tzaca Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 fostul proprietar a scos sitele din tobe si nu le mai are ... zgomotul nu ma supara dar o sa supere politia si ma lasa fara talon....ce pot sa fac .....are cineva site sau o schitza cum arata poate le fac .... sau tobe.....va multzumesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Vezi AICI cum se scot sitele. Sper sa iti fie de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaca Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 (editat) Vezi AICI cum se scot sitele. Sper sa iti fie de ajutor. asta inseamna ca nu mai am alta posibilitate decat tobe noi...... .....poate mai are cineva vreo idee sper Editat Martie 5, 2007 de tzaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 asta inseamna ca nu mai am alta posibilitate decat tobe noi...... .....poate mai are cineva vreo idee sper Cauta la baietii care mai dezmembreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 /index.php?...=61904&st=0 nu stiu daca le mai are dupa atita timp dar il poti deranja cu un telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 asta inseamna ca nu mai am alta posibilitate decat tobe noi...... .....poate mai are cineva vreo idee sper pai cere la politzie sa ti inregistreze decibelii..../ / nu are ce sa ti faca politzia daca te deranjeaza pe tine... asta e problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Nu vreau sa te jignesc, dar de ce te pisi contra vantului?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Nu vreau sa te jignesc, dar de ce te pisi contra vantului?!? nu inteleg cu cine vb tu ???? eu am pus pe domi o singura toba arrow care suna foarte tare ....si nu m a oprit nimeni sa ma intrebe ce si cum...si daca vor sa mi confiste talonul...le arat ca toba este originala...si nu fabricata la mine in garaj.. poti sa incerci sa pui niste sita de sarma(foarte deasa) ceva si o sa amortizeze sunetul.. uite te cum e facuta o toba si incearca si tu sa faci lafel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 nu inteleg cu cine vb tu ???? eu am pus pe domi o singura toba arrow care suna foarte tare ....si nu m a oprit nimeni sa ma intrebe ce si cum...si daca vor sa mi confiste talonul...le arat ca toba este originala...si nu fabricata la mine in garaj.. poti sa incerci sa pui niste sita de sarma(foarte deasa) ceva si o sa amortizeze sunetul.. uite te cum e facuta o toba si incearca si tu sa faci lafel Scuze, replyul meu era pt initiatorul topicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaca Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 (editat) pai cere la politzie sa ti inregistreze decibelii..../ / nu are ce sa ti faca politzia daca te deranjeaza pe tine... asta e problema de deranjat nu ma deranjaza.......care e treaba cu inregistrarea decibelilor??si pe unde se face in bucuresti??.....ma gindeam sa nu ma lase fara talon ,doua luni mi-a luat sa rezolv actele si nu mai am chief sa alerg iar de asta cautam tobe........ .......merci...... asfalt uscat Editat Martie 6, 2007 de tzaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate