mocanupompiliu Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 salut am faut azi o mica plimbare buc cons,v veche,varna ,ruse,buc plecare 5\20 sosire acasa ora 14 vremea cam capricioasa si casca care ma disperat aburinduse restul ok Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Ce tare esti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanupompiliu Postat Martie 4, 2007 Autor Share Postat Martie 4, 2007 Ce tare esti!!! salut nu sint cum zici de loc sint din galati simi place dobrogea poate we urmator vin cu baieti am vrut acum un we in urma sa facem o plimbare in dobrogea dar vremea nu nea lasat sigur iarna a plecat asa ca putem zburda sa auzim numai de bine Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 pai tu ai facut o adevarata cursa de anduranta! respect! ar fi misto sa povestesti in amanunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Cati km? Timp de alimentare? De desmortire? Radare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanupompiliu Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 Cati km? Timp de alimentare? De desmortire? Radare? salutare dom profesor km 750 plecat din buc 5\20 vreme urita casca care ma disperat aburinduse vizorul am alimentat odata o ora pauza fara radare cred ca bulg nau asa ceva drum intins am fost singur nu cred ca erau amatori era mai frumos in grup poate altadata la ora 14 eram acasa pe curind o iesire impreuna ce spuneti acum stiu ca ma pot incadra in timp pentru malmedy mie dor diun maraton de cursa lunga pe curind si numai bine Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 misto desfasurator, zici ca citesti o telegrama. dar am inteles ca o fast ca lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanupompiliu Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 misto desfasurator, zici ca citesti o telegrama. dar am inteles ca o fast ca lumea salutare cinstit mie greu a scrie cu tastatura asta e scuze tiai recuperat carnetul numai bine Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate