DeeaCBR Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 0742.636581 - Andrei, el se ocupa si cu montaj Bai Rica cel gay cu id de femeie...vad ca te cam plictisesti la munca. Acum meditez...iti vine randu Ii clar....s-a pus un blond sa mediteze. Va dura ceva vreme....muuullltttaaa vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Ii clar....s-a pus un blond sa mediteze. Va dura ceva vreme....muuullltttaaa vreme. amu oare incepe "cat-blond-fight!!!!"?...... Editat August 22, 2008 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 amu oare incepe "cat-blond-fight!!!!"?...... Nu nu....blonzii intotdeauna se inteleg intre ei....sunt deobicei in lumea lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 0742.636581 - Andrei, el se ocupa si cu montaj Bai Rica cel gay cu id de femeie...vad ca te cam plictisesti la munca. Acum meditez...iti vine randu bobo ...nota 2 stai jos ...!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) bobo ...nota 2 stai jos ...!!!! :lol: mah.....voi va plictisiti tare rau cand nu sunteti pe motor..... Nu nu....blonzii intotdeauna se inteleg intre ei....sunt deobicei in lumea lor. ce????blonzii au o lume a lor?.... ...care ii aia?...... Editat August 23, 2008 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) ;) mah.....voi va plictisiti tare rau cand nu sunteti pe motor..... ...... Deci sincer, nu eu (Raul) am edit pozele si am facut rost de ele... ... Sotzioara mea cea scumpa si draga i-a promis la bobo acu vreo luna ca-i va platii inapoi ...e vb de ceea ce a scris bobo acu cateva pagini...faza ASTA !!! Deci, eu doar am pus sus pozele... recunosc ca , cu foarte mare placere... Editat August 23, 2008 de daniela_ciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Cine are chef de o baie (Apa sau vedem noi unde), ne vedem la 18 la barba. P.S : ca sa evitam certurile/bataile.....o sa tragem la sorti cine sa o duca pe andreea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 pe drum inapoi a fost limpezirea dupa baia de la apa la lumina fulgerelor si uscarea la vantul de la furtuna ... ff interesant si palpitant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 pe drum inapoi a fost limpezirea dupa baia de la apa la lumina fulgerelor si uscarea la vantul de la furtuna ... ff interesant si palpitant Hm...chiar foarte interesant... desi o fost mai placut acasuca pe uscat...mai mult sau mai putzin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) Hm...chiar foarte interesant... desi o fost mai placut acasuca pe uscat...mai mult sau mai putzin... voi v-ati stricat de cap?.........in loc sa beti si sa va chefuiti sambata seara.....v-ati udat la oua.....:P Editat August 24, 2008 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Pai le-am facut pe toate. Am facut si baie.....calare pe motoare, am si beut........bere fara alcool , si am si facut ceva constructiv.....am lipit afise si am impartit fluturasi pt duminica viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Pai le-am facut pe toate. Am facut si baie.....calare pe motoare, am si beut........bere fara alcool , si am si facut ceva constructiv.....am lipit afise si am impartit fluturasi pt duminica viitoare. Hehe..da....a fost fain.....ne-am distrat. Naspa de astia care au baut bere fara alcool. A mea a fost mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Bestiala Baba de la sfarsit... ...PRO TV !! Suntem o nenorocire... :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Hehe..da....a fost fain.....ne-am distrat. Naspa de astia care au baut bere fara alcool. A mea a fost mai buna. pai tu esti singura care s-o distrat...ca cu bere fara alcool numa ruginesti............. Bestiala Baba de la sfarsit... ...PRO TV !!Suntem o nenorocire... :lol: ...crapa-i-ar bostanu ala de cap sa-i crape......sub guma unui motor in timp ce face burnout..... ...o nenorocire ii ea....ca s-o nascut..pftiu....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 pai tu esti singura care s-o distrat...ca cu bere fara alcool numa ruginesti............. Pai eu am grija de mine..sa nu cumva sa ruginesc....ca vasile cristi si mishu cred ca vor rugini. Oricum...si iesirea de azi a fost beton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 O sa ruginesc de la cat motoresc pe ploaie( mai mult sau mai putin voit), ca azi iara-si m-o prins ploaia cand m-am intors de la seini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Pai eu am grija de mine..sa nu cumva sa ruginesc....ca vasile cristi si mishu cred ca vor rugini. Oricum...si iesirea de azi a fost beton. Salut la toti de unde e cald si bine .... Bogdan sigur nu rugineste .... ... sa stiti ca doar pt voi am beiut .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Salut la toti de unde e cald si bine .... Bogdan sigur nu rugineste .... ... sa stiti ca doar pt voi am beiut .... Mah, cum e in florida? Si aci nu ma refer la cum e berea !?!?!??!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 acesta e ultimul meu post de luna asta pana in 15 sept ... va doresc distractie placuta pe aeroport si pe unde o sa va mai plimbati cu motoarele , si cu cei care mergeti in turu tarii ne vedem pe 3 sept la george la garaj . pana atunci salutari din antalia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoboGSXR Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 acesta e ultimul meu post de luna asta pana in 15 sept ... va doresc distractie placuta pe aeroport si pe unde o sa va mai plimbati cu motoarele , si cu cei care mergeti in turu tarii ne vedem pe 3 sept la george la garaj . pana atunci salutari din antalia Oleeee Distractie sa ai!!!! Heciul ala de Honda nu-l lasi la nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_tzup Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Distractie faina sa aveti si cat de multe nopti "nerusinat de obraznice" ..si nu numai nopti ..si..sa nu ne uitati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Salut la toti de unde e cald si bine .... Bogdan sigur nu rugineste .... ... sa stiti ca doar pt voi am beiut .... hoho...domnu...cum ii acolo in statul pensionarilor?.........griji de tine..si mai bea si altceva decat "light".....numa bine sanatate acesta e ultimul meu post de luna asta pana in 15 sept ... va doresc distractie placuta pe aeroport si pe unde o sa va mai plimbati cu motoarele , si cu cei care mergeti in turu tarii ne vedem pe 3 sept la george la garaj . pana atunci salutari din antalia bah ala.......noi ne distram oricum.........tu oare...fara motor atata vreme,ce o sa faci?..........cred ca vine cineva din antalia mai cracanat decat un cowboy...........have fun maistro!!!! Oleeee Distractie sa ai!!!! Heciul ala de Honda nu-l lasi la nimeni? asa i-am zis si io...sa mi-l lase mie....sa aiba companie hornetu in garaj.....ca asa...blade-ul....uita meserie si imbatraneste singur in garaj la el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Mah, cum e in florida? Si aci nu ma refer la cum e berea !?!?!??!!! E bine si caaald .... dar mi-e dor de civilizatie ... aici parca sunt in Cuba ... ) Mai am 3 zile si ma intorc "acasa" in Illinois ... drept sa spun in nord imi place mult mai mult ... hoho...domnu...cum ii acolo in statul pensionarilor?.........griji de tine..si mai bea si altceva decat "light".....numa bine sanatate Altceva decat light nu e bine ca ingrasa .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 http://www.trilulilu.ro/anna_k/63dc39131c65d4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 ia la sfarsit cu mulitzia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate