DeeaCBR Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 SE MAI IESE ANUL ASTA....??????? Pai care cum vrea....ne mai gasim 3-4 nebuni care sa mai iesim. Trebuie doar sa ai curaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Pai care cum vrea....ne mai gasim 3-4 nebuni care sa mai iesim. Trebuie doar sa ai curaj. maine ce faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Ce rai sunteti de buna dimineata. La ora aia oamenii normali dorm. Vasile.. ne-a fost frica sa te mai sunam la 9 seara.. ca poate statea dupa aia nevasta in baia sprie cu pusca asteptandu-ne. da...intotdeauna se gaseste un motiv cand nu vrei ceva parca am mers si pe la 1 noaptea noi la motorit.......si nu tea asteptat nimeni cu pusca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 da...intotdeauna se gaseste un motiv cand nu vrei ceva parca am mers si pe la 1 noaptea noi la motorit.......si nu tea asteptat nimeni cu pusca Era si ea ocupata, a profitat de faptul ca esti plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) da...intotdeauna se gaseste un motiv cand nu vrei ceva parca am mers si pe la 1 noaptea noi la motorit.......si nu tea asteptat nimeni cu pusca Grupul poketbikeistilor, acrobatilor pe scuter si GeSeistilor bushitzi isi cer scuze si promit solemn sa te cheme la urmatoarele iesiri Editat Noiembrie 1, 2008 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamcool26 Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 ce faceti duminica? salut.am uitat sa iti iau ieri numarul de tel.asa ca daca iesim pe undeva o sa te anunt pe mess.dar dupa cum arata vremea,nu cred ca azi o sa fie ceva miscare.oricum,io merg sa imi fac pana.see u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Grupul poketbikeistilor, acrobatilor pe scuter si GeSeistilor bushitzi isi cer scuze si promit solemn sa te cheme la urmatoarele iesiri He he....bine zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Grupul poketbikeistilor, acrobatilor pe scuter si GeSeistilor bushitzi isi cer scuze si promit solemn sa te cheme la urmatoarele iesiri inainte sau dupa miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamcool26 Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 He he....bine zis. merci tu,eshti o bombonika. am iesit azi si pot spune ca e suuuuuupppppppeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alo....alo....alo.... ashtept provincia si poate altzi foshti motorishti......pushka sui cureaua lata....ce motorist eram odata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandykite Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 NICI AZI NU IESE NIMENI....???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 NICI AZI NU IESE NIMENI....???? a uitat lumea de motociclism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 a uitat lumea de motociclism Ei nah.....eu nu cred. Duminica am fost cativa pe gutinu...si am facut tura prin cavnic inapoi, cu oprire la locul accidentului lui Raul unde am aprins niste lumanari. Deci lumea nu a uitat de motociclism...poate doar tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Mai.......cand o fata si un baiat se "intzeapa" asa, se cicalesc unu' pe celalalt si alte hocus-pocusuri de astea......poate insemna un singur lucru......love is in the air P.S. : Bravo Arny boy.....ai cucerit-o pe cea mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rossi!! Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Mai.......cand o fata si un baiat se "intzeapa" asa, se cicalesc unu' pe celalalt si alte hocus-pocusuri de astea......poate insemna un singur lucru......love is in the air P.S. : Bravo Arny boy.....ai cucerit-o pe cea mai tare ) asta a fost buna vasile ahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Mai.......cand o fata si un baiat se "intzeapa" asa, se cicalesc unu' pe celalalt si alte hocus-pocusuri de astea......poate insemna un singur lucru......love is in the air P.S. : Bravo Arny boy.....ai cucerit-o pe cea mai tare Hmm...nu ai ajuns nicidecum la cea mai buna concluzie. Nu m-a cucerit. Si nici nu are cum...doar Cristi m-a cucerit.....deci...sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 sa incepem cu inceputu......vasile....nu te duce la loto ca nu iti ies numerele .....andreea nu am de gand sa te cuceresc deci schimbati subiectu.....chiar daca is cuceritor PS: oricum is ocupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandykite Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Ei nah.....eu nu cred. Duminica am fost cativa pe gutinu...si am facut tura prin cavnic inapoi, cu oprire la locul accidentului lui Raul unde am aprins niste lumanari. Deci lumea nu a uitat de motociclism...poate doar tu. PACAT ca nu se mai anunta iesirile pe forum as fi iesit si eu Ei nah.....eu nu cred. Duminica am fost cativa pe gutinu...si am facut tura prin cavnic inapoi, cu oprire la locul accidentului lui Raul unde am aprins niste lumanari. Deci lumea nu a uitat de motociclism...poate doar tu. PACAT ca nu se mai anunta iesirile pe forum as fi iesit si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 sa incepem cu inceputu......vasile....nu te duce la loto ca nu iti ies numerele .....andreea nu am de gand sa te cuceresc deci schimbati subiectu.....chiar daca is cuceritor PS: oricum is ocupat Imi pare rau...si daca ai vrea sa ma cuceresti....n-as putea sa beau atata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 PACAT ca nu se mai anunta iesirile pe forum as fi iesit si eu Salut. Nu s-a prea iesit in ultima vreme, cu toate ca vremea a fost frumoasa. Cand iesim te anunt eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandykite Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Salut. Nu s-a prea iesit in ultima vreme, cu toate ca vremea a fost frumoasa. Cand iesim te anunt eu. OK MERSI !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 DAR SE MAI IESE?????ANUL ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Salut. Nu s-a prea iesit in ultima vreme, cu toate ca vremea a fost frumoasa. Cand iesim te anunt eu. si pe mine bre ....forum/mess/mesaj/ telefon...ca abia am umblat cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 sal ceva iesiri.....zilele astea........ de vanzare gsx 750...detalii aici-http://www.bestauto.ro/Default.aspx?Action=DetailView&Ad=773400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 sal ceva iesiri.....zilele astea........ de vanzare gsx 750...detalii aici-http://www.bestauto.ro/Default.aspx?Action=DetailView&Ad=773400 bafta la vanzare,.....ce iti cumperi?:> si dc il vinzi? :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_misu Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 domnilor la 1.30 eu urc pe gutin care vrea sa vina la 1.30 la barbarosa, stau pana la 2. Numai bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate