george05 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Heci 1....... ce sa faci....asa-s motoarele astea...yamaha parca :) Acuma am vazut ca si Zoro ii motociclist. Nu era suficient spidergayman Eu pariez pe spiderman, ca ataca de la distanta cu panza... zoro nu ii motociclist......ZeRO poate.....si inca nu stie prea multe..inca ii la inceput.....degeaba da spyderman cu panza.....nu-i destul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Mama dar ce multe s-au discutat de dupa masa....La spiderman era de asteptat sa se termine cladirea (cauciucul)......si de Bogdan nu cred ca putem zice ca ii gixxergay...ca doar are si el blonda lui... Si apropo.....Gutinul nu va place?....ii mai palpitant decat Mesesul...k mai vezi cate o rata (kacsa) cum prinde o "pata de ulei"...culmea e ca numai pentru el sunt astfel de pete. PS: Bogdan....vezi ca ti se aduna berile...una pentru drumul pana la garaj....si a doua pentru ca te-am scos din faza de gixxergay....dar daca nu vrei sa dai bere poti da si un jack cu energizant. Ba se poate...TRUST ME !! Pe Gutinu am fost ieri... ceva poze... Si normal ca nu se putea fara o ... pana ... Macar asa l-am tot pus pe cel nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 no mergem pe meses luam barcile si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) no mergem pe meses luam barcile si Bagami-as putzuleaua in ea ploaie... Apropo, un mic filmuletz... Kokso in ACTION ... Ieri pe Gutinu... Si m-a pus draq sa dau motoru' la ZOZO ... Si mai am ceva, tocmai primita de la un prieten... Poza lu' CRISTI POP - polimuisztul din Baia Mare... Deci f.u.c.k. IT !! PS... SI DACA VA INTREBATI CINE E ZOZO ... Atentzie minorilor... Editat Iunie 15, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Ieri pe Gutinu... aduci protectia mediului pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 aduci protectia mediului pe mine? Oooops ... taci mai, doar cautai ciuperci.... E bine ca nu ai gasit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Bine v-ati distrat voi pe Gutinul. Cum ai avut curaj sa ii dai motorul la Zozo sa se dea? Vai vai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Bine v-ati distrat voi pe Gutinul. Cum ai avut curaj sa ii dai motorul la Zozo sa se dea? Vai vai.... Eu il filmam pe Sebi si nu am vazut, numa ca trece spydey pe langa mine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Eu il filmam pe Sebi si nu am vazut, numa ca trece spydey pe langa mine ... Deci nu te-a intrebat daca ii dai motorul la o tura? Eu pentru o faza din asta cred ca ii si luam capul jos. Nu stiu cum de nu te-ai enervat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Eu il filmam pe Sebi si nu am vazut, numa ca trece spydey pe langa mine ... asa da...zozo ii urmasu lu kocso.....care motor are chei in contact el il ia...pana le-or da de pamant si i-a strange de gat careva.....pfiu......motoru si femeia nu se dau .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Apoi la kacsa nici macar bicicleta nu i-as dao la o tura....ca ar fi in stare sa mi-o aduca intr-o punga....pe piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 cineva are numere rosii........ ....raul stie cine.... deseara pe gutin.....asa "pe noapte"........cine se anunta?............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Bineinteles ca eu....cu cea mai mare placere. Ce poate fi mai fain decat o plimbare nocturna pe Gutin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) pe la cat? Editat Iunie 16, 2008 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Pe la 8 si ceva....cam asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Pe la 8 si ceva....cam asa. Prea bine va place pe Gutinu' ... Care a mai "adormit" pe curbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Prea bine va place pe Gutinu' ... Care a mai "adormit" pe curbe? Normal ca ne place Gutinu. Ii super..mai ales noaptea...ca nu circula nimeni. Nu a adormit nimeni pe curbe....noi suntem aia mai treji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 saptamana asta ploua aproape zilnic ...ce porcarie . nici nu mai am chef de nimic . eu sper la un drum asa mai lung ca sa pot sa ma destind putin , am constatat si eu de ce ma rupea de fata pe gutin honda , era suspensia fata reglata la super hard , am pus pe cel mai moale si acuma situatia s-a schimbat mult in bine . am dat o tura de gutinu asa de test , si cu toate ca era cam ud am ramas surprins de ce face o reducere a presiunii putin in roti si suspensia pe moale .... blade a meu e dintro data mai prietenos . raul pls zi si mie de unde ai luat chestia aia de ghidon ??? amortizoru ala , am ajuns la faza la care incep sa invat demaraje si schimb pe la 8 9 mii treapta 1 si 2 pana la 3 cand las gazu ca se apropie de 150 si problema e ca simt cum ridica fata daca trag mai tare si mi sa nu carecumva sa il apuce sa faca ceva voblaj ... ma gandesc mai bine sa previn eu din timp . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Ai fost pe Gutinu si nu ne-ai spus nimic? Urat din partea ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 am fost si merg zilnic , in fiecare zi fac cam 50 km pana o sa ramai surprinsa de unde am invatat sa conduc mobra asta noua . si nu fi rea ca te am chemat da ai zis ca nu vi ca faci curat . de fiecare data te chem cand merg , si maine merg si la fel si maine o sa te intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 In fine...nu pe Gutinu m-ai chemat....cica pana la teren....dar nu conta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 WWW.LOUIS.DE Si acolo bagi codul 10045242 Vezi ca Andrei dib Ferneziu aduce de pe louis, te pot ajuta si eu de pe e-bay, poate afli mai ieftin... dar numai pe sambata - dumineca, cand ajung inapoi deoarece acu sunt plecat...away Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 ok thx raul , o sa l comand la salar , am catalogul nu i problema de facut comanda doar ca acuma astept salaru . deea invitatie maine la plimbare oficiala si in scris , unde vrea muschii tai puiuc , ma duc sa dorm da ti dau un tel maine de la lucru sa vad daca ai chef de plimbarica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Ok...astept sa ma suni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 cand vin pe ma baia mare vreau sa ma scoateti la o cafea ) vin saptamanal ....in ultimu timp la 2 sapt .... mai discutam una alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate