arnold;) Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 sa nu-mi commentati moaca din a2a poza.....cand am vazut-o (am avut suc in gura) am scuipat monitoru de ras n-am avut pozitie de poza alta data cand pozati sa urlati cheees sau cv de genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 e vreme buna ma ... deci se iese ? mergem la apa cu cortu ? raul am crezut ca ai filmato pe rossi girl la raliu cu 50 la ora de aia radeam ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 serus mi motoristilor......haideti la cluj........ca ii plin de motoare....nervoase.... ...numa bine si asflat uscat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 serus mi motoristilor......haideti la cluj........ca ii plin de motoare....nervoase.... ...numa bine si asflat uscat.... ce beteshig faci in cj? te-ai dus sa vezi motoare ...nervoase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ce beteshig faci in cj? te-ai dus sa vezi motoare ...nervoase? Raule....ce vrei sa zici cu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) salutare, me bag si eu in seama cu o intrebare, Care stie unde e in Baia Sprie ceva magazin cu specific moto? am fost azi sa-l caut dar zau ca nu l-am aflat, am nevoie de ulei motul 5100, iar duminica era tipul care are magazinul din baia sprie cu echipament de vanzare in targul auto si zicea ca are ulei. mersi numai bine Editat Iunie 27, 2008 de badogistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 sa nu purtatzi costum... ca in oras nu trebuie:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 sa nu purtatzi costum... ca in oras nu trebuie:))))) Da ce beteshig ai meshterit? salutare, me bag si eu in seama cu o intrebare, Care stie unde e in Baia Sprie ceva magazin cu specific moto? am fost azi sa-l caut dar zau ca nu l-am aflat, am nevoie de ulei motul 5100, iar duminica era tipul care are magazinul din baia sprie cu echipament de vanzare in targul auto si zicea ca are ulei.mersi numai bine sper sa te descurci... Daca nu afli / sau nu are atunci da un tel la 0745-662.869 - Dani (scuteru') are pe minerilor atelier, si el comercializeaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 da cum ai reusit alex? si daca nu ai fi avut costum integral acasa ziceam si eu .... in rest esti bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 sa nu purtatzi costum... ca in oras nu trebuie:))))) ai mestere......esti bine ?.....futal maniu de masinist tampit.....ca asa am auzit io ca nu ti-o acordat prioritate careva.....pfiu.....griji de tine ce beteshig faci in cj? te-ai dus sa vezi motoare ...nervoase? am motorit.....ca sa am motiv sa beau........ca doar asa ii sta bine la motorist....in fiecare pauza trage un alcool........motoare nervoase?...sau figuri in cap?......sai si una si alta.... :kali: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Clasicul tip de accident.....nu i-a acordat unul cu o dacie papuc prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Clasicul tip de accident.....nu i-a acordat unul cu o dacie papuc prioritate. bine a fi si la vara cald... bine ca nu a fost mai rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 sa nu purtatzi costum... ca in oras nu trebuie:))))) Stf kinder. Bine ca nu-i mai rau. Mah...sincer era pacat de combinezonu ala, daca mai faceai 2-3 zgarieturi pe el era gata de capu lui . da un tel cand mergi la asigurari si merg cu tine. Amu dute si maseaza glezna la fata, ca altceva sigur nu accepta. Fa-te bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Clasicul tip de accident.....nu i-a acordat unul cu o dacie papuc prioritate. Mai mult sau mai putzin... bine a fi si la vara cald... bine ca nu a fost mai rau... Cine nu beleshte ochii ...beleshte... putzuleaua... ai mestere......esti bine ?.....futal maniu de masinist tampit.....ca asa am auzit io ca nu ti-o acordat prioritate careva.....pfiu.....griji de tine am motorit.....ca sa am motiv sa beau........ca doar asa ii sta bine la motorist....in fiecare pauza trage un alcool........motoare nervoase?...sau figuri in cap?......sai si una si alta.... :kali: Mishto ...fain ... cu a fost drumu' ...? presupun ca nashpa pana-n gherla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Mai mult sau mai putzin... Cine nu beleshte ochii ...beleshte... putzuleaua... Mishto ...fain ... cu a fost drumu' ...? presupun ca nashpa pana-n gherla... pana in dej am fost singur pe drum........din dej m-am rugat sa ajung odata in cj...si din livada in cluj raliu.....sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arah Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Salutare! Need help! Va rog, ziceti-mi ceva scoli pt. cat. A in Baia Mare. Daca stiti va rog recomandati-mi pe cineva serios care chiar face orele de practica.(daca se poate, si ce moto foloseste) Am auzit de la prieteni...: "..am facut jaloane inainte cu o ora de examen si gata...am luat..." Da ma intreb, ce saracie poti invata din asta...? P.S. imi pare rau ca nu am facut odata cu cat B..acus 4 ani..(nu era microbu' prezent ,acum e..iremediabil ) multumesc anticipat. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Salutare! Need help! Va rog, ziceti-mi ceva scoli pt. cat. A in Baia Mare. Daca stiti va rog recomandati-mi pe cineva serios care chiar face orele de practica.(daca se poate, si ce moto foloseste) Am auzit de la prieteni...: "..am facut jaloane inainte cu o ora de examen si gata...am luat..." Da ma intreb, ce saracie poti invata din asta...? P.S. imi pare rau ca nu am facut odata cu cat B..acus 4 ani..(nu era microbu' prezent ,acum e..iremediabil ) multumesc anticipat. Noroc! Salutare, e un instructor blond...Buggy12000, e prezent si aci pe forum... Faci cu un Suzuki GN250, si crede-ma ca faci poligonul...e super serios...el a scolit-o si pe sotzioara mea 0745-258.348 Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 sa nu purtatzi costum... ca in oras nu trebuie:))))) Bine ca nu sa intimplat mai rau Insanatosire grabita :kali: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Salutare,e un instructor blond...Buggy12000, e prezent si aci pe forum... Faci cu un Suzuki GN250, si crede-ma ca faci poligonul...e super serios...el a scolit-o si pe sotzioara mea 0745-258.348 Numai bine, Raul SAL SUNA-L CU INCREDERE ...PANA NU FACI TOATE ORELE IN POLIGON NU DAI EXAMEN.....CREDE-MA LE FACI PE TOATE..E DE INCREDERE cum a fost drumul ,george.......dupa atata bautura??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 SAL SUNA-L CU INCREDERE ...PANA NU FACI TOATE ORELE IN POLIGON NU DAI EXAMEN.....CREDE-MA LE FACI PE TOATE..E DE INCREDERE cum a fost drumul ,george.......dupa atata bautura??? uai.........noroc ca era zi lumina afara....ca altfel cred ca ma si puneam sa dorm in ceva sant.......cand am mers incolo o fost lat drumu......cand m-am intors tare ingust era.... :jump: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Salutare! Need help! Va rog, ziceti-mi ceva scoli pt. cat. A in Baia Mare. Daca stiti va rog recomandati-mi pe cineva serios care chiar face orele de practica.(daca se poate, si ce moto foloseste) Am auzit de la prieteni...: "..am facut jaloane inainte cu o ora de examen si gata...am luat..." Da ma intreb, ce saracie poti invata din asta...? P.S. imi pare rau ca nu am facut odata cu cat B..acus 4 ani..(nu era microbu' prezent ,acum e..iremediabil ) multumesc anticipat. Noroc! Salut. Din data de 7 iulie incep o noua serie. Pana atunci pun la punct si iesirea in trafic cu elevii. Numarul meu de tel este 0745.258348, scoala Ticu. Salutare,e un instructor blond...Buggy12000, e prezent si aci pe forum... Faci cu un Suzuki GN250, si crede-ma ca faci poligonul...e super serios...el a scolit-o si pe sotzioara mea 0745-258.348 Numai bine, Raul SAL SUNA-L CU INCREDERE ...PANA NU FACI TOATE ORELE IN POLIGON NU DAI EXAMEN.....CREDE-MA LE FACI PE TOATE..E DE INCREDERE cum a fost drumul ,george.......dupa atata bautura??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 ma da ce fain ii sa umbli fara tricou prin oras... ca altfel nu pot ... toata lumea se uita la tine.....)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 ma da ce fain ii sa umbli fara tricou prin oras... ca altfel nu pot ... toata lumea se uita la tine.....)) Tu chiar circuli prin oras fara tricou? Nu esti normal....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 ma da ce fain ii sa umbli fara tricou prin oras... ca altfel nu pot ... toata lumea se uita la tine.....)) se uita la tine ca eshti julit tot... Tu chiar circuli prin oras fara tricou? Nu esti normal....... Cum a fost? la apa sau unde ati fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Ieri la Iojib am vazut ceva motoare , ma gandesc ca erau baietii din Baia Mare . Raul dupa tine v-am recunoscut deoarece eu eram la celalalt restaurant , tu aveai jacheta albastra pe tine . Si noi am fost pe acolo , da putini .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate