Raul_R1 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 CU CINE DA BEREA Dau eu... ce-oi fa...asa da winner-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Dau eu... ce-oi fa...asa da winner-ul... Hmm da....oricum...careva o sa se faca de cacao azi..ramane de vazut cine. Eu sau Raul... Cred ca cel care castiga va da o bere de fericire ca a castigat, iar cel care pierde va da 2 beri ca sa pastreze ceilalti secretul ca a pierdut. Deci..cu cine tineti? Cu cel care pierde sau cu cel care castiga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Hmm da....oricum...careva o sa se faca de cacao azi..ramane de vazut cine. Eu sau Raul...Cred ca cel care castiga va da o bere de fericire ca a castigat, iar cel care pierde va da 2 beri ca sa pastreze ceilalti secretul ca a pierdut. Deci..cu cine tineti? Cu cel care pierde sau cu cel care castiga? Nu atata timp cat voi fi eu acolo si voi face poze. Hihi La coborare te provoc eu Hmm da....oricum...careva o sa se faca de cacao azi..ramane de vazut cine. Eu sau Raul...Cred ca cel care castiga va da o bere de fericire ca a castigat, iar cel care pierde va da 2 beri ca sa pastreze ceilalti secretul ca a pierdut. Deci..cu cine tineti? Cu cel care pierde sau cu cel care castiga? Nu atata timp cat voi fi eu acolo si voi face poze. Hihi La coborare te provoc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Nu atata timp cat voi fi eu acolo si voi face poze. Hihi La coborare te provoc eu Nu atata timp cat voi fi eu acolo si voi face poze. Hihi La coborare te provoc eu Vai vai....dar ce zii plina de provocari. Vrei sa beau 2 lazi de bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Vai vai....dar ce zii plina de provocari. Vrei sa beau 2 lazi de bere? mergem pana in mara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 mergem pana in mara? yep...bistosh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 yep...bistosh... ok deci la 19.00 la barba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Dap....ne vedem acolo. Nu uitati aparatele de fotografiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Andreea tocmai isi pune motoru de pe R6 in CBRica Merg sa bag ceva aditiv in bestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Da....ai dreptate Bogdan...plus ca imi pun si carburant de racheta...si ulei de avion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 iese careva cu cort sf asta de saptamana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Deea, da ce faceai azi prin Danesti singurica? Te-ai pierdut? Ai trecut fara sa saluti. Nu mi-ai vazut calutzul priponit la margine de drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Deea, da ce faceai azi prin Danesti singurica? Te-ai pierdut? Ai trecut fara sa saluti. Nu mi-ai vazut calutzul priponit la margine de drum? Nu m-am pierdut....m-am dus pana in Surdesti la Mishu (cu repsolul ca si al meu).... Scuza-ma dar nu te-am observat...am observat calutul dar pe tine nu din pacate. Te-as fi chemat si pe tine daca te-as fi observat. Sorry inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Nu m-am pierdut....m-am dus pana in Surdesti la Mishu (cu repsolul ca si al meu)....Scuza-ma dar nu te-am observat...am observat calutul dar pe tine nu din pacate. Te-as fi chemat si pe tine daca te-as fi observat. Sorry inca o data. Erai suparata... deorece Rossi-Girl este o Looser-Girl... Astept berea promisa... Dar ca deobicei, toate fetele-gagicile, se trag pe funduletz cand e sa "plateasca" :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Erai suparata... deorece Rossi-Girl este o Looser-Girl... Astept berea promisa... Dar ca deobicei, toate fetele-gagicile, se trag pe funduletz cand e sa "plateasca" :) Stai linistit Raulica...nu ma trag pe funduletz. Apropo....iesim cu cortul undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 " Apropo....iesim cu cortul undeva? " DAAA!!!! iesim de maine cu cortul ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) " Apropo....iesim cu cortul undeva? " DAAA!!!! iesim de maine cu cortul ??? Si cam pe unde v-ati gandit voi? Stai linistit Raulica...nu ma trag pe funduletz. Apropo....iesim cu cortul undeva? Dar pe ce te tragi? Doua poze de ieri...cu bestia din carpatzi... Urmeaza un filmuletz cu adevarata Rossi...din Carpatzi... Editat Iunie 26, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) muhahahahahaahahah!!!!!! loooool nu maI pot de ras. ( filmu ) apropo nu ma intereseaza unde merem cu cortu doar sa mergem undeva unde sa fie apa , chiar apa ar putea fi o idee .... sau baraj ... sau ceva mai departe de oras cum e ocna , sau izvoare , sau mogosa , sau cascada cailor ( daca nu stie careva unde e e localizat la borsa pe versantul nordic al Munților Rodnei ) deci ce alegeti ? ps: la izvoare pe platou nu prea se poate urca cu supersprot , doar asa mai greu ... e forestier partea de sus Editat Iunie 26, 2008 de white8snow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 muhahahahahaahahah!!!!!! loooool nu maI pot de ras. ( filmu ) apropo nu ma intereseaza unde merem cu cortu doar sa mergem undeva unde sa fie apa , chiar apa ar putea fi o idee .... sau baraj ... sau ceva mai departe de oras cum e ocna , sau izvoare , sau mogosa , sau cascada cailor ( daca nu stie careva unde e e localizat la borsa pe versantul nordic al Munților Rodnei ) deci ce alegeti ? ps: la izvoare pe platou nu prea se poate urca cu supersprot , doar asa mai greu ... e forestier partea de sus Ce razi bre, ca e nevasta-mea...? De apa s-ar parea ca o sa avem parte...vine de sus Eventual de sambata spre dumineca, dar habar n-am unde am putea merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Merge Daniela....nu are treaba. Si apropo....deja ne uda de sus.....deci..nu stiu ce sa zic...cred ca pana la urma in loc sa mergem cu cortu...va chem la lada de bere a lui Raul...daca vrea sa o imparta cu voi. Daca nu...atunci voua va dau ceva mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Merge Daniela....nu are treaba.Si apropo....deja ne uda de sus.....deci..nu stiu ce sa zic...cred ca pana la urma in loc sa mergem cu cortu...va chem la lada de bere a lui Raul...daca vrea sa o imparta cu voi. Daca nu...atunci voua va dau ceva mai bun. deci mi-e imi dai ceva mai rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Hai ca am glumit.....meriti oricum lada aia de bere daca tot m-ai batut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 aici se discuta mai mult de alcool decat de motorit.... :kali: ........ii bine macar ca stim ca nu curge numa sange si benzina prin vene.... :kali: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 aici se discuta mai mult de alcool decat de motorit.... :kali: ........ii bine macar ca stim ca nu curge numa sange si benzina prin vene.... :kali: e, dar in cantitati mici ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 aici se discuta mai mult de alcool decat de motorit.... :kali: ........ii bine macar ca stim ca nu curge numa sange si benzina prin vene.... :kali: Pai trebuie si aia din cand in cand...cate o pauza la motorit se termina cu cel putin o bere. Nu ti se pare corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate