Buggy12000 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 si eu o sa fiu acolo cu o ora inainte .....ca sa fac de vreo 2 ori poligonu......si oricum dupa cum vad a ploua....deci chiar si fara nisip si ulei ii naspa....da a fi bine, relax Nashpa de tine, ii fi cam singuru cu motor pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 da ce mai lucratzi ma.... mai miscatzi inca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 si eu o sa fiu acolo cu o ora inainte .....ca sa fac de vreo 2 ori poligonu......si oricum dupa cum vad a ploua....deci chiar si fara nisip si ulei ii naspa....da a fi bine, relax Vai ce mila mi de tine...oare ce instructor ai avut de te-a invatat sa faci asa poligonul? Tu mergi cu o ora mai repede ca sa faci de 2 ori poligonu? Ii grav...eu stiam ca poligonul se face in 4 minute...nu in 30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Vai ce mila mi de tine...oare ce instructor ai avut de te-a invatat sa faci asa poligonul? Tu mergi cu o ora mai repede ca sa faci de 2 ori poligonu? Ii grav...eu stiam ca poligonul se face in 4 minute...nu in 30. fac poligonu de 2 ori si imi ramane timp pt o cafea.....dar nu din cauza instructorului.....eu ma pricep in halu asta martzi de la cat????? Ce faci blonda? la ora 2 la horee la inmormantare la tata lui ovi fetce cine vrea sa vina cn a murit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 cn a murit? eshti putzin blond ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 eshti putzin blond ... dumnezeu sa-l odihneasca...n-am stiut despre cn ii vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Cine vrea sa bea un ceai la Suior, la 19 la barba........asta sa profitam de timpul frumos ca tare nesigura o devenit ziua de maine mai nou.... P.S: sau na la gutin sau mara.... Editat Octombrie 7, 2008 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 S-ar putea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Cine vrea sa bea un ceai la Suior, la 19 la barba........asta sa profitam de timpul frumos ca tare nesigura o devenit ziua de maine mai nou.... P.S: sau na la gutin sau mara.... Ar trebui sa fie cam fierbinte ceaiul ala...sa va poata dezgheta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Ar trebui sa fie cam fierbinte ceaiul ala...sa va poata dezgheta... ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Ar trebui sa fie cam fierbinte ceaiul ala...sa va poata dezgheta... ;) Ia mai ce baieti frigurisi ati devenit. Nu va mai recunosc....oricum azi a fost o vreme deosebita...dat fiind la ce zile ploioase am avut. Era vreme de stat in casa si facut copii....sau numarat bani cine are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 mnoah am intrat in randu vostru cu un ARMASAR negru cu numere rosii de juma de metru patrat ne vedem pe drumuri....dupa ce ma invat m-oi duce si cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 mnoah am intrat in randu vostru cu un ARMASAR negru cu numere rosii de juma de metru patrat ne vedem pe drumuri....dupa ce ma invat m-oi duce si cu voi dik cerbu ... felicitari ...pruncule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 dik cerbu ... felicitari ...pruncule... ms ms domnu....ne auzim....se' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Ia mai ce baieti frigurisi ati devenit. Nu va mai recunosc....oricum azi a fost o vreme deosebita...dat fiind la ce zile ploioase am avut. Era vreme de stat in casa si facut copii....sau numarat bani cine are Lasa-i ca astia-s motoristi de iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Lasa-i ca astia-s motoristi de iulie ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 care vine azi la motorit???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Eu. De la ce ora si unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Eu. De la ce ora si unde ? m-oi baga si eu intre voi....in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 care vine azi la motorit???? la motorit????? ai motor?--sau vi cu masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 la motorit????? ai motor?--sau vi cu masina? am motor....si permis ....si numere ...si asigurare si o experienta de vreo 150 km de aia o iau numa incetisor ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 am motor....si permis ....si numere ...si asigurare si o experienta de vreo 150 km de aia o iau numa incetisor ;) iar eshti blond... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 iar eshti blond... Pai cine da de cbr-ica......isi schimba culoarea parului instantaneu. NU stiati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 iar eshti blond... lasa ca nu-i stres...tre sa-l iertam........exista o explicatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) iar eshti blond... comentezi mai mult decat bogdi Editat Octombrie 9, 2008 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate