Raul_R1 Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Aveti pe acolo prin MM, motociclisti aviatori? Ca la primavara vin pe la aeroclubul vostru. Salutari lu Simi Barbos Din cand in cand mai decoleaza cate unu... Potzi veni cu curaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Craciun fericit si un An nou plin de impliniri tuturor motociclistilor din MM si nu numai... p.s: Mai bine ar fi pastele...ca s-ar putea motori deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Craciun fericit si un An nou plin de impliniri tuturor motociclistilor din MM si nu numai... p.s: Mai bine ar fi pastele...ca s-ar putea motori deja. Si tu sa ai un an nou cat mai fericit...si fara incidente... nisip...etc... Las, ca dupa cum se joaca vremea cu noi, se va incalzi in curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Un an nou fericit sa aveti. Abia astept sa va vad in noul sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Si tu sa ai un an nou cat mai fericit...si fara incidente... nisip...etc... Las, ca dupa cum se joaca vremea cu noi, se va incalzi in curand... mersi raul...apropo...ai uitat sa mentionezi pe langa nisip...si de cain --- Mesaj completat în 30 Dec 2007 13:33 ------------- Un an nou fericit sa aveti. Abia astept sa va vad in noul sezon Un an nou fericit si tie. Si sper sa ne intalnim la inceputul sezonului..si nu numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 La Multi Ani! un an nou plin de bucuri si implinirea tuturor dorintelor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 La Multi Ani si un an nou plin de bucuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Deci nu suntem bine la cap , noi motociclishtii( din Baia Mare cel putzin) aseara am ieshit cu motoarele toate peste 100 calutzi) sa ne dam prin orash la mai putin de -10° C , dar ne-am abtinut vitejeste si ne-am dus totzi cu a 5-a respectiv a 6-a ... cum trageam de gaz cum fugea funduletzul ... ... am sa pun mai deseara 3 poze facute cu telu' ... A fost super ok... (dar totushi prea frig) Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Misto Si eu am incercat sa ma duc o plimbare la minus C in 24 decembrie dar am cazut voi sunteti mai experimentati sau mai norocosi Te asteptam cu pozele ! Sa vina primavara Asfalt curat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Deci nu suntem bine la cap , noi motociclishtii( din Baia Mare cel putzin) aseara am ieshit cu motoarele toate peste 100 calutzi) sa ne dam prin orash la mai putin de -10° C , dar ne-am abtinut vitejeste si ne-am dus totzi cu a 5-a respectiv a 6-a ... cum trageam de gaz cum fugea funduletzul ... ... am sa pun mai deseara 3 poze facute cu telu' ... A fost super ok... (dar totushi prea frig) Numai bine, Raul Super... eu am reusit sa fac doar 2 ture de cartier ca mi-a inghetat fundul pe motor ieri. Asteptam pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jarod Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Si eu am facut vreo 50 de km ieri...ca tare frumoasa era vremea pe la ora 2....m-am plimbat pana pe la 4 cand s-o ascuns soarele...si apoi repede sub dus fierbinte!...a fost placut! Uite si o poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 (editat) Hop shi eu cu pozele... nu se vede mare lucru... da era Friggggg Pana nu se mai incalzeshte doarme motoru'.... Hai numai bine, shi sta-tzi la caldurica ca e mai bine... Editat Ianuarie 5, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 deja sa incalzit putin ... am iesit si eu alaltaieri o fo super... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Sf asta de sapt chiar a fost caldut, mai ales azi. dar tot n-am vaz motociclisti .mopedisti au fost dar aia nu ma incanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Sa speram ca nu mai vine ceva tura de frig. Sa se incalzeasca cat mai repede. A fost placut duminica...si eu am iesit putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hotea2002 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Am si eu o intrebare daca stiti. E cineva care sa spart acuma duminica si cica unul azi in 24.01.2008 daca ati auzit careva si stiti cine va rog sa ma anuntati si pe mine si daca se poate si circumstantele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Am si eu o intrebare daca stiti. E cineva care sa spart acuma duminica si cica unul azi in 24.01.2008 daca ati auzit careva si stiti cine va rog sa ma anuntati si pe mine si daca se poate si circumstantele. Cel de duminica e aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Am si eu o intrebare daca stiti. E cineva care sa spart acuma duminica si cica unul azi in 24.01.2008 daca ati auzit careva si stiti cine va rog sa ma anuntati si pe mine si daca se poate si circumstantele. Azi niciunul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 nu stiti cam cand incepe sezonu? ....si cam unde merem prima zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 nu stiti cam cand incepe sezonu? ....si cam unde merem prima zi? Inca nu, dar am sa anuntz aici cand voi shti ceva... .Numai bine, Raul --- Mesaj completat în 27 Jan 2008 18:22 -------------Hai bre care mai avetzi poze... prospete sau mai vechi... ca se cam pune praful pe topicul asta ... hai ca pun eu primul... --- modif. facuta recent Shi poze de ansamblu...cu garaju' meu ... Hai sa vedem cine va mai posta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hotea2002 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Ba sa stiti ca saptamana trecuta miercuri sau joi o picat unul in Baia Mare pe langa banca Raiffeisen. Nu stiu daca il stiti pe ala cu CBR 600 RR din 2006 cred ca . Unul nou.Cica o picat cam in aceleasi circumstante cum o picat si Oti de la scoala de soferi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Ba sa stiti ca saptamana trecuta miercuri sau joi o picat unul in Baia Mare pe langa banca Raiffeisen. Nu stiu daca il stiti pe ala cu CBR 600 RR din 2006 cred ca . Unul nou.Cica o picat cam in aceleasi circumstante cum o picat si Oti de la scoala de soferi. E la sectiunea accidente ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 I: De ce exista atatea organizatii impotriva hainelor de blana si nici una impotriva hainelor de piele? R: Pentru ca e mai simplu sa hartuiesti femeile bogate decat gastile de motociclisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 I: De ce exista atatea organizatii impotriva hainelor de blana si nici una impotriva hainelor de piele? R: Pentru ca e mai simplu sa hartuiesti femeile bogate decat gastile de motociclisti! Sal, de cand ai motor... ca nu te-am vazut prin Baia Mare? Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Sal, de cand ai motor... ca nu te-am vazut prin Baia Mare? Raul Motorul il am din iulie 2007 dar nu am iesit prea mult prin oras. Nu-i bai, va veni si vremea frumoasa de iesit si poate am sa va cunosc si eu. Cand iesiti da-ti un semn ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate