GabiButon Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Eu iti tin mileul E buna si vremea asta urata la ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Cum ai tu shefa grija mereu ! Si ca sa vezi ca sefa (off ) nu va lasa la greu, va sterg si sudoarea chinurilor sa scoateti motorul! Nu ma intrebati cu ce...probabil cu mileul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Si ca sa vezi ca sefa (off ) nu va lasa la greu, va sterg si sudoarea chinurilor sa scoateti motorul! Nu ma intrebati cu ce...probabil cu mileul prajit sau crud? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 drajilor, ieo treb'e sa rup niscai uase d-ale vecinilor de cartier... mi-am gasit motoretele cu urme de talpi si noroi pe rezervoare si sei!!! mortzii masii de treaba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 drajilor, ieo treb'e sa rup niscai uase d-ale vecinilor de cartier... mi-am gasit motoretele cu urme de talpi si noroi pe rezervoare si sei!!! mortzii masii de treaba!!! Foarte urat din partea lor...macar ai idee cine sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) Foarte urat din partea lor...macar ai idee cine sunt? o vaga idee. dar care-mi pica-n maini, o sa-mi para mie rau de el , daramite lui!!! :yikes: Editat Ianuarie 21, 2009 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 te pot ajuta cu ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 te pot ajuta cu ceva? merci, dar n-ai cu ce.treb'e sa-mi montez o camera de supraveghere la geam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruen Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 pe unde in titanul nostru salasluiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 @ Ruen - motorul tau il tii la scara blocului pe Lucretiu Patrascanu vis-a-vis de IPIU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 DKW-ule, zi-le ca ma cunosti...sau vin eu pe la tine in vizita sa ii sperii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 pe unde in titanul nostru salasluiesti? vis-a-vis de benzinaria Mol. aia de langa Billa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Ai incercat sa le acoperi putin, cu un material, o husa, ceva prin care sa nu se vada?! Nu mai atrage atentia atat de tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Ai incercat sa le acoperi putin, cu un material, o husa, ceva prin care sa nu se vada?! Nu mai atrage atentia atat de tare nope... n-am avut timp sa-mi iau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 breh DKW'ule... ai incercat sa le bagi in benzinarie? poate fi mai sigur si stiu ca mai era cel putin un motor acolo... in alta ordine de idei, si eu m'am trezit cu un motor mutat un pic mai incolo si cu altul cu husa taiata... incep sa intru la banuieli ca i'a apucat pe unii foamea de cand cu criza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Husa si eu mi-am gasit-o taiata, deci totusi cred ca e materialul si vantul de vina. Dar motorul nu a fost niciodata atins. E important sa le avem si noi grija, o husa, un loc mai ferit, o vorba la vecini, nu stiu ce sa zic... Mare atentie oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) Husa si eu mi-am gasit-o taiata, deci totusi cred ca e materialul si vantul de vina. Dar motorul nu a fost niciodata atins.E important sa le avem si noi grija, o husa, un loc mai ferit, o vorba la vecini, nu stiu ce sa zic... Mare atentie oricum! nu jtu cat ajuta locul ferit...daca e prea ferit de vazul lumii/vecinilor/tau nu-i bine, zic eu. Oricum eu stau pe ganduri ce sa fac cu a mea, daca sa o mai bag in garaj sau sa o leg in fata blocului, nu de alta dar zilele astea trebe sa ma duc sa o externez pentru ca in sfarsit e gata. A durat mult din cauza peselor ca au venit greu. Editat Ianuarie 21, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 nu jtu cat ajuta locul ferit...daca e prea ferit de vazul lumii/vecinilor/tau nu-i bine, zic eu. Oricum eu stau pe ganduri ce sa fac cu a mea, daca sa o mai bag in garaj sau sa o leg in fata blocului, nu de alta dar zilele astea trebe sa ma duc sa o externez pentru ca in sfarsit e gata. A durat mult din cauza peselor ca au venit greu. Abia astept sa te vad in sfarsit pe motor, ca de cand imi vorbesti de ea decat mi-am imaginat. Abia astept primavara si plimbari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) Abia astept sa te vad in sfarsit pe motor, ca de cand imi vorbesti de ea decat mi-am imaginat. Abia astept primavara si plimbari! si eu uite poza cu el si fostul propritar de la o intalnire de fz-risti Editat Ianuarie 21, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 La Multi Ani si toate cele bune tuturor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 si tu ce mah??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 si tu ce mah??? ajtept sa ma vad cu motoru sa ma duc in plimbari cu don`shoara ravenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 misto,misto....dar mai intai tre sa il recuperam de la domnul clavi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 misto,misto....dar mai intai tre sa il recuperam de la domnul clavi... dap...vedem noi cand. eu abia astept sa il iau, el sa fac loc altuia mai bolnav. ca al meu nu mai are nimic acum...doar benzina sa ii mai pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 ajtept sa ma vad cu motoru sa ma duc in plimbari cu don`shoara ravenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate