Sari la conținut

AmbRO

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AmbRO

  1. Are si fiul meu un PW 80. Vezi ca pe evacuare la iesirea din motor are un limitator de putere (o saiba). Verifica daca e scoasa, pt ca s-ar putea sa fie de acolo acea limitare din prima treapta. Si nu o lasa fara echipament fiindca e periculos.
  2. AmbRO

    SUZUKI DR 350

    Am de vanzare un rezervor de plastic de la acerbis pt. dr 350 de 16 litri. E nou noutz, in tzipla. Trimit gratuit oriunde in tara. Pret 1100 lei. Mesaj completat 0731373503
  3. Tot mai am saua lowseat pentru dakar (coboara inaltimea seii cu 7 cm). Daca e cineva interesat 500 ron.
  4. Am eu un DAKAR de vanzare. Da pe link http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...2000-36970.html . In plus am si sa originala varianta extra low, daca ti-e frica sa nu fie prea inalt.
  5. vand sa "low seat" pentru F 650 GS Dakar in ambalaj original. am vazut ca era cineva interesat pe forum. pret fix 500 ron. 0740 304003 sibiu.
  6. uite aici un topic unde s-a mai discutat /index.php?showtopic=78239
  7. Daca vrei sa-l folosesti la enduro, nu prea e indicat. Eu mi-am cumparat unul pentru ceea ce vrei si tu, iar acum l-am scos la vanzare. Motocicleta e super manevrabila si super comoda dar pe asfalt. pentru enduro e mul prea grea, eventual pe un drum de tara sa-ti prinda bine. In oras cand dai de gropi e super buna. Eu zic sa te mai gandesti, sau daca ai posibilitatea sa faci o tura off road cu una. succes.
  8. Asta e efectul lipsei concurentei pe un anumit sector
  9. In format electronic am si eu, si mi-a ajuns si in format pe hartie. daca vreti formatul electronic, il gasiti gratuit pe ktm.com. luni am dat prima tura cu ktm-ul. E p.zd.s rau de tot. nici nu se compara cu bmw-ul, nici macar la drumuri forestiere. e belea. ma bucur ca am facut alegerea asta. ne vedem pe coclauri. pa
  10. Am manual in limba engleza, am studiat tot ce e pe-acolo, dar sunt sigur ca sunt multe chichite care nu sunt prezentate in chip de reclama. Din ce imi spun amicii, e mult de mesterit la un ktm (nu ca nu mi-ar place), dar m-am gandit ca sunt anumite lucruri pe care ar trebui sa le stiu sau sa le evit. @Petrica: Felicitari pt. motor, si succes la viitoatrea achizitie.
  11. Tocmai am achizitionat un KTM 400 EXC din 2006 si stiu ca sunt multe persoane care detin asa ceva (sau similar - KTM exc 4t). Daca puteti sa postati niste sfaturi vis a vis de mecanica motocicletei (schimb ulei, filtru, consumabile etc.), probleme avute, va rog sa postati fara jena . Daca exista un alt topic cu subiectul asta, scuze. Astept link-ul.
  12. Daca cumva te gandesti la un BMW Dakar, am eu unul de vanzare impecabil cu putini km. @Petrica: sa nu-mi spui ca ti-ai vandut KTM-ul??? Eu tocmai mi-am cumparat unul.
  13. Poti sa iei in considerare si KTM 400 EXC. Este in 4t, usoara,manevrabila, are electrostarter. Pretul este accesibil iar piese gasesti la orice colt. @belbody: vezi ca omul a spus ca e mai PUTIN obositor.
  14. VAND BMW F650 GS DAKAR, AN 2000, 7600 KM, MANERE INCALZITE, ADUSA IN ROMANIA IN IANUARIE 2007, CUMPARATA DE LA HANDLER BMW (CU CARTE TEHNICA REVIZII ETC.), NERULATA IN ROMANIA, STARE EXCELENTA, CAUCIUC NOU PE SPATE, INMATRICULATA, PRET 5200 EURO.
  15. AmbRO

    Bmw F650 Dakar

    Am gasit-o pe net, am gasit firma de transport, mi-a luat 400 euro pt. transport. mi-a adus-o intr-un camion (ancorata bine). Saptamana asta sunt programat la RAR. Am inteles ca se platesc doar taxele uzuale (numere, identificare etc). Motorul merge super, foarte manevrabil, se descurca bine si in teren accidentat (soft enduro). Trebuie sa-i cumpar cauciuc spate (asta se intampla cand nu esti tu la ridicarea motorului; sasu mi-a promis si o anvelopa noua, dar a "uitat" sa mi-o puna pe camion). Initial am vrut sa-l vand, considerand ca e prea inalta si prea grea pentru mine, dar dupa ce am facut o tura pe ea, am vazut ca mi se potriveste ca o manusa (e greu pana o incaleci ) Era sa uit: mi-a tras-o germanu de doua ori (se intampla si la ei nu numai la noi) - in anunt scria ca e cu ABS - iar ABS-ul s-a evaporat pana la SIbiu.
  16. Trebuie sa deschis un topic cu "FIZICUL MEU", va vad ca are priza la public . Glumesc. Problema e ca 2T e mult mai vilent decat 4T (cel putin asa am auzit). Mi s-a ivit ocazia sa iau un GasGas in 2T de 200 la un pret super bun (nou), iar acum m-ati pus serios pe ganduri . Cred ca o sa treaca ceva pa pe Cibin pana o sa ies eu pe drumurile publice cu BMW-ul (mai ales la dezastrul de trafic care se afla la ora asta in Sibiu). Si nu stiu cat ma tin buzunarele pt. 2 distractii (ca sa n-o mai pun la socoteala si pe aia pe 4 roti)
  17. Aveti dreptate, dar 250 exc (4t) are aceeasi greutate ca 400 exc. intrebarea e care te solicita mai mult (daca te solicita unul mai mult decat celalalt)? off topic: nu ma gandeam ca o sa primesc atatea raspunsuri pe acest topic, mai ales ca a si fost mutat . Probabil ca titlul e de vina Oricum va multumesc pt. raspunsuri si interes . dau o bere dupa prima tura cu KTM-ul (care-o fi el ) Poti sa-mi dai mai multe detalii?
  18. Apropos de fizic: are vreo importanta ca am 1.75m si 66 kg???
  19. Multumesc pentru sfaturi. M-am hotarat clar la 4 timpi. Acum insa am o alta dilema: multi dintre prietenii mei motociclisti spun ca ar fi mai oportun pentru mine (incepator fiind) modelul 400exc decat 250 exc racing (250 exc f), cel dintai fiind mai maleabil, mai putin nervos, cu un cuplu mai mare la turatii mici. Ce ma sfatuiti?
  20. M-am hotarat la un KTM de 250. Sunt incepator. Deci ce ar fi mai indicat: 250 exc (2T) sau 250 exc racing (4T)?
  21. @TRO5 cum facem sa imi dai si mie manualul la dakar. il ai cumva in format electronic? yahoo id: alin_ambro, 0740/304003 mersi
  22. are cineva un manual in engleza pentru f650 (eventual dakar ), ca la germana inafara de danke nu prea stiu mare lucru.
  23. AmbRO

    Bmw F650 Dakar

    Astazi am platit avansul pentru Dakar. model 2000, 7600 km, abs, manere incalzite, pneu spate de rezerva, 4300 euro. nu stiu inca ce ma mai costa adusul (din germania) si restul taxelor, dar o sa va spun.
×
×
  • Creează nouă...