Sari la conținut

Honda Transalp Versus Dominator

mdm
 Share

Postări Recomandate

Eu am avut 5 ani HONDA Dominator si de doi ani jumate merg pe Transalp. :lol:

Am 1,77m inaltime si 70kg. Conteaza f mult ce inaltime si ce greutate ai. E perfect raspunsul pe care ti la dat Demostene la inceput .

Intr-adevar Dominatorul la mers prin noroaie bate detasat atit Africa cit si Transalp . Le face de rusine chiar si prin paduri si drumuri forestiere. :D

La drum lung cu pasager si bagaje , nu as dori sa-l mai conduc .

Daca ti-ai luat Transalp si vrei sa-l folosesti mult si in teren pune-i cauciucuri cramponate si o sa vezi diferenta. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tre' sa apara in tara vineri-sambata,iar de luni,teoretic,ar trebui sa incep in a o calarii-trantii!

Am sa vreau un crashbar(mai mult bar ,de-i posibil! :D )

Atat timp cat merg pe ,,coclauri'',nu vad nici o problema.

O iau pentru a-mi fi ,,sclava'' si,nu viceversa.Ma intereseaza mai mult aspectul tehnic al ei si ,mai putin estetica.

:lol:

Va multumesc pentru grija acordata ei si...nu mie! :D

Link spre comentariu

Eu am avut 5 ani HONDA Dominator si de doi ani jumate merg pe Transalp. :)

Am 1,77m inaltime si 70kg. Conteaza f mult ce inaltime si ce greutate ai. E perfect raspunsul pe care ti la dat Demostene la inceput .

Intr-adevar Dominatorul la mers prin noroaie bate detasat atit Africa cit si Transalp . Le face de rusine chiar si prin paduri si drumuri forestiere. :D

La drum lung cu pasager si bagaje , nu as dori sa-l mai conduc .

Daca ti-ai luat Transalp si vrei sa-l folosesti mult si in teren pune-i cauciucuri cramponate si o sa vezi diferenta. :)

:D da , da , asculta la el ,ca stie ce spune....ia zi ,frate mai repari motorete ural? :D pun pariu pe cit vrei ca nu ai nici cea mai mica idee 'cine te saluta cu farul'... :ok: m-am uitat la profil ,si te-am recunoscut.... :P :D :lol: :D :D :) ma bucur mult ca te mai vad -vii la salonul moto de anul asta? :(

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

cred ca ai facut o alegere buna, mai ales cu oamenii de la care o cumperi!

vreau si eu sa imi iau un transalp dupa ce voi vinde gpz-ul, luat tot de la proar, insa vreau una produsa intre 1997 -1999 , care imi par mai " barbatoase".

sa o calaresti sanatos!

Link spre comentariu

Fiind incepator,ar trebui sa stai in banca ta...iti iei permisul si pe urma vine aventura...desi,recunosc,pe mine m-a mancat undeva sa dau o tura cu un Savage pana nu am avut A-ul in mana,dar se exclude... :crack: Drum lung-TRANSALP...off-road-DOMINATOR...oricare ar fi,sa o stapanesti fericit...si eu schimb acuma categoria(strada--->enduro)

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Va multumesc!

Naj naj,daca vrei sa faci o tura, da-mi de veste pm.(am vazut si pe alte topicuri, c- ai devenit fan Transalp :ok:(dar ,dupa,musai s-o lauzi)

Editat de mdm
Link spre comentariu

@ irascibil: daca esti incepator si ai o mobra de enduro de 130 kg la plin mai bine o tavalesti in teren pt ca este mult mai usor de controlat, dar daca ai o mobra de 170 kg nu e o treaba prea desteapta sa o testezi in zone cu aderenta scazuta(a se citi off-road). Cel mai bine e sa intri in teren dupace stii reactiile motocicletei pe asfalt . Terenul necesita o anumita finetze.

Alte intrebari?

Link spre comentariu

• 11 months later...

@ irascibil: daca esti incepator si ai o mobra de enduro de 130 kg la plin mai bine o tavalesti in teren pt ca este mult mai usor de controlat, dar daca ai o mobra de 170 kg nu e o treaba prea desteapta sa o testezi in zone cu aderenta scazuta(a se citi off-road). Cel mai bine e sa intri in teren dupace stii reactiile motocicletei pe asfalt . Terenul necesita o anumita finetze.

Alte intrebari?

EXACT!

M-am dat Âşi eu cu CB-ul pe coclauri-sorry, nu am dacât un singur motor-Âşi într-adevăr e mai nasol de strunit decât pe asfalt, unde e în elementul ei.În off-road trebuie să ai ceva noțiuni de pilotaj, altfel la primul viraj în pantă pe denivelări eÂşti lost.

Off-topic-am încercat să ies la iarbă verde în jurul Aradului-mă voi muta pe Lună!!!-MaÂşini la fiecare 50 m, manele, copii, mici la grătar-VREAU ENDURO!!! să ajung cu el pe Lună, unde e liniÂşte!

Link spre comentariu