pika Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Daca am un scuter de 125 cc inmatriculat pot sa merg cu el pe orice drum (national,european, autostrada)? Esti vreo restrictie pentru scutere? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Daca am un scuter de 125 cc inmatriculat pot sa merg cu el pe orice drum (national,european, autostrada)? Esti vreo restrictie pentru scutere? Multumesc doar sa ai permis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almid Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 doar sa ai permis... cu cele de 50cmc nu poti merge pe autostrada dar cu 125....IT"S A FREE WORLD !!! cum zicea amicul... iti trebuie doar un pic de permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 aaaa daaaa vorba ai ce mai e un permis:) la librarie:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pika Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 multumesc pentru raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Se pare ca mai trebuie sa citesxc putin legislatia. Sa inteleg ca nu am voie cu un scuter de 50 cmc pe autostrada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Se pare ca mai trebuie sa citesxc putin legislatia. Sa inteleg ca nu am voie cu un scuter de 50 cmc pe autostrada? daca e omologat ca MOPED , nu ... cica..eu oricum o sa ma duc la OVK cu scooteru ...pe bucuresti pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 (editat) Se pare ca mai trebuie sa citesc putin legislatia. Sa inteleg ca nu am voie cu un scuter de 50 cmc pe autostrada? Editat Martie 10, 2007 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Nu, n-ai voie. Orice vehicul care prin construcție nu poate depăÂşi 45km\h nu poate intra pe autostradă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pika Postat Martie 11, 2007 Autor Share Postat Martie 11, 2007 acum ca am lamurit asta as vrea sa mai aflu un lucru. cu cat sunt mai aproape de a incepe scoala ma gandesc mai tare la lucruri ca: daca nu o sa iau din prima, daca o sa-mi dau seama ca nu pot conduce.nu stiu ce sa mai zic.cati dintre voi au avut gandurile astea?eu cred ca sunt normale pana acum nu am mers decat pe moped. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 cu cat sunt mai aproape de a incepe scoala ma gandesc mai tare la lucruri ca: daca nu o sa iau din prima, Daca nu inveti, sigur nu il iei ! citeste cel putin odata codul rutier... de la cap la coada. si cand citesti, sa iti fie mintea la ce citesti nu la alte treburi. Si cand te inscri la scoala, intreaba cand se fac orele de legislatie; sa nu pierzi nici o ora deasta, ca acolo inveti cel mai mult. PS. Astea-s sfaturile care mi le-a dat mie instructorul. PPS. Si eu fac acum scoala. Fac Profesionistii... cat. A B C E daca o sa-mi dau seama ca nu pot conduce cum adica ? tre sa fi retardat ca sa nu poti conduce... asta se invata. daca vrei, poti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 (editat) tre sa fi retardat ca sa nu poti conduce... asta se invata. daca vrei, poti Chiar crezi ca trebuie sa fi retardat ca sa nu poti sa conduci? Iti spun eu ca nu. Satul de condus autovehicule prin Bucuresti (daca vrei te invit aici sa vezi cum e traficul) m-am reprofilat de 2 ani pe scuter. Efectiv am cedat nervos, nu am rabdare sa mai conduc masina, nu ma mai pot concentra, imi vine sa ma dau jos si sa las masina in mijlocul intersectiei. In plus am avut doua accidente, moment in care am spus PANA AICI! Urmari: 1) Nu mai conduc nimic mai lat si mai lung decat MOTO 2) Sunt mult mai relaxat 3) Pot sa-mi impart/folosesc timpul mult mai bine (cu masina fac pana la serviciu 80-90 min. , cu scuterul 20-25 min.) Daca vrei, poate ne vedem candva pe meleagurile patriei, asta ca sa vezi ca nu sunt retardat;) Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Cunosc prea putine persoane care inainte de examen sa nu se fi gandit ca exista posibilitatea sa pice examenul! Parerea mea este ca sunt niste ganduri normale, dar ca depinde de fiecare din noi daca reusim, sau nu, sa trecem peste ele! Niciodata nu ajungi sa pretuiesti mai mult VIATA, decat atunci cand esti la un pas de MOARTE! Editat Martie 12, 2007 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Chiar crezi ca trebuie sa fi retardat ca sa nu poti sa conduci? Iti spun eu ca nu. Satul de condus autovehicule prin Bucuresti (daca vrei te invit aici sa vezi cum e traficul) m-am reprofilat de 2 ani pe scuter. Efectiv am cedat nervos, nu am rabdare sa mai conduc masina, nu ma mai pot concentra, imi vine sa ma dau jos si sa las masina in mijlocul intersectiei. In plus am avut doua accidente, moment in care am spus PANA AICI! Urmari: 1) Nu mai conduc nimic mai lat si mai lung decat MOTO 2) Sunt mult mai relaxat 3) Pot sa-mi impart/folosesc timpul mult mai bine (cu masina fac pana la serviciu 80-90 min. , cu scuterul 20-25 min.) Daca vrei, poate ne vedem candva pe meleagurile patriei, asta ca sa vezi ca nu sunt retardat;) Aici ii alta treaba... nu conduci masina sau altceva "mai lat si mai lung decat MOTO" pt ca nu vrei, nu pt ca nu poti. Daca ai fi in alt oras cu soferi care se respecta cat de cat (majoritatea oraselor mai mici... bistrita deasta ii nu-i numa de 20 de ori mai mic decat draga noastra capitala ) ai conduce si masini... adica ai putea conduce. Ca nu vrei, ii alta treaba PS. si mie mi-ar place sa ne intalnim, nu pt a vedea ca nu esti retardat, ca daca erai, nu putea sa scri ce ai scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pika Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 ai dreptate alias gandurile astea si eu le consider normale.a pus aceasta problema in ideea de a primi niste raspunsuri din care eu sa-mi pot face o parere despre cum va fi scoala sau examenul. multumesc pentru raspunsuri. alias cand ai trecut de la masina la scuter, ce scuter ti-ai ales? cred ca problema asta imi da mai multe batai de cap.nu stiu ce sa-mi aleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 daca e omologat ca MOPED , nu ... cica..eu oricum o sa ma duc la OVK cu scooteru ...pe bucuresti pitesti Daca ai nevoie de cineva sa iti tina de urat merg si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pika Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 daca e omologat ca MOPED , nu ... cica..eu oricum o sa ma duc la OVK cu scooteru ...pe bucuresti pitesti ce e ovk? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Eu sunt OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 ce e ovk? Eu sunt OVK Asta-i tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate