionut:poate la tine ploua,aici e soare de te topesti. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 (editat) @ionut: weekendul asta sigur nu ) @george: deocamdata nu. O las sa se imprieteneasca cu Gremlin,sa invete cate ceva ) Editat Mai 12, 2016 de sanyes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 @george05: confirm. Caldura mare in timpul saptamanii, dar nu se stie cum va fi in weekend...deci, montat STV (sper numai sa nu "baraie" in engleza ), baterie, facut asigurare, schimbat ulei, filtre, cabluri...o nimica toata... @sanyes:numai sa nu invete prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate