AmbRO Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 (editat) Tocmai am achizitionat un KTM 400 EXC din 2006 si stiu ca sunt multe persoane care detin asa ceva (sau similar - KTM exc 4t). Daca puteti sa postati niste sfaturi vis a vis de mecanica motocicletei (schimb ulei, filtru, consumabile etc.), probleme avute, va rog sa postati fara jena . Daca exista un alt topic cu subiectul asta, scuze. Astept link-ul. Editat Martie 4, 2007 de AmbRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmbRO Postat Martie 4, 2007 Autor Share Postat Martie 4, 2007 Am manual in limba engleza, am studiat tot ce e pe-acolo, dar sunt sigur ca sunt multe chichite care nu sunt prezentate in chip de reclama. Din ce imi spun amicii, e mult de mesterit la un ktm (nu ca nu mi-ar place), dar m-am gandit ca sunt anumite lucruri pe care ar trebui sa le stiu sau sa le evit. @Petrica: Felicitari pt. motor, si succes la viitoatrea achizitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Cred ca aveam eu un manual in format electronic. Trebuie sa ma uit pe-acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Cred ca aveam eu un manual in format electronic. Trebuie sa ma uit pe-acasa. Daca il gasesti, si eu sunt interesat de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmbRO Postat Martie 7, 2007 Autor Share Postat Martie 7, 2007 (editat) In format electronic am si eu, si mi-a ajuns si in format pe hartie. daca vreti formatul electronic, il gasiti gratuit pe ktm.com. luni am dat prima tura cu ktm-ul. E p.zd.s rau de tot. nici nu se compara cu bmw-ul, nici macar la drumuri forestiere. e belea. ma bucur ca am facut alegerea asta. ne vedem pe coclauri. pa Editat Martie 7, 2007 de AmbRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 atunci da-i-l tu si lui Edi te rog. Eu am cam ratacit CD-urile si nu am timp sa fac ordine prin ele. despre intretinere gasiti f multe pareri avizate pe www.ktmtalk.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate