Sari la conținut

Zona Titan: Balta Alba, Dristor, Sector 3

Alexxa
 Share

Postări Recomandate

salut

are cinevea vreun loc de inchiriat in garaj?policlinica titan,magazin titan............sau ceva aproape

da am eu ceva insa va fi utilizabil in 1-2 luni blocul cu garaj e in spatele benzinariei lukoil pe liviu rebreanu aproape de intersectia cu 1 decembrie pretul este de 50 ron /luna daca vrei sa-l vezi si te intereseaza suna-ma pe 0727691004

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cocoseii,cre' ca stam acasa sambata,fiindca prognoza meteo nu suna deloc bine: ''sambata va ploua in toata tara''.Naspa!!! Astept alte pareri. :blink:

Alta parere..eu zic ca mergem ! Discutam diseara la intalnire !

Link spre comentariu

vine careva azi la predeal??? eu plec pe la 2. si app, imi da cineva un cort?:lol:

noi s-ar putea sa plecam maine dimineata...

unde gasesc un kit de lant Honda cbr600f3 in Bucuresti?please................

incearca pe net www.louis.de

Link spre comentariu

@marius: incearca la scorpio az

@all: breh care cum plecati maine? ne batea si pe noi un gand, dar cum prognoaza nu e buna, ne gandeam sa va insotim pana pe la campina...

Link spre comentariu

@marius: incearca la scorpio az

@all: breh care cum plecati maine? ne batea si pe noi un gand, dar cum prognoaza nu e buna, ne gandeam sa va insotim pana pe la campina...

fa un efort si vino la titan diseara si o sa afli :lol:

Link spre comentariu

Are careva un loc si pt je? :lol: pliiiz!

:)

on topic ne vedem diseara :) nu stiu daca o sa stau mult ca iar tre sa beau :) e grea si perioada dupa sesiune...

Editat de Legnakrad.
Link spre comentariu

plecarea spre predeal se face din rondul stadionului national(lia manoliu)intrare din strada maior coravu la ora 09:00. Adunarea si stabilirea conditiilor de mers se fac incepand cu ora 08:30. Doritorii sunt asteptati la ora scrisa mai sus. :lol:

Link spre comentariu

SALUTARE TUTUROR! Uite ca a mai aparut un motociclist in cartier: eu! Bogdan, 28 de ani, posesor de Aprilia Pegaso 650. Exista vre-un loc in care ne strangem si noi? Ca poate ne vedem acolo! Asfalt uscat!

salut bine ai venit ! dap la titan la a doua gura de metrou cea din parc intre orele 19 - 20 :lol: scrie prin topic de cel putin 10 ori exista si poze :) apropos - stai cumva fix langa scoala 112 ?

Editat de Legnakrad.
Link spre comentariu

salut bine ai venit ! dap la titan la a doua gura de metrou cea din parc intre orele 19 - 20 :lol: scrie prin topic de cel putin 10 ori exista si poze :) apropos - stai cumva fix langa scoala 112 ?

In fiecare VINERI! :)

Link spre comentariu