Buggy12000 Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Site-ul arata din ce in ce mai bine. Vizitati www.spiderbikers.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 fain site-u....macar am aflat IDu lui doini, ca u nu al vrut sa mi-l dai :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 fain site-u....macar am aflat IDu lui doini, ca u nu al vrut sa mi-l dai :laugh: Nu crezi ca e cam mare pentru tine? Vezi ca fata o data se enerveaza s te baga in buzunar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Nu crezi ca e cam mare pentru tine? Vezi ca fata o data se enerveaza s te baga in buzunar. Acuma sa-i mai zici, ca nu exista Mos Craciun si I-ai distrus toate visele copilariei. Ce rea esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Nu crezi ca e cam mare pentru tine? Vezi ca fata o data se enerveaza s te baga in buzunar. o stiu de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 o stiu de mult Bine bine...tu o stii.....dar ea te stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Bine bine...tu o stii.....dar ea te stie? si ea ma stie, stai linistita:)).....dar azi cu motoru dc nu te-ai oprit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Andreea nu ai nimic sa le zici celor de pe forum??? Sau mai bine zis sa le areti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Andreea nu ai nimic sa le zici celor de pe forum??? Sau mai bine zis sa le areti.... Cine ii deeacbr? Nu are nimic la avatar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Cine ii deeacbr? Nu are nimic la avatar. Nush...acolo scrie cu rosu ca ii membra...cica ceva fata, apoi nush daca nu-si pune poza nu o recunosc. Oricum nashpa sa ai 18 ani (atata am inteles ca are) si sa aiba o cbr-ica de un detz si un sfert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Nush...acolo scrie cu rosu ca ii membra...cica ceva fata, apoi nush daca nu-si pune poza nu o recunosc. Oricum nashpa sa ai 18 ani (atata am inteles ca are) si sa aiba o cbr-ica de un detz si un sfert da..............e naspa..........problema e ca are si ceva mai mare...................dar nu are 18 ani ...inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 da..............e naspa..........problema e ca are si ceva mai mare...................dar nu are 18 ani ...inca hehe eu stiu dar vad ca ea nu zice...tine secret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 hehe eu stiu dar vad ca ea nu zice...tine secret Da si ce ? Bobo cred ca tzi ciuda, lasa fata in pace... se vede ca suntem in minoritate dar speram ca nu pentru mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) Nu tin secret nimic....doar ca zilele astea am fost prea happy ca sa am timp si de altceva de aceea nu am intrat pe forum. Am dat si eu de mancare la cbr-ica...si nu stiu cum.....dar atata s-a ingrasat pana s-a transformat in RR de 600. Poze pun mai tarziu putin..ca nu stiu de ce nu pot pune acuma. Editat Februarie 3, 2009 de DeeaCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Nu tin secret nimic....doar ca zilele astea am fost prea happy ca sa am timp si de altceva de aceea nu am intrat pe forum. Am dat si eu de mancare la cbr-ica...si nu stiu cum.....dar atata s-a ingrasat pana s-a transformat in RR de 600. Poze pun mai tarziu putin..ca nu stiu de ce nu pot pune acuma. RR ??? daca e pe bune....atunci sa o stapanesti sanatoasa,sa ai grija de ea ,sigur ea o sa aiba de tine. Ce marfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 RR ??? daca e pe bune....atunci sa o stapanesti sanatoasa,sa ai grija de ea ,sigur ea o sa aiba de tine.Ce marfa Mersik mult..e pe bune. Dar nu stiu de ce nu apare optiunea ca sa pot pune poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Mersik mult..e pe bune. Dar nu stiu de ce nu apare optiunea ca sa pot pune poze. Apoi...daca aveai ceva Suzuki poza ti se atasa automat Asta e...tu ai vrut Honda, deja incepi sa simti ce inseamna sa fi proprietarul unei Honde. Mitza poate sa-ti explice mai multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Apoi...daca aveai ceva Suzuki poza ti se atasa automat Asta e...tu ai vrut Honda, deja incepi sa simti ce inseamna sa fi proprietarul unei Honde. Mitza poate sa-ti explice mai multe... Dupa honda sa te uiti pe strada nu in poze. Sa-l stapanesti sanatoasa, andreea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Dupa honda sa te uiti pe strada nu in poze. Sa-l stapanesti sanatoasa, andreea Mersi mult mitza..... Bobo...nu ai de unde sa stii cum e sa fi posesor de Honda.....daca nu ai avut niciodata. Si nu uita....Orice Suzuki e un Kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Mersik mult..e pe bune. Dar nu stiu de ce nu apare optiunea ca sa pot pune poze. Abia astept sa vad pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) imi dati o adresa la cineva care repara comuniste, ieftin?.....ii vorba de MZ TS 250:> Editat Februarie 4, 2009 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 imi dati o adresa la cineva care repara comuniste, ieftin?.....ii vorba de MZ TS 250:> Piesele de MZ sunt scumpe asa ca reparatie ieftina mai greu. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 amu noh:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Dat fiind ca v-am promis poze...am gasit o solutie cum sa le vedeti. Poze aici : http://picasaweb.google.com/DeeaCBR/NouaJu...261093916143474 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Dat fiind ca v-am promis poze...am gasit o solutie cum sa le vedeti. Poze aici : http://picasaweb.google.com/DeeaCBR/NouaJu...261093916143474 deci ti-ai luat pana la urma! felicitari si sa o folosesti sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate