DeeaCBR Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Am vb azi cu cineva cu Calin a zis ca maine la ora 11 sa ne intalnim in fata la Barbarosa se pleaca cu motoarele.Intradevar joi cand ne-am intalnit nu era sigur daca mergem cu motoarele sau cu masina Da..asa e. Se merge cu motoarele. Intalnirea este la ora 11:00 la Barbarossa. Nu va faceti griji de transportul coroanelor. Trebuie sa le aduceti doar pana in centru vechi...ca de acolo avem unde sa le incarcam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 la noapte se trece la ora de iarna.ora 4 devina 3.sa avem in vedere acest lucru maine.sa nu se incurce lumea cu orarul nou.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Vreau sa multumesc motociclistilor veniti din SM precum si prietenului din CJ. Va multumesc! Am reusit sa-l conducem pe ultimul drum 70 de motoare. Raul...sa te odihnesti in pace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandykite Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Stie cineva,a fost ceva accident mortal de motor,ieri pe gutinul?Am inteles de la cineva ca ar fi intrat ceva moto intr-un autobuz..e adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamcool26 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 saut eu am auzit ca o cazut unul cu un scuter ieri,dar in Tautii de Sus.dar nimeni nu shtie nimik de accident pe Gutinul si eu sper sa fie doar un zvon.cred ca prea multi o platit anul asta,prea scump. astept sa vad ce se ma aude. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Tipul care povestea faza cica ar fi trecut cu masina pe langa accident si motorul o taiat autobuzu in doua, asa viteza avea..binenteles ca e o aberatie ce spunea el..dar ma gandeam ca ceva a vazut el acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandykite Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 SE ANUNTA CEVA IESIRE....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Tipul care povestea faza cica ar fi trecut cu masina pe langa accident si motorul o taiat autobuzu in doua, asa viteza avea..binenteles ca e o aberatie ce spunea el..dar ma gandeam ca ceva a vazut el acolo! De-a lungul de-a latul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandykite Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 De-a lungul de-a latul? cred ca de-a lungu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 cred ca de-a lungu si dupa ce a iesit pe la motor a pus roata din fata jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 si dupa ce a iesit pe la motor a pus roata din fata jos Mai mai ce carcotasi ati devenit. Poate prietenul lui Misterio a exagerat putin....bine...putin mai mult...dar poate chiar a fost ceva accident. Acuma depinde...ca putea motocicleta aia sa fi fost ceva scuter. Oricum nu am auzit sa fi ceva accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamcool26 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 deci am vorbit cu Dorian si am aflat varianta reala.e vorba de 2 tigani pe un scooter care o lovit un autobuz.cica momentan sufla amindoi si nu e stres.cam ata momentan.promit sa revin cu detalii picante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 cred ca de-a lungu In cate felii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 De aia am intrbat eu inainte sa spun exact ce mi-a zis defectu ala Eram sigur ca e dus cu cercu..in fine bine ca nu sa intamplat nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Azi am condus mobra prima oara de cand am cazut Multumesc maestre Cristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Azi am condus mobra prima oara de cand am cazut Multumesc maestre Cristy si...nici un tractor pe drum? Sau ai lasat-o pe Ondi acasa si nu ai avut cine sa-ti traga frana de mana ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 si...nici un tractor pe drum? Sau ai lasat-o pe Ondi acasa si nu ai avut cine sa-ti traga frana de mana ?? Mai Bogdi...vezi ca, Cristi era pasager....asa ca nu se pune nicicum problema de frana de mana. Si e adevarat ca pana la Suior nu a fost nici un tractor pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Mai Bogdi...vezi ca, Cristi era pasager....asa ca nu se pune nicicum problema de frana de mana. Si e adevarat ca pana la Suior nu a fost nici un tractor pe drum. Mnda....scoate-te scoate-te Ce-i zice acuma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) si...nici un tractor pe drum? Sau ai lasat-o pe Ondi acasa si nu ai avut cine sa-ti traga frana de mana ?? Deci "asta" cu frana de mana o fost penala Editat Octombrie 31, 2008 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Deci "asta" cu frana de mana o fost penala sa va fie rusine........pe acest forum se mai anunta si plecarile cu mobrele...nu numai discutiile de dupa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 La ora la care am mers noi s-au impartit demult pijamalele in baia sprie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 La ora la care am mers noi s-au impartit demult pijamalele in baia sprie Ce rai sunteti de buna dimineata. La ora aia oamenii normali dorm. Vasile.. ne-a fost frica sa te mai sunam la 9 seara.. ca poate statea dupa aia nevasta in baia sprie cu pusca asteptandu-ne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianachim90 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 ce faceti duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandykite Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Ce rai sunteti de buna dimineata. La ora aia oamenii normali dorm. Vasile.. ne-a fost frica sa te mai sunam la 9 seara.. ca poate statea dupa aia nevasta in baia sprie cu pusca asteptandu-ne. SE MAI IESE ANUL ASTA....??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate