Luc_zxr Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Am facut si eu azi niste poze cu telefonul la motoreta noua din dotare, dupa ce am schimbat uleiul, toba, si suportul de numar . M-am si dat un pic cu ea, primele impresii ar fi ca: 1. Trage de rupe . 2. Mi se pare manevrabila. 3. Sa nu mai accelerez in a-1-a in stilul brutal in care o faceam pe zxr 400 , sau daca o fac sa nu ma speriu ca boul si s-o tin sus (ma rog, la capitolu' asta am de invatat inca ) . 4. Trebuie sa o tratez ca si cum ar fi prima motocicleta, oricum am senzatia ca o sa ne intelegem . 5. Akrapovic-ul suna bestial de tot si in plus trage frumos si constant din turatii mici. 6. Sint curios tare cum e peste 11000, da' mai astept citeva zile sa fie un picut mai cald . 7. Inca nu m-am hotarit daca sa indoi numarul sau sa lipesc ceva autocolant mare cu RO sau EU pe el, astept sugestii P.S. Astept sa testez 636-le rosu si sa fac comparatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Urata cu spume fara geaca Icon Legion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 Urata cu spume fara geaca Icon Legion. Stai fah sa fac rost de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Frumos frumos , sa stanpesti Suza sanatos si sa ai multi km fara incidente PS sticker cu kissfm pe numar Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 Frumos frumos , sa stanpesti Suza sanatos si sa ai multi km fara incidente Mersi mult PS sticker cu kissfm pe numar Bafta ! mi-ai dat o idee tare, ma apuc sa caut sticker de ala cu Maggi de care vedeam intr-o vreme pe toate geamurile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!!! Multumesc mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 (editat) TRADATORULE! Tot e bine ca e rosie Lasand gluma la o parte, e superba. Sper sa facem cat mai multe drumuri impreuna, mai ales ca si Ghostu si-a luat R1 Acum am venit de la o tura pe ploaie si sunt bocna P.S. Astept sa testez 636-le rosu si sa fac comparatie Ahaaaaa....acu' vrei sa te dai cu kawa, da? Editat Martie 2, 2007 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 Mersi fain . Rosie va fi doar sezonu asta , la iarna o fac ori negru mat, ori negru/galben, ori..Rizla, plm, nush, nu m-am hotarit . Cred ca ne dam noi uichendu viitor ca acu' nu prea tine vremea cu noi, si aici ploo. Macar poti sa te rupi cu sora din dotare prin cluburi . P.S. M-as fi dat un pic cu Kawa ca nah...stau mai comod pe ea, e mai touring asa (joking ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!!! Ia zi asta e fosta ta mobra sau ma insel eu... Pt posesor: Felicitari si ai grija cu ea pana "o inveti" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 Nu te inseli, de la el am luat-o . Multumesc pt urare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 S-o folosesti sanatos si cu spor! Si pune niste poze mai ca lumea sa-i vedem tanga mai bine. P.S. pozele is facute in Iosia in spate la piata? P.p.s. Muta=te in Tm ca aici ploua 2 saptamani pe an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 faina e.sa o stapanesti sanatos nu era parcata in toamna in fata la politie la parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 S-o folosesti sanatos si cu spor! Si pune niste poze mai ca lumea sa-i vedem tanga mai bine. P.S. pozele is facute in Iosia in spate la piata? P.p.s. Muta=te in Tm ca aici ploua 2 saptamani pe an Mersi mult . O sa fac si poze mai ca lumea, da' tre sa cer un aparat imprumut pt asta . P.S. Nu sint facute in Iosia, ci la service-ul unde merg eu, prin zona pe unde iesi din oras pe calea Aradului. faina e.sa o stapanesti sanatos nu era parcata in toamna in fata la politie la parc? Multumesc . Nu, nu e aia, nu am luat-o din Oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 sa o stapanesti sanatos si sa n-ai de reparat la ea nici macar o secunda! da un semnal cand treci pe la TM sa-ti vad mobra mai de aproape! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 sa o stapanesti sanatos si sa n-ai de reparat la ea nici macar o secunda! Multumesc mult da un semnal cand treci pe la TM sa-ti vad mobra mai de aproape! In regula, oricum as vrea sa vin pt un weekend la TM, astept doar sa isi intre primavara in drepturi asa cum trebuie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Mersi fain . Rosie va fi doar sezonu asta , la iarna o fac ori negru mat, ori negru/galben, ori..Rizla, plm, nush, nu m-am hotarit . Cred ca ne dam noi uichendu viitor ca acu' nu prea tine vremea cu noi, si aici ploo. Macar poti sa te rupi cu sora din dotare prin cluburi :jump: . P.S. M-as fi dat un pic cu Kawa ca nah...stau mai comod pe ea, e mai touring asa (joking ) Bueeey..negru mat o sa fie ZX10-le , plagiatorule ! M-am rupt ...dar si de plimbat m-am plimbat si ieri si azi. Am facut enduro cu ea Touring, ai? Hmpf..las ca ai sa vezi ce bine o sa fie cand te dor incheieturile ca dracu dupa o tura de 10 km..asta nu e ca , "comunista" ce ai avut-o inainte I-auzi la el...touring....beneeeee...te astept pe shushea la vara sa vezi ce touring iti dau eu tie!! Multumesc mult In regula, oricum as vrea sa vin pt un weekend la TM, astept doar sa isi intre primavara in drepturi asa cum trebuie . Kristake, vrea sa vina prin Tm pt ca i-am povestit eu/aratat poze cu colegele mele de la faculta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 Bueeey..negru mat o sa fie ZX10-le , plagiatorule ! Enerveaza-ma numa', ca o imbrac toata in carbon, sa vad ce mai zici atunci M-am rupt ...dar si de plimbat m-am plimbat si ieri si azi. Am facut enduro cu ea Si eu m-am dat un pic pina a inceput sa ploua, dupa care m-am retras in casa ca un adevarat pensionar . Ideea cu datul suportului de numar jos n-a fost stralucita, ca sint plin de noroi pe spate . Da' plm, nu conteaza, frumusetea cere sacrificii . Touring, ai? Hmpf..las ca ai sa vezi ce bine o sa fie cand te dor incheieturile ca dracu dupa o tura de 10 km..asta nu e ca , "comunista" ce ai avut-o inainte I-auzi la el...touring....beneeeee...te astept pe shushea la vara sa vezi ce touring iti dau eu tie!! Comunista, da ? ZXR 400 rulz . Si daca vrei sa-mi dai ceaiu' pe sosea da jos suportu ala de numar in stil ciopar ca ala iti da minus 50 de cai la roata . Damn it, woman, mai lipseste sa-ti pui si furca fata de aia de 10 metri, care sa ia viraju cu 20 de minute inaintea ta : )) . e, vrea sa vina prin Tm pt ca i-am povestit eu/aratat poze cu colegele mele de la faculta :drool: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Enerveaza-ma numa', ca o imbrac toata in carbon, sa vad ce mai zici atunci Ma oftic, ce drac sa mai zic Si eu m-am dat un pic pina a inceput sa ploua, dupa care m-am retras in casa ca un adevarat pensionar . Ideea cu datul suportului de numar jos n-a fost stralucita, ca sint plin de noroi pe spate . Da' plm, nu conteaza, frumusetea cere sacrificii . Ti-am zis eu ca esti ca un pensionar...nu m-ai crezut Comunista, da ? ZXR 400 rulz . Si daca vrei sa-mi dai ceaiu' pe sosea da jos suportu ala de numar in stil ciopar ca ala iti da minus 50 de cai la roata . Damn it, woman, mai lipseste sa-ti pui si furca fata de aia de 10 metri, care sa ia viraju cu 20 de minute inaintea ta : )) . :drool: Suport' ala face toti banii ..plus ca n-am unde altundeva sa-l pun O sa pun furca de la Simson sa vezi atunci distractie pe turbo zone, ca pe curbe mai rar P.S.: Oricum iti iei ceaiul...capritza rulz...suzeta sucks....si vacutza sucks.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 Ti-am zis eu ca esti ca un pensionar...nu m-ai crezut Stiu, unde mai pui ca sint si batrin, merg si incet, sint terminat, ce mai . Btw, cind vin vezi ca le mint pe colegele tale ca am 23 de ani, sa nu ma dai de gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Stiu, unde mai pui ca sint si batrin, merg si incet, sint terminat, ce mai . Btw, cind vin vezi ca le mint pe colegele tale ca am 23 de ani, sa nu ma dai de gol Ce dai sa nu te spun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 Ce dai sa nu te spun? Nu schimb a doua, sa ti se para si tie ca trage Kawa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Nu schimb a doua, sa ti se para si tie ca trage Kawa . F***-te canguru' si statu' roman!! Christoaseeeeeeee! Dai un sandwich d-ala bun de-acolo de la voi din Oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 F***-te canguru' si statu' roman!! Christoaseeeeeeee! Dai un sandwich d-ala bun de-acolo de la voi din Oradea S-a facut, te corup cu mincare . Daca vrei si suc vii cu minim 3 colege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 S-a facut, te corup cu mincare . Daca vrei si suc vii cu minim 3 colege Deal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate