BoboGSXR Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Nu-i stres!!!!! Am auzit ca cei de la 750 cmc au facut senzatie . Bravo castigatorului!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Nu-i stres!!!!! Am auzit ca cei de la 750 cmc au facut senzatie . Bravo castigatorului!!! daca nu te lauda nimeni te apuci singur sa te lauzi?... ....of of...si cam devreme ai ajuns acasa..... ..ai lasat "coletul" altora? :lol: .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Nu-i stres!!!!! Am auzit ca cei de la 750 cmc au facut senzatie . Bravo castigatorului!!! Acu noh...cu p....la buna si orbul poate f...te.... PS. Ne intalnim azi pe la 8 la barba... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 un ultim post inainte de plecarea la mare....griji de voi..asfalt uscat.....si poate data viitoare o sa se tina lumea de cuvant si nu o sa o mai dea pe intors si om fi si noi mai multi....sanatate maxima ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 un ultim post inainte de plecarea la mare....griji de voi..asfalt uscat.....si poate data viitoare o sa se tina lumea de cuvant si nu o sa o mai dea pe intors si om fi si noi mai multi....sanatate maxima ..... noh, da pana la urma catzi suntetzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 un ultim post inainte de plecarea la mare....griji de voi..asfalt uscat.....si poate data viitoare o sa se tina lumea de cuvant si nu o sa o mai dea pe intors si om fi si noi mai multi....sanatate maxima ..... sa va distrati si sa veniti acasa bronzati de motorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoboGSXR Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 noh, da pana la urma catzi suntetzi? 3-4 ....Nu-i stres Drum bun sa aveti, multa distractie si muuulte femei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 noh, da pana la urma catzi suntetzi? 3.......eu(zoro)...mitza(blade)...gabi(bmw)........ 3-4 ....Nu-i stresDrum bun sa aveti, multa distractie si muuulte femei mersi maestre gixxer.........sa ne auzim cu bine la revenire..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Este ceva intalnire de motociclisti in Ungaria acuma in viitorul apropiat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Este ceva intalnire de motociclisti in Ungaria acuma in viitorul apropiat? Unde ? Cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Ieri am fost in Carei si acolo zicea cineva ca urmeaza ceva Moto Fest in Ungaria pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoboGSXR Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 http://www.protv.ro/filme/sanctiuni-pentru...l?id_file=61750 Gunoi ordinar de militian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 http://www.protv.ro/filme/sanctiuni-pentru...l?id_file=61750 Gunoi ordinar de militian. :P Cred ca-l mancam pe batz...dik cerbu...ti-am povestit de faza asta aseara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoboGSXR Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Si sa vezi u cand o sa afle Cristi Pop despre chestia asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Si sa vezi u cand o sa afle Cristi Pop despre chestia asta.... Dik cerbu...ma fac ninjalau ...si-l killer-esc ... Sa vedem care are curajul sa ne opreasca pentru asta... :P :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Ce magar de politist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) Mai din tovarasii astia nu speli comunismul cu tot sapunul "cheia" din regretata lor perioada. Da' nu-i stres, ca-s niste dinozauri pe cale de disparitie. Si papagalii si-o dat seama ca nu merge cu masurarea " la ureche" a sunetului produs toba din timp ce nu o mai oprit si pe altii. PCR (Politistii Comunisti din Romania) Editat Septembrie 5, 2008 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 sa speram ca nu se iau si astia de la noi dupa aia din bucuresti.....ca vedeti ca n-avem ce face contra lor.... app. forumu vad ca nu-l mai folositi, mai dati cate-o stire si aici serustok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoboGSXR Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 sa speram ca nu se iau si astia de la noi dupa aia din bucuresti.....ca vedeti ca n-avem ce face contra lor....app. forumu vad ca nu-l mai folositi, mai dati cate-o stire si aici serustok Mai chici modior fiom, noi ne dam cu motoretele, motorim, suntem destul de mari ca sa avem permise. Pe forum o sa intram cand vine era glaciara . No chici, cum ii cbr-ica? vrea sa faca uili? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Mai chici modior fiom, noi ne dam cu motoretele, motorim, suntem destul de mari ca sa avem permise. Pe forum o sa intram cand vine era glaciara . No chici, cum ii cbr-ica? vrea sa faca uili? si eu am motorit azi...cu tati......da n-am vazut pe nimeni......adik pe kacsa fara motor da atat......cbr-ica merge noroc ca am in vecini 200m de aslalt unde ma mai pot da ca in rest in curte se plictiseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Forumul era mort...ca eram eu plecata la mare. Ce mai faceti dragilor? Pe unde v-ati mai motorit in ultima vreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Forumul era mort...ca eram eu plecata la mare. Ce mai faceti dragilor? Pe unde v-ati mai motorit in ultima vreme? u unde ai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 u unde ai fost? Copilu' ... ne dam azi 'p-undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Copilu' ... ne dam azi 'p-undeva? apoi pruncule draga...numa pe maine azi eu si bobo ne bagam la garaj sa ne beralim in timp ce mesterim la motoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Back!!! Am revenit la normal!!! Vreau sa va anunt ca Mitica2 va imbratiseaza de pe meleaguri indepartate, tocmai din Caraibe, unde isi petrece un concediu de vis alaturi de Mitica. Cei doi s-au dus cu prietenele lor din Viile Apei si respectiv Certeze. PS: Mi-am pus crashpad-uri pe gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate