Sari la conținut

AmbRO

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.sibiel.ro
  • Yahoo
    alin_ambro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Motocicleta
    200 exc
  • Club
    Babii-Bike

AmbRO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!! ;)

  2. Are si fiul meu un PW 80. Vezi ca pe evacuare la iesirea din motor are un limitator de putere (o saiba). Verifica daca e scoasa, pt ca s-ar putea sa fie de acolo acea limitare din prima treapta. Si nu o lasa fara echipament fiindca e periculos.
  3. AmbRO

    SUZUKI DR 350

    Am de vanzare un rezervor de plastic de la acerbis pt. dr 350 de 16 litri. E nou noutz, in tzipla. Trimit gratuit oriunde in tara. Pret 1100 lei. Mesaj completat 0731373503
  4. Tot mai am saua lowseat pentru dakar (coboara inaltimea seii cu 7 cm). Daca e cineva interesat 500 ron.
  5. Am eu un DAKAR de vanzare. Da pe link http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...2000-36970.html . In plus am si sa originala varianta extra low, daca ti-e frica sa nu fie prea inalt.
  6. vand sa "low seat" pentru F 650 GS Dakar in ambalaj original. am vazut ca era cineva interesat pe forum. pret fix 500 ron. 0740 304003 sibiu.
  7. uite aici un topic unde s-a mai discutat /index.php?showtopic=78239
  8. Daca vrei sa-l folosesti la enduro, nu prea e indicat. Eu mi-am cumparat unul pentru ceea ce vrei si tu, iar acum l-am scos la vanzare. Motocicleta e super manevrabila si super comoda dar pe asfalt. pentru enduro e mul prea grea, eventual pe un drum de tara sa-ti prinda bine. In oras cand dai de gropi e super buna. Eu zic sa te mai gandesti, sau daca ai posibilitatea sa faci o tura off road cu una. succes.
  9. Asta e efectul lipsei concurentei pe un anumit sector
  10. In format electronic am si eu, si mi-a ajuns si in format pe hartie. daca vreti formatul electronic, il gasiti gratuit pe ktm.com. luni am dat prima tura cu ktm-ul. E p.zd.s rau de tot. nici nu se compara cu bmw-ul, nici macar la drumuri forestiere. e belea. ma bucur ca am facut alegerea asta. ne vedem pe coclauri. pa
  11. Am manual in limba engleza, am studiat tot ce e pe-acolo, dar sunt sigur ca sunt multe chichite care nu sunt prezentate in chip de reclama. Din ce imi spun amicii, e mult de mesterit la un ktm (nu ca nu mi-ar place), dar m-am gandit ca sunt anumite lucruri pe care ar trebui sa le stiu sau sa le evit. @Petrica: Felicitari pt. motor, si succes la viitoatrea achizitie.
  12. Tocmai am achizitionat un KTM 400 EXC din 2006 si stiu ca sunt multe persoane care detin asa ceva (sau similar - KTM exc 4t). Daca puteti sa postati niste sfaturi vis a vis de mecanica motocicletei (schimb ulei, filtru, consumabile etc.), probleme avute, va rog sa postati fara jena . Daca exista un alt topic cu subiectul asta, scuze. Astept link-ul.
  13. Daca cumva te gandesti la un BMW Dakar, am eu unul de vanzare impecabil cu putini km. @Petrica: sa nu-mi spui ca ti-ai vandut KTM-ul??? Eu tocmai mi-am cumparat unul.
  14. Poti sa iei in considerare si KTM 400 EXC. Este in 4t, usoara,manevrabila, are electrostarter. Pretul este accesibil iar piese gasesti la orice colt. @belbody: vezi ca omul a spus ca e mai PUTIN obositor.
  15. VAND BMW F650 GS DAKAR, AN 2000, 7600 KM, MANERE INCALZITE, ADUSA IN ROMANIA IN IANUARIE 2007, CUMPARATA DE LA HANDLER BMW (CU CARTE TEHNICA REVIZII ETC.), NERULATA IN ROMANIA, STARE EXCELENTA, CAUCIUC NOU PE SPATE, INMATRICULATA, PRET 5200 EURO.
×
×
  • Creează nouă...